Λαμβάνοντας φόβο σε νέα ύψη

Big Shot στο Stratosphere Tower, Λας Βέγκας

Πηγές πύργων εμφανίζονται σε θεματικά πάρκα και πάρκα διασκέδασης παντού αυτές τις μέρες. Αλλά, ένα από τα πιο απίθανα σημεία για μια ελεύθερη πτώση βόλτα είναι στην κορυφή του Stratosphere Tower στο Λας Βέγκας. Σε πάνω από 1000 πόδια στον αέρα, είναι, μακράν, η ψηλότερη συγκίνηση στον κόσμο. Και είναι τόσο τρομακτικό και συναρπαστικό.

Απλά να φτάσετε στο Big Shot είναι μια περιπέτεια. Πρέπει πρώτα να μπείτε στο καζίνο της Stratosphere. Εάν κατορθώσετε να κρεμάσετε τα χρήματά σας, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τα επάνω στο δεύτερο επίπεδο και περπατήστε μέσα από το εμπορικό κέντρο του θέρετρου. Εάν έχετε ακόμα κατορθώσει να κρεμάσετε μερικά δολάρια, αγοράζετε τα εισιτήρια Πύργος και βόλτα και επιβιβάζεστε στους ανελκυστήρες, οι οποίοι ταξιδεύουν σε απόσταση 1800 ποδιών ανά λεπτό ή τρεις ορόφους ανά δευτερόλεπτο στα στρατοσφαιρικά επίπεδα του πύργου .

Προτού να χαλαρώσετε τις βόλτες (η Stratosphere διαθέτει επίσης το High Roller Coaster και τα αξιοθέατα του Project X Sky ), μπορεί να θέλετε να βρεθείτε στο κατάστρωμα παρατήρησης. Η πανοραμική θέα της Λωρίδας, στο κέντρο του Βέγκας και στους γύρω λόφους είναι απίστευτες.

Θα μπορούσατε επίσης να δείτε το σαλόνι και το εστιατόριο του Top of the World ή το εκκλησάκι του ουρανού (μόνο στο Vegas!).

Στη συνέχεια, είναι μια σύντομη βόλτα με το ασανσέρ μέχρι το Big Shot ... το οποίο είναι ουσιαστικά η πιο τρομακτική βόλτα του ανελκυστήρα στον κόσμο. Όπως πολλές πύλες με πύργο, η S & S Power δημιούργησε τη μηχανή κραυγής. Πρόκειται για μια αρκετά πρότυπη έκδοση των 160 ποδιών του "Space Shot" του κατασκευαστή. Το Big Shot χρησιμοποιεί πεπιεσμένο αέρα για να ανατινάξει τους αναβάτες από τη βάση μέχρι την κορυφή του πύργου.

Είπα ότι ήταν αρκετά πρότυπο; Λοιπόν ναι, εκτός από το γεγονός ότι η βάση των ιπποδρομιών βρίσκεται στο επίπεδο των 921 ποδιών του ποταμού STRATOSPHERE!

Yeahhhhhh!

Οι υπάλληλοι οδήγησης σάς βοηθούν να βάλετε τη ζωνάρι πάνω από το ώμο στη θέση σας, να δώσετε στον εαυτό σας και τον χειριστή της διαδρομής το σημάδι αντίχειρας και να σας αφήσει για λίγες αγωνιώδεις στιγμές για να αναλογιστείτε τι στον κόσμο σας έκανε να σκεφτείτε για να το κάνετε αυτό. Οι συμπιεστές της βόλτας γεμίζουν καθώς γεμίζουν με αέρα, τα καθίσματα απελευθερώνονται και αυξάνονται ελαφρά, και στη συνέχεια - yeahhhhhh - εκτοξεύονται με απίστευτη δύναμη σε πάνω από 1000 πόδια πάνω από το terra firma του Λας Βέγκας.

Είναι 2,5 δευτερόλεπτα στην κορυφή (ίσως το μεγαλύτερο 2,5 δευτερόλεπτα της ζωής σας). Τα καθίσματα κρέμονται στιγμιαία καθώς συναντάτε κάποιο παραπλανητικό χρόνο μηδέν-G που μετακινείται απίστευτα ψηλά πάνω από το Λας Βέγκας. Στη συνέχεια, η βόλτα ελευθερώνεται και αναπηδά δυο φορές για μερικές λιγότερο έντονες δόσεις αρνητικών Gs προτού σταματήσει με ειλικρίνεια.

Υπάρχουν πολλοί ψυχολογικοί παράγοντες που συνωμοτούν για να τρομάξουν τα φώτα ημέρας από σας. Το απόλυτο ύψος είναι θετικά τρομακτικό. Η διαδρομή σας αφήνει εντελώς εκτεθειμένη με τα πόδια και τα χέρια σας κρέμονται. Μπροστά από τον πύργο, είναι μόνο εσύ, το κάθισμα και ο αιθέρας πάνω από το Λας Βέγκας. Η δύναμη της εκτόξευσης σας κάνει να σκεφτείτε: Τι θα συμβεί αν αυτή η έδρα μόλις ξεσηκωθεί από την κορυφή;

Για το λόγο αυτό, η ιμάντα ασφαλείας θα σας συνδέσει πραγματικά στο κάθισμα;

Εάν μπορείτε να καταφέρετε να περάσετε από αυτές τις μη αμελητέες ανησυχίες, η θέα είναι μαγευτική. Εάν είναι δυνατόν, ίσως θελήσετε να κρατήσετε για κάθισμα στο πλάι της διαδρομής που αντιμετωπίζει το Las Vegas Strip. Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε το Big Shot κατά τη διάρκεια της ημέρας και πάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας που βυθίζεται στο νέον του Vegas.

Πηγαίνετε στην αναθεώρηση High Roller .