Καλοκαιρινές συναυλίες στον Βοτανικό Κήπο

Μεγάλη μουσική, Οικογενειακή διασκέδαση

Οι συναυλίες του Summer Nights στο Βοτανικό Κήπο του Albuquerque διαθέτουν εβδομαδιαία διασκέδαση τις νύχτες της Πέμπτης. Το δημοφιλές πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική, χορό, ψυχαγωγία και φαγητό. Υπάρχουν δραστηριότητες και για τα παιδιά.

Ο Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στο 2601 Central NW, ανατολικά του Rio Grande.

Τι να περιμένεις
Οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ. και η μουσική ξεκινά στις 7 μ.μ., συνεχίζοντας μέχρι τις 9 μ.μ. Μόλις ανοίξουν οι πύλες, η διασκέδαση για να εξερευνήσετε τους κήπους, να φάτε το δείπνο και να δείτε μερικούς από τους καλλιτέχνες που είναι ιδιαίτερα ωραίες για τα παιδιά.

Οι συναυλίες είναι γεγονότα βροχής ή λάμψης.

Πολλοί φέρνουν ένα δείπνο για πικ-νικ, αλλά επίσης διατίθεται και τρόφιμο τύπου concession. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει κουβέρτες ή ξαπλώστρες επειδή το κάθισμα βρίσκεται στο έδαφος στο χορτάρι ανοικτό χώρο στο κέντρο των κήπων. Καπέλα, αντηλιακά, άφθονο νερό και άνετα παπούτσια και ρούχα είναι ο κανόνας. Όσο νωρίτερα φτάσετε εκεί, τόσο πιο κοντά μπορείτε να καθίσετε από τη σκηνή. Για μερικούς που έχουν σημασία, και για άλλους όχι. Η ακουστική είναι καλή, ώστε να ακούσετε τους μουσικούς ανεξάρτητα από το πού κάθονται.

Περιπλάνηση στους κήπους πριν ή κατά τη διάρκεια της παράστασης εξαρτάται από εσάς. Ελάτε με μια ομάδα, έτσι ώστε κάποιος να μείνει πίσω για να παρακολουθήσουν τα πράγματα, ενώ θα εξερευνήσετε το έδαφος με τα παιδιά.

Το Pavilion Butterfly είναι κλειστό κατά τη διάρκεια των συναυλιών, αλλά το Heritage Farm είναι ανοικτό από τις 18:00 έως τις 20:00, καθώς και το Ενυδρείο και οι υπόλοιποι Βοτανικοί Κήποι, για να συμπεριλάβει τον Κήπο Φαντασίας των Παιδιών.

Άλλοι τομείς που θα εξερευνήσουν περιλαμβάνουν τον Ιαπωνικό Κήπο και τη νέα περιοχή, την Γκαλερί Cottonwood, η οποία διερευνά τις βοτανικές του βοσκού. Το BUGarium στεγάζεται σε ένα κτίριο λίγο πιο πέρα ​​από το Pavilion Butterfly, κοντά στη λίμνη. Μέσα, θα μάθετε για τα έντομα και τα σφάλματα και τη σημασία τους για τη ζωή στη γη.

Τα διαδραστικά εκθέματα κρατούν τα παιδιά ευτυχισμένα, εκτός από τη γοητεία τους με τα σφάλματα.

Εάν είναι διαθέσιμοι εθελοντές, ο σιδηροδρομικός κήπος θα έχει τρένα τρέξιμο. Αυτή είναι μια περιοχή που πραγματικά τα παιδιά απολαμβάνουν. Και σε μερικές νύχτες υπάρχουν εθελοντές στη λίμνη με μοντέλα, τα οποία αξίζει να παρακολουθήσετε.

Το Μεσογειακό Ωδείο, το οποίο περιέχει φυτά που ευδοκιμούν στο μεσογειακό κλίμα, είναι δυνατόν να πάρει μέσα από τη θερμότητα και / ή την κακοκαιρία. Θα βρείτε ελαιόδεντρα και ελαιοδέρκεια στο προσομοιωμένο παράκτιο περιβάλλον.

Πάρτε ένα δείπνο για πικ-νικ και φέρετε κουβέρτες και καρέκλες. Τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα για αγορά, καθώς και τα αλκοολούχα ποτά. Δεν επιτρέπεται η είσοδος αλκοόλ στις συναυλίες.

Οι διασκεδαστές στην περιοχή του τελετουργικού κήπου κρατούν τα παιδιά διασκέδασης. Υπάρχουν επίσης διασκεδαστικοί διασκεδαστές όπως οι καλλιτέχνες hula hoop. Υπάρχει άφθονος χώρος στο γρασίδι, το οποίο έχει περίπου 2000 θέσεις.

Κόστος

$ 10 για ενήλικες
$ 5 για ηλικιωμένους 65+
$ 3 για παιδιά 3 - 12 ετών
Παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν.
Τα μέλη του Biopark λαμβάνουν εισιτήρια σε μισή τιμή. Ένα πέρασμα εποχής εξοικονομεί 25% από την κανονική τιμή και είναι καλό για όλες τις δέκα συναυλίες. Αγοράστε εισιτήρια στο BioPark ή στο διαδίκτυο. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από τις 6 μ.μ. τη νύχτα της συναυλίας ή από οποιοδήποτε ταμείο BioPark από τις 9 π.μ. - 4:30 μ.μ. καθημερινά.

Πρόγραμμα για το 2016

Οι πύλες ανοίγουν στις 6 μ.μ. και οι συναυλίες τρέχουν από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., βροχή ή λάμψη.