Πώς να αποκτήσετε ένα αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης ή θανάτου στο Μέμφις

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να χρειαστείτε επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης ή πιστοποιητικού θανάτου. Τα πιστοποιητικά γέννησης απαιτούνται κατά την εγγραφή στο σχολείο, τη λήψη διαβατηρίου, την απόκτηση άδειας οδήγησης και άλλα σημαντικά γεγονότα. Τα πιστοποιητικά θανάτου είναι νόμιμη καταγραφή του θανάτου ενός ατόμου και αποστέλλονται σε ασφαλιστικές εταιρείες, τη διοίκηση κοινωνικής ασφάλισης και για να διευθετήσουν τις υποθέσεις της περιουσίας του προσώπου.

Εάν χρειάζεστε πιστοποιητικό γέννησης ή πιστοποιητικό θανάτου για κάτοικο του County Shelby, υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε ένα:

Με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Μπορείτε να ζητήσετε τόσο τα πιστοποιητικά γέννησης μεγάλης διάρκειας όσο και τα σύντομα έντυπα μέσω ταχυδρομείου. Εκτυπώστε και συμπληρώστε αυτό το έντυπο για πιστοποιητικό γέννησης και αυτό το έντυπο για πιστοποιητικό θανάτου και στείλτε το στη διεύθυνση:

Γραφείο Εγγραφής / Θάνατος
Μέμφις και Τμήμα Υγείας County County Shelby
814 Jefferson Ave.
Δωμάτιο 101
Memphis, ΤΝ 38105

Προσωπικά

Μπορείτε να πάτε στο τμήμα υγείας για να ζητήσετε πιστοποιητικό αυτοπροσώπως. Μόνο τα πιστοποιητικά γέννησης από το 1949 μέχρι σήμερα μπορούν να ληφθούν αυτοπροσώπως. Ομοίως, μπορούν να ληφθούν μόνο πιστοποιητικά θανάτου από το 1955 μέχρι σήμερα. Για να λάβετε πιστοποιητικό αυτοπροσώπως, μεταβείτε στη διεύθυνση:

Κτηνιατρικό γραφείο εγγραφών
Μέμφις και Τμήμα Υγείας County County Shelby
814 Jefferson Ave.
Αίθουσα 101 - 103
Memphis, ΤΝ 38105

Γενεαλογικές ανάγκες

Αν χρειάζεστε παλαιότερα αρχεία γέννησης ή θανάτου για γενεαλογική έρευνα, υπάρχουν δύο μεγάλοι πόροι για τη λήψη πληροφοριών.

Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη αρχεία στη βιβλιοθήκη και αρχεία της πολιτείας του Tennessee. Περιορισμένες πληροφορίες διατίθενται επίσης στον ιστότοπο του μητρώου περιουσιακών στοιχείων του Shelby County.