Κορυφαία γεγονότα στο φεστιβάλ του κερασιού άνθιου του Βανκούβερ

Οδηγός για το φεστιβάλ ανθών κερασιού Βανκούβερ στο Βανκούβερ, π.Χ.

Κάθε άνοιξη, οι Βανκουβερίτες συναρπάζουν τα σημάδια ότι ο χειμώνας πλησιάζει: τα λουλούδια ανθίζουν στους 5 κορυφαίους κήπους του Βανκούβερ και τα 40.000 κερασιά του Βανκούβερ ανθίζουν σε μια ροζ και άσπρη θάλασσα.

Το Βανκούβερ γιορτάζει την άνοιξη και τα κερασιά της με το φεστιβάλ του Βανκούβερ Cherry Blossom Festival (VCBF), το οποίο καλύπτει όλη την πόλη. Φέτος, το φεστιβάλ κερασιού Blossom του Βανκούβερ τρέχει από τις 21 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου 2016 .

Σταδιακά αυξανόμενη από την ίδρυσή της, το Φεστιβάλ Ανθοπωλείο Κερασιού Βανκούβερ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, τα περισσότερα από τα οποία είναι δωρεάν.

Κορυφαία γεγονότα στο φεστιβάλ του κερασιού του Βανκούβερ 2016

  1. Do-it-Yourself Περιηγήσεις Blossom - 21 Μαρτίου - 17 Απριλίου 2016 - ΔΩΡΕΑΝ
    Ο καθένας μπορεί να απολαύσει ελεύθερα τα άνθη του κερασιού του Βανκούβερ δωρεάν, χρησιμοποιώντας το Blooming Now και το Cherry Viewing Map του VCFB για να σχεδιάσουν ένα ταξίδι με ποδήλατο ή περιήγηση με τα πόδια.
  2. Ημέρες Sakura Ιαπωνία Έκθεση - 9 - 10 Απριλίου 2016
    Ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα VCBF συμβαίνει στο πανέμορφο Βανκούβερ Βοτανικό Κήπο του Βανκούβερ: το ετήσιο Sakura Days Japan Fair. Αυτό το διήμερο φεστιβάλ μέσα σε ένα φεστιβάλ γιορτάζει τις ιαπωνικές πολιτιστικές τέχνες, παραστάσεις και παραδόσεις με αυθεντική ιαπωνική τελετή τσαγιού, φαγητό φεστιβάλ, ikebana (γιορτή λουλουδιών), γευσιγνωσίες υψηλής ποιότητας, καθοδηγούμενες "συζητήσεις δέντρων και περιπάτους", Haiku Invitational readings , Ιαπωνικό κλασσικό χορό, taiko drumming, χορός Cherry Blossom, παραστάσεις πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα.
  1. Haiku Invitational - Υποβολές που ανοίγουν μέχρι την 1η Ιουνίου 2016 - ΔΩΡΕΑΝ
    Μια από τις πιο μοναδικές και αγαπημένες παραδόσεις του VCBF είναι η Haiku Invitational, όπου ο καθένας μπορεί να υποβάλει έως και δύο haikus για την αγάπη τους για άνθη κερασιού. Τα χαϊκά που κερδίζουν δημοσιεύονται στο Haiku Canada , Rice Paper , Ripples και στην ιστοσελίδα του VCBF!
  1. 10η επέτειος ανθοδέσμη - 16 Απριλίου - 17, 2016 - ΔΩΡΕΑΝ
    Προς τιμήν της 10ης επετείου της VCBF, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Blossom Barge - 40 κεράσια σε πλήρη άνθηση που τραβήχτηκαν από ένα ρυμουλκό - κάνουν το δρόμο τους γύρω από το False Creek. Τα σημεία προβολής περιλαμβάνουν το Place Canada, το Stanley Park, τον Αγγλικό κόλπο, το Granville Island στο Science World, με καθορισμένους σταθμούς θέασης στο Καναδά και τον αγγλικό κόλπο Inukshuk. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την αγκυροβολημένη φορτηγίδα στο νησί Granville , όπου θα υπάρχουν δωρεάν μουσικές συναυλίες και παραστάσεις.

Ιστορία του φεστιβάλ ανθών κερασιού του Βανκούβερ

Το Φεστιβάλ Ανθοφορίας Blossom Cherry Vancouver είναι ένα μη κερδοσκοπικό φεστιβάλ που δημιουργήθηκε το 2005 από την Vancouverite Linda Poole. Μεγαλώνοντας στο Βανκούβερ, η κα Poole αγάπησε πάντα τα κερασιά της άνοιξης της πόλης. όταν έμαθε για τα παλιά Sakura Festivals στην Ιαπωνία και ότι πολλά κερασιά του Βανκούβερ προέρχονταν από δώρα από την Ιαπωνία, η δημιουργία του Φεστιβάλ Κερασιού του Βανκούβερ φαινόταν σαν "ο τέλειος τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτό το γενναιόδωρο δώρο και να γιορτάσουμε την ομορφιά και η χαρά [τα κερασιά] φέρνουν σε όλους. "