Εξωτερικά και εσωτερικά πάρκα νερού της Ινδιάνας

Ψάχνετε για Νεροτσουλήθρες και Splashtastic Fun;

Η καλοκαιρινή ζέστη στην Ιντιάνα μπορεί να είναι ισχυρή καταπιεστική. Τίποτα δεν φέρνει τελείως την ανακούφιση από τις υψηλές θερμοκρασίες παρά το άλμα σε κάποιο δροσιστικό νερό. Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους να κερδίσετε τη θερμότητα είναι να επισκεφθείτε ένα πάρκο νερού.

Αλλά οι ολίσθηση των υδάτων και οι τεμπέληδες ποταμοί δεν είναι πια κάτι καλοκαίρι. Το κράτος διαθέτει μερικά εσωτερικά πάρκα νερού που είναι κλιματικά ελεγχόμενα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Ακόμη και όταν τα καλαμπόκι είναι γεμάτα χιόνι, οι λαοί μπορούν να μπουν στα μαγιό τους και να χτυπήσουν το νερό.

Ας αναθεωρήσουμε τα πάρκα νερού της Ιντιάνα. Είναι διατεταγμένα αλφαβητικά.

Big Splash Adventure στην κοιλάδα του Springs Resort
Γαλλικό γλύκα
Εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο

Το μεσαίου μεγέθους πάρκο προσφέρει μια βόλτα με μπολ, διαφάνειες σώματος, μια διαφάνεια με σωλήνα, έναν τεμπέληλο ποταμό, μια πισίνα για δραστηριότητες με μπάσκετ νερού και μια πεζοπορία με κρίκο. Ίσως το καλύτερο από όλα, διαθέτει μια ανασυρόμενη γυάλινη οροφή που επιτρέπει το φως του ήλιου όλο το χρόνο και ανοίγει το καλοκαίρι. Το Big Splash είναι ανοιχτό στους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και στο ευρύ κοινό.

Καραϊβικός όρμος
Ινδιανάπολις
Εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο

Ένα άλλο μεσαίου μεγέθους πάρκο, η Καραϊβική Cove προσφέρει νεροτσουλήθρες, ένα διαδραστικό κέντρο διαδραστικότητας με νερό με καπάκι, έναν τεμπέληπο ποταμό και ένα υδρομασάζ. Υπάρχει επίσης μια στοά. Το πάρκο είναι διαθέσιμο τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για το ευρύ κοινό.

Deep River
Crown Point
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το πάρκο σε καλή κατάσταση προσφέρει πολλά αξιοθέατα, όπως μια πισίνα με κύματα, διαφάνειες σώματος και σωλήνων, ένα τεμπέλης ποτάμι, τη διαδραστική αρένα πρόκλησης των «πολέμων ύδατος» και το διπλασιασμό με το μπολ με διπλό καραβοκύρη.

Υπάρχει επίσης μπιτς βόλεϊ, πολλά πιάτα τροφίμων και μια ζώνη παιχνιδιού για τους νεότερους επισκέπτες.

Ελευθερία Springs
Greenwood
Εξωτερικό πάρκο νερού

Ένα μικρό δημοτικό υδάτινο πάρκο, το Freedom Springs προσφέρει νεροτσουλήθρες, τεμπέληδες ποτάμι και χώρο για παγοπέδιλα.

Παραλία Ιντιάνα
Monticello
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το πάρκο νερού είναι σχετικά μικρό, αλλά αποτελεί μέρος του ψυχαγωγικού πάρκου Indiana Beach και συμπεριλαμβάνεται στην είσοδο.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, υπάρχει μια αμμουδιά και μια περιοχή κολύμβησης. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν νεροτσουλήθρες, τεμπέληδες ποτάμι και ζώνη διαδραστικής υδροληψίας Splash Bash.

Παραλία Kokomo
Kokomo
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το μικρό δημοτικό πάρκο νερού προσφέρει διαφάνειες σώματος, διαφανείς σωλήνες, τεχνητό ποτάμι, πισίνα αναψυχής, χώρο παιχνιδιού με παξιμάδι και παιδική διαφάνεια.

Επτά κορυφές
Porter
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το πάρκο σε καλή κατάσταση διαθέτει νεροτσουλήθρες, πισίνα με κύματα, ψαροταβέρνες για νεαρά παιδιά, βόλεϊ στην παραλία, εσωτερική παιδική χαρά και στοά.

Splash Island
Plainfield
Υπαίθριο πάρκο νερού με εσωτερικό υδάτινο κέντρο

Η μικρή δημοτική εγκατάσταση προσφέρει νεροτσουλήθρες, τεχνητό ποτάμι, διασταύρωση με κρίκο, μπάσκετ με νερό, παιδική πισίνα και δομή νερού.

Splashin 'Safari
Άγιος Βασίλης
Εξωτερικό πάρκο νερού

Το τεράστιο υδάτινο πάρκο (μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες της χώρας) προσφέρει μια απίστευτη ποικιλία από αξιοθέατα, όπως καταγάλανα καταγάλανα νερά, μια χιονοδρομική διαδρομή, μια αλεξίπτωτο αλεξίπτωτο, δύο πισίνες κύματος και μια οικογενειακή βόλτα με ράφια. Το Splashin 'Safari περιλαμβάνεται στην είσοδο στο θεματικό πάρκο Holiday World .

Tropicanoe Cove
Lafayette
Εξωτερικό πάρκο νερού

Η μικρή δημοτική εγκατάσταση διαθέτει πισίνα, τεμπέληδες ποτάμι, διαφάνειες σώματος και σωλήνων και διαδραστικό χώρο παιχνιδιού νερού.