Περιβαλλοντικά φιλικό κόσμο της Disney

Οι πράσινες προσπάθειες της Disney World Ελαχιστοποιούν τη συνολική επίδρασή της στο περιβάλλον

Η εικόνα του κόσμου της Disney είναι θρυλική - από την όμορφη εξωραϊσμένη φύση, με ένα χορτάρι χόρτου, από τα μέρη, μέχρι τα καθαρά κομμένα και χαμογελαστά μέλη cast. Συχνά ακούω ότι η Disney ξέρει ακριβώς πώς να κάνει τα πράγματα σωστά. Αυτό δεν είναι ποτέ πιο εμφανές από ό, τι όταν αναλαμβάνουν περιβαλλοντικά ζητήματα. Για πολλά χρόνια, το Walt Disney World Resort δεσμεύτηκε να ελαχιστοποιήσει τις συνολικές επιπτώσεις του στο περιβάλλον. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτελεσματική διαχείριση της χρήσης των πόρων μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και στην ελαχιστοποίηση των αποβλήτων.

Αυτά τα στοιχεία είναι βασικά για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα στις καθημερινές λειτουργίες του Walt Disney World Resort:

Διαχείριση των αποβλήτων

Άγρια Ζωή και Ζώα

Πώς διαθέτετε φιλικές προς το περιβάλλον διακοπές Disney World; Ενώ πολλοί από εμάς έχουν υιοθετήσει έναν οικολογικό τρόπο ζωής στο σπίτι, διατηρώντας αυτές τις πράσινες συνήθειες ενώ στις διακοπές μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολο τελικά. Η Disney World διευκολύνει την παραμονή σε πράσινο περιβάλλον προσφέροντας τα πάντα, από βιώσιμα, τοπικά τρόφιμα έως έμπνευση πραγματικής ζωής για τη διατήρηση του θεματικού πάρκου Animal Kingdom