Σιάτλ προς Βανκούβερ Καναδικές συνοριακές διαβάσεις

Επιλογές για οδήγηση πέρα ​​από τα σύνορα από το Σιάτλ στο Βανκούβερ π.Χ.

Η οδήγηση από το Σιάτλ στο Βανκούβερ διαρκεί τρεις με τρεις ώρες και υπό κανονικές συνθήκες, σε λογική κίνηση και χωρίς υπερβολικές παρατάξεις στα σύνορα.

Οι χρόνοι διέλευσης των συνόρων είναι γενικά βραχύτεροι και κατευθύνονται βόρεια από το Σιάτλ προς το Βανκούβερ, οπότε το βόρειο ταξίδι συχνά είναι μικρότερο από το ταξίδι από το Βανκούβερ στο Σιάτλ . Η διέλευση στις ΗΠΑ είναι μια πιο χρονοβόρα διαδικασία.

Ποια είναι η κίνηση όπως μεταξύ Σιάτλ και Βανκούβερ;

Η κίνηση είναι ευχάριστη.

Η πιο άμεση διαδρομή είναι στον Βορρά του I-5. ωστόσο, εξετάστε το ενδεχόμενο να επεκτείνετε τη μονάδα δίσκου για να συμπεριλάβετε μερικές επιπλέον επισημάνσεις στην πορεία. Το Chuckanut Drive είναι ένας παλιός αυτοκινητόδρομος δύο λωρίδων που τρέχει από το Interstate 5 ακριβώς βόρεια του Mt. Vernon (60 μίλια από το Σιάτλ), που θα διαρκέσει μόνο περίπου μισή ώρα περίπου, αλλά θα σας ανταμείψει με εκπληκτική θέα του Puget Sound και των νησιών του San Juan.

Διασχίζοντας το σύνορο ΗΠΑ / Καναδά

Υπάρχουν τέσσερις επιλογές διέλευσης των συνόρων κατά την οδήγηση μεταξύ Seattle, WA, στο Βανκούβερ, π.Χ. Είναι από τα δυτικά προς τα ανατολικά: την οδό Ειρηνικού, ή το "Crossing", όπως είναι γνωστό. Lynden / Aldergrove και Sumas / Abbotsford.

Το πρώτο κομμάτι των συμβουλών είναι να ελέγξετε το Northbound Border Wait Times για να δείτε τις τρέχουσες περιόδους σε κάθε διέλευση. Επίσης, συντονίστε το ραδιόφωνο στο AM730 για να ακούσετε ενημερώσεις κυκλοφορίας.

Αν και η βόρεια αναμονή είναι γενικά μικρότερη από εκείνη της νότιας κατεύθυνσης, υπάρχει ακόμα ένα μοτίβο μικρότερης κυκλοφορίας το πρωί, με την κυκλοφορία να φτάνει στα μέσα της ημέρας και να παραμένει βαρύτερη μέχρι τις 6 μ.μ. περίπου.

Η κυκλοφορία προς τα βόρεια στα σύνορα τα Σαββατοκύριακα τείνει να κορυφωθεί αργότερα και να είναι πιο πολυσύχναστη μεταξύ 18:00 και 22:00.

Ποια είναι η καλύτερη διέλευση των συνόρων;

Η διέλευση των συνόρων που είναι καλύτερη για εσάς εξαρτάται από το κατά πόσον η προτεραιότητά σας είναι απλώς να κάνετε τη διέλευση όσο το δυνατόν γρηγορότερα ή αν και τα αφορολόγητα καταστήματα είναι επίσης σημαντικά.



Η διέλευση από την Ειρηνική Αψίδα είναι το κύριο σημείο διέλευσης και τείνει να είναι η πιο πολυσύχναστη (στην πραγματικότητα είναι η τρίτη πιο ενεργός διέλευση των συνόρων μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά, με μέσο όρο περίπου 4.000 αυτοκίνητα την ημέρα). Όχι μόνο είναι η Ειρήνη της Αρκαδίας απασχολημένη, δεν διαθέτει αφορολόγητα καταστήματα (τα αφορολόγητα καταστήματα είναι διαθέσιμα προς τα νότια μόνο). Η γειτονική Ειρηνική οδός (Crossing Truck) είναι ανοικτή σε μη εμπορική κίνηση, είναι γενικά ταχύτερη από την Peace Arch και έχει αφορολόγητα καταστήματα.

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση της λεκάνης ειρήνης κορυφώνεται στις 3 με 4 μ.μ. Οι λωρίδες NEXUS είναι διαθέσιμες προς τα βόρεια και προς τα νότια.

Δύο άλλες επιλογές διέλευσης των συνόρων, ελαφρώς μακρύτερα προς τα ανατολικά είναι οι διαβάσεις Lynden / Aldergrove και Sumas / Abbotsford. Και οι δύο έχουν αφορολόγητα ψώνια .

Η διέλευση Lynden / Aldergrove προσεγγίζεται στον Καναδά από τον οδηγό Meridian που προέρχεται από το Lynden Washington (ακολουθήστε τις πινακίδες για το Lynden). Όταν εισέρχεστε στον Καναδά θα καταλήξετε στην οδό 264, αν συνεχίσετε 264η θα σας μεταφέρει στο Hwy 1, κατευθυνθείτε δυτικά προς το Βανκούβερ περίπου 45 λεπτά στο κέντρο της πόλης. Αυτή η διασταύρωση είναι 35 μίλια / 59 χλμ. Ανατολικά του Βανκούβερ. Ωστόσο, εάν ταξιδεύετε προς τη Βόρεια ακτή ή προς την ανατολική πλευρά του Βανκούβερ, αξίζει να εξεταστεί η διασταύρωση αυτή. Η αναμονή είναι συνήθως λιγότερο από 5 λεπτά. Σημειώστε ότι δεν είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα.



Η διασταύρωση Abbotsford / Sumas εισέρχεται στον Καναδά από το κράτος της Ουάσινγκτον από την οδό Easterbrook Road που μετατρέπεται σε Way Sumas και καταλήγει στο Abbotsford BC. Είναι ανοιχτό 24 ώρες αλλά είναι 43 μίλια ή 72 χλμ. Ανατολικά του Βανκούβερ, γεγονός που αυξάνει τον χρόνο ταξιδιού, ακόμη και αν εξοικονομείτε χρόνο αναμονής για τα σύνορα. Ωστόσο, εάν κατεβείτε από το I-5 στο Bellingham και οδηγείτε στο Mt. Baker και πάνω στο Sumas, θα δείτε ένα υπέροχο τοπίο.

Αυτή η διέλευση των συνόρων έχει δεσμευμένες λωρίδες NEXUS και στις δύο κατευθύνσεις.