Ημέρα Μνήμης 2016 στο Νιου Τζέρσεϋ

Ο καιρός Θεοί έχουν ευλογήσει το Νιου Τζέρσεϋ με ένα ηλιόλουστο και 90 μ.μ. Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης! Παρόλο που υπάρχει η πιθανότητα βροχής στην ίδια την Ημέρα Μνήμης, σας έχουμε καλύψει για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο σας και μερικές ιδέες και για τη Δευτέρα.

Τιμηθείτε τους πεσόντες μας ήρωες

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς αποχωρούν από τη δουλειά τη Δευτέρα και θα περάσουν το Σαββατοκύριακο BBQing με την οικογένεια και τους φίλους ή εκμεταλλευόμενοι τις πωλήσεις, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της υπηρεσίας μας για μας επιτρέποντας να ζούμε με ασφάλεια σε αυτή τη χώρα και να τιμήσουμε τους πεσμένους μας στρατιώτες .

Το NorthJersey.com διαθέτει μια λίστα με παρελάσεις και υπηρεσίες μνήμης σε ολόκληρο το North Jersey. Η Μνήμη της Ημέρας Μνήμης θα γιορτάζεται στα νεκροταφεία σε ολόκληρο το Βόρειο Τζέρσεϋ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σερβίρουμε το Θεό και τη Χώρα: Μια Ημέρα Μνήμης χαιρετίζουμε στους Ηρώους μας». Συμβουλευτείτε τη λίστα των τοποθεσιών για την τοπική σας γιορτή.

Ξεκινήστε τα σαββατοκύριακα της παραλίας του καλοκαιριού

Πηγαίνοντας "κάτω από την ακτή" είναι μια πολύ δημοφιλής καλοκαιρινή εκδρομή για το North Jerseyans, ξεκινώντας με το Σαββατοκύριακο Memorial Day. Δεδομένου ότι μπορούμε να υποθέσουμε ότι ορισμένοι από εσάς μπορεί να κατευθύνονται προς Νότο, εδώ είναι μερικά αξιοσημείωτα γεγονότα που θα θέλετε να δείτε:

Η παραλία στο Rio Grande Avenue φιλοξενεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ χαρταετού στη Βόρεια Αμερική αυτό το Σαββατοκύριακο (27-30 Μαΐου 2016). Οι κατασκευαστές χαρταετών από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Τα Πρωταθλήματα Kite Stunt Stunt East Coast ξεκινούν στις 9 το Σάββατο και την Κυριακή στην παραλία και ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ιππασίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (οι επιβάτες θα επιδείξουν την ικανότητά τους να πετούν χαρταετούς χωρίς άνεμο ...

τι;) πραγματοποιείται τη Δευτέρα στις 11 π.μ. στο εσωτερικό του Συνεδριακού Κέντρου του Wildwoods. Η Δημοπρασία Φεστιβάλ Kite θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7μμ στο Συνεδριακό Κέντρο όπου οι φεστιβάλ-επισκέπτες μπορούν να υποβάλουν προσφορά σε ένα δροσερό, μοναδικό χαρταετό δικοί τους. Μπόνους: Η έκθεση Boardwalk Craft παρουσιάζεται επίσης το Σάββατο από τις 9πμ έως τις 5μμ και την Κυριακή από τις 9πμ έως τις 4μμ.

Και τα δύο γεγονότα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

50 περιφερειακά τρόφιμα τροφίμων (Empanada Guy, Waffle de Lys και πολλά άλλα) θα τοποθετήσουν το μονοθέσιο του Monmouth Park Racetrack στο Oceanport (28-30 Μαΐου) για το 2016 Jersey Shore Food Truck Festival. Η φετινή διοργάνωση διαθέτει βελτιωμένη διάταξη για την ευκολία της ποδηλασίας και μια ξεχωριστή ώρα έναρξης στις 11 το Σάββατο και την Κυριακή. Οι πόρτες της Δευτέρας ανοίγουν στις 11:30 π.μ. Η είσοδος είναι $ 5 ανά άτομο και ο χώρος στάθμευσης είναι $ 5. Φέρτε τα παιδιά σε αυτό: τα παιδιά 12 και κάτω είναι δωρεάν! Το φεστιβάλ μόλις δημοσιεύτηκε το μενού , οπότε έρχεται με μια στρατηγική. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν οικογενειακή ψυχαγωγία όπως ζωγραφική προσώπου, σπίτι αναπήδησης, βόλτες με πόνυ, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.

Αυτό το 27ο ετήσιο Φεστιβάλ Cape May Music ξεκινάει από τις 29 Μαΐου στο Ροταριανό Bandstand με παράσταση πατριωτικής μουσικής από το The Atlantic Brass Band. Το φεστιβάλ λειτουργεί έως τις 16 Ιουνίου και παρουσιάζει παραστάσεις από το The Brigadoons (παραδοσιακή ιρλανδική μουσική), το Ensemble Chamber Chamber του New York, τους Επιμελητές Συμμαχικών Ορχηστρικών Ορχήστρας του Νιου Τζέρσεϋ και πολλά άλλα. Το Washington Inn τροφοδοτεί επίσης ένα πάρτι Memorial Day την Κυριακή 29 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 19:00.

Μείνετε στο Βορρά;

Το κρασί κρασιού και η ψησταριά του Νιου Τζέρσεϋ, ο Κρατικός Κρατικός Οργανισμός Κρασιού κρασιού φιλοξενεί 21 τοπικά οινοποιεία που θα προσφέρουν 200 + κρασιά για να δοκιμάσουν τους συμμετέχοντες στο "Wine & BBQ Experience" στο Schooley's Mountain Park στο Long Valley.

Nosh στο μπάρμπεκιου από βραβευμένους κυνηγοί pit όπως BBQ του Ben, Lost in the Woods, Oink και Moo και πολλά άλλα, ακούγοντας τις μελωδίες του Honey Island Swamp Band (Σάββατο) και του Astrograss (Κυριακή).

Το Fair Fair Park Street, κατά μήκος της λεωφόρου McBride, ξεκινάει τη Δευτέρα 30 Μαΐου στις 11 π.μ. με την παρέλαση της Ημέρας Μνήμης και συνεχίζεται μέχρι τις 6 μ.μ. με 100 πωλητές, βόλτες με παιδί, ζωολογικό κήπο, πόνυ και απλώς γενική οικογενειακή διασκέδαση για όλους τους κατοίκους να απολαύσετε. Η εκδήλωση θα εκτείνεται από την Lackawanna Ave. στο Memorial Drive.

Τα παιδιά θα λατρέψουν την περιπέτεια του Turtle Back Zoo στην Αφρική, η οποία διαρκεί μέχρι τις 4 Ιουλίου. Η μεγαλύτερη αντιλόπη του κόσμου ζει τώρα εδώ στο West Orange, μαζί με τέσσερις καμηλοπάρδαλες, ένα κοπάδι από γέφυρα και στρουθοκαμήλους! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει έναν διαδραστικό κύκλο τυμπάνων, μια παράσταση από τη Polka Dot Ron και τη μουσική Dixieland.

Μπόνους: Τώρα που είναι επίσημα το καλοκαίρι, παρακολουθήστε τα πρόβατα να κουρεύονται στο Essex Farm όλη την ημέρα τη Δευτέρα!

Ο καιρός το επιτρέπει, απολαύστε το γεύμα al fresco στον ποταμό Delaware στο εύστοχα ονομασμένο "Picnic Day από τον ποταμό" στο Knowlton από τις 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ. ( 140 π.μ.

Πάρτε το γέμισμα του Taylor Ham

Ραντεβού για χοίρειο χοιρινό (Ahem, Taylor Ham) Φεστιβάλ. Ναι, το διάβασες σωστά. Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 10 π.μ., το 3ο Ετήσιο Φεστιβάλ Χοιρινό Ρόλο στο Mill Hill Park στο Trenton θα περιλαμβάνει χάρτινα μενού μενού από τοπικούς πωλητές, διαγωνισμούς, ζωντανή μουσική και πληθώρα ιστοριών χοιρινού κρέατος που θα μάθουν. Χοιρινό Roll Pierogi, καθένας;

Παρακαλούμε παιδιά, μην συγχέετε αυτό το φεστιβάλ με το Φεστιβάλ Τρέντον χοιρινό ρόλερ που χρηματοδοτείται από το Heineken στο Trenton Social, που συμβαίνει την ίδια μέρα, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Το "Poutine Roll Poutine" στον κατάλογο μενού προμηθευτή από το The Twisted Biscuit μας έχει πάρει στο αυτοκίνητό μας και οδηγώντας προς το Trenton.

Οι κάτοικοι της Philly θα σας έλεγαν ότι η αντιπαλότητα μεταξύ αυτών των φεστιβάλ είναι τόσο δυνατή όσο ο Pat και ο Geno! Σας προτείνουμε να χτυπήσετε και τα δύο και να κάνετε αναφορά πίσω.


Αν ψάχνετε για κάτι ακόμα, προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα μέσα από ένα από τα πιο όμορφα πάρκα του North Jersey , να αποφασίσετε ποια ειλικρινή νίκη είναι στην αντιπαλότητα του Clifton για το hot dog ή να κρυώσετε με έναν κώνο παγωτού. Αν συμβεί βροχή τη Δευτέρα, επιδοθείτε σε κάποια κουλτούρα , χτυπήστε μια γευστική δοκιμή μπύρας (τίποτα δεν λέει MDW όπως κάποια brewskis!), Ή αρπάξτε ένα βιβλίο για το επόμενο ηλιόλουστο παραθαλάσσιο Σαββατοκύριακο!

Μοιραστείτε τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο Memorial Day μαζί μας στο Twitter και στο Facebook!