Νότια Ιντιάνα Πράγματα που πρέπει να κάνετε

Άλλα μέρη διασκέδασης μπορούν να πάνε οι επισκέπτες του κόσμου των διακοπών

Όπως μπορείτε να περιμένετε, υπάρχουν πολλά πορτοκάλια και αγροκτήματα στη νότια Ιντιάνα. Παραδόξως όμως, υπάρχουν και πολλά πράγματα διασκέδασης που πρέπει να κάνετε. Παρακάτω είναι μερικά αξιοθέατα Οι επισκέπτες του κόσμου των διακοπών μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν στο ταξίδι διακοπών τους:

Marengo Caves
Marengo, ΙΝ, (812) 365-2705
Ποιος ήξερε ότι κάτω από όλα αυτά τα καλαμπόκι, η νότια Ιντιάνα ήταν γεμάτη με σπηλιές; Είναι ένα πραγματικό σπήλαιο και το σπήλαιο Marengo, ένα εθνικό ορόσημο των ΗΠΑ, είναι το μεγαλύτερο.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια περιήγηση 40 λεπτών ή 70 λεπτών και να ταξινομήσουν όλα τα σταλαγμίτες και σταλακτίτες που έμαθαν πίσω στο δημοτικό σχολείο. Οι περιηγήσεις δεν είναι φυσικές προκλήσεις και οι σπηλιές είναι ζωντανές με χρώμα και απίστευτους σχηματισμούς. Οι θαυμαστές του θεματικού πάρκου θα θέλουν να θυμούνται ότι ο Marengo δεν είναι περίτεχνος ναυαγοσώστης ή άλλη προσεγμένη έλξη. Αυτή είναι η πραγματική διαπραγμάτευση. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης μια zipline βόλτα, ένας αναρριχητικός πύργος, εξόρυξη πολύτιμων λίθων και μονοπάτια ιππασίας.

Σπήλαιο Χώρα Κάνουες
Leavenworth, ΙΝ, (812) 365-2705
Παρέχονται ημερήσιες, ημερήσιες και διήμερες εκδρομές με καγιάκ και κανό για να περιηγηθείτε στον υπέροχο Blue River (ο οποίος είναι πραγματικά πράσινος αυτές τις μέρες). Καλέστε εκ των προτέρων για να κάνετε κρατήσεις, καθώς τα κανό είναι δημοφιλή.

Lincoln Boyhood Εθνικό Μνημείο
Lincoln City, ΙΝ, (812) 937-4541
Ξέρατε ότι ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξέρατε ότι γεννήθηκε σε μια ξύλινη καμπίνα στο Κεντάκι.

Ξέρατε ότι φάνηκε από τον Ιλλινόις. Αλλά ξέρατε ότι η Honest Abe πέρασε επίσης τα σχηματικά χρόνια της στη Νότια Ιντιάνα; Είναι αλήθεια και το Lincoln Boyhood Memorial περιλαμβάνει ένα κέντρο επισκεπτών, τα εκθέματα, τον τάφο της μητέρας του, έναν δείκτη όπου βρισκόταν η καμπίνα της οικογένειάς του και ένα ζωντανό ιστορικό αγρόκτημα.

Τα μουσικά θαύματα του Dr. Ted
Dale, ΙΝ, (812) 937-4250
Αν έχετε τα blues boogie-woogie, ο Δρ Ted έχει τη θεραπεία.

Έχει ένα μουσείο δρόμου γεμάτο μουσικά κουτιά, πιάνα παικτών, nickelodeons, και άλλους μηχανικούς μουσικής. Οι οπαδοί του πάρκου θα απολαύσουν το όργανο μπάντας Wurlitzer και τα άλογα καρουσέλ στην οθόνη.

Buffalo Run Grill και δώρα
Lincoln City, ΙΝ, (812) 937-2799
Φωνάζεις, φωνάζω, όλοι φωνάζουμε ... Παγωτό Buffalo Chip; Αυτό είναι μόνο ένα από τα φανταστικά αντικείμενα στο μενού σε αυτό το μοναδικό δείπνο, κατάστημα δώρων και αγρόκτημα. Δεν είναι πολύ συχνά μπορείτε να πάρετε μάτι με το μάτι με ένα βουβάλι ή να ελέγξετε έξω στρουθοκαμήλους. Η σχάρα διαθέτει μπιφτέκια βουβάλου και στρουθοκαμήλου που αποδεικνύεται ότι είναι πολύ χαμηλά σε λιπαρά και μια υγιεινή εναλλακτική λύση στο κόκκινο κρέας. (Μην ανησυχείτε, το παγωτό τσιπ βουβαλιών είναι πραγματικά τσιπ σοκολάτας.)

Βρείτε περισσότερα θεματικά πάρκα της Ιντιάνα

Βρείτε περισσότερα πάρκα νερού της Ινδιάνας

Λίμνη Rudolph Campground & RV Resort
Ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε για το ταξίδι σας στο Holiday World; Σκεφτείτε το στρατόπεδο που βρίσκεται δίπλα στο πάρκο. Η τεράστια ιδιοκτησία προσφέρει χώρους RV και κάμπινγκ, ενώ προσφέρει ενοικιάσεις καμπίνας και πολλά ενοικιαζόμενα RV για μη εξοπλισμένα κατασκηνωτές. Υπάρχει λεωφορείο για το Holiday World και το campground προσφέρει στους επισκέπτες του εκπτωτικά εισιτήρια στο πάρκο.