Οδηγός για την επίσκεψη στο Disney World τον Μάιο

Μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια για να κερδίσει τη θερμότητα της Φλόριντα αυτό το μήνα ακόμα κι αν το ημερολόγιο λέει την άνοιξη, αλλά το Μάιο στο Disney World αισθάνεται μερικές φορές περισσότερο σαν το καλοκαίρι . Αναμείνετε κάποιες πολυάσχολες ημέρες στην αρχή του μήνα, αλλά τα πράγματα γίνονται πιο εύχρηστα καθώς ο μήνας εξελίσσεται. Επίσης, περιμένετε τα πολυάσχολα Σαββατοκύριακα στο Epcot καθώς το πάρκο φιλοξενεί ένα από τα πιο δημοφιλή του γεγονότα αυτό το μήνα.

Εκδηλώσεις

Το δημοφιλές και διαρκές Φεστιβάλ Λουλούδι και Κήπος του Epcot ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, γι 'αυτό αναζητήστε ειδικά εκθέματα, εκδηλώσεις και εμπορικές τοποθεσίες που σχετίζονται με αυτό το γεγονός.

Φυσικά, δεν θα θέλετε να χάσετε τα ελεύθερα εργαστήρια και τις συναυλίες που αναδεικνύουν τα Σαββατοκύριακα.

Αν και τα Σαββατοκύριακα του Star Wars δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον αυτό το μήνα, οι οπαδοί των Star Wars δεν θα θέλουν να χάσουν τον γαλαξία της διασκέδασης στο Hollywood Studios της Disney. Ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο με νέες και ενημερωμένες εμπειρίες του Star Wars στο πάρκο, καθώς επιταχύνουν το τελικό άνοιγμα μιας νέας γης με θέματα Star Wars .

Επίπεδα πλήθους

Αναμείνετε μετριοπαθή πλήθη στα θεματικά πάρκα και τα θέρετρα αυτό το μήνα. Αναζητήστε κοντινότερες γραμμές και λιγότερα πλήθη κοντά στο τέλος του μήνα καθώς τα αμερικανικά σχολεία αρχίζουν να κρατούν τα τέλη του έτους γεγονότα.

Perks

Τα πλήθη Spring Break θα έχουν προχωρήσει, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσο πολύ για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας αξιοθέατα. Χρησιμοποιήστε το FastPass + και τη μοναδική γραμμή αναβάτη σε αξιοθέατα όπως το Track Test για να μειώσετε περαιτέρω την αναμονή σας.

Συμβουλές

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Επεξεργασία από Dawn Henthorn