Θα μπορούσατε να χειριστείτε το Thrill Rides του Stratosphere;

Ο Πύργος του Λας Βέγκας μπορεί να έχει τις πιο δύσκολες βόλτες στον κόσμο

Αν και η φημισμένη Λωρίδα του Λας Βέγκας είναι υπερφορτωμένη με λαμπερά φώτα νέον και αμέτρητες άλλες περισπασμούς, είναι δύσκολο να χάσετε τον Πύργο Stratosphere. Ο σχεδόν μεγαλοπρεπής ναός είναι ορατός από οπουδήποτε στην Sin City.

Σε μια πόλη που είναι γνωστή ότι αγκαλιάζει το εξωφρενικό, είναι ακόμα παράλογο να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν βόλτες με συγκίνηση πάνω από τον πύργο. Ακόμα πιο τολμηροί από τους ανθρώπους που σκέφτηκαν να βάλουν βόλτες στην κορυφή της Στρατόσφαιρας: τους καρπούς που τους οδηγούν.

Θα ήσασταν ανάμεσα στις γενναίες ψυχές που θα σκέφτονταν να ταιριάζουν για μια βόλτα στα τρελά αντικείμενα; Αν δεν είστε ιδιαίτερα ανθεκτικοί, είναι πιθανό ότι τουλάχιστον ένα από τα αξιοθέατα θα σας δώσει παύση - αν δεν σας στείλουμε να τρέχετε προς την αντίθετη κατεύθυνση με την ουρά σας ανάμεσα στα πόδια σας.

Κανένα από τα βόλτα δεν θα ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτο εάν φυτεύτηκαν στο έδαφος. Αλλά σε περισσότερα από 900 πόδια πάνω από την terra firma, όλα είναι πέρα ​​από άγρια. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι μόνο η πιο συναρπαστική, αν όχι τρομακτική, ποδηλασία στον πλανήτη. Και δύο από τις άλλες βόλτες θα το έκαναν σίγουρα στη λίστα των 10 κορυφαίων. Είναι όλα σχετικά με τις ψυχολογικές συγκινήσεις, και αυτές οι βόλτες δίνουν ακροφοβία ένα εντελώς νέο νόημα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις βόλτες, με τη σειρά των μαύρων και εντελώς τρομακτικών.