Ταξίδι με σκι από το Λας Βέγκας

Συνήθιζα να σκιέρ σε τακτικά δρομάκια σε ένα λόφο που έβλεπε πολύ μεγαλύτερη ταινία αγωγών για ρούχα σκι από το Gore-Tex. Ένας κύριος ανελκυστήρας που ήταν αμφισβητήσιμος στην καλύτερη περίπτωση θα σας έφερνε στην κορυφή και μερικές καμαρωμένες διπλές καρέκλες θα σας βοηθούσαν να συσσωρεύσετε την κάθετη. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να χτυπάτε το σνακ μπαρ για λίγο νερό και ένα μπαρ καραμελών μόνο για να δείτε ότι το toboggan του χιονιού που διπλασιάζεται ως κιβώτιο οθόνης έχει σκουπιστεί από τα πρώτα πουλιά.

Τα τοπικά βουνά ορίζουν το σκι και η πιθανότητα να τραβήξετε μια τέλεια γραμμή κάτω από κάποια φρέσκια στοίβα στα δέντρα φαίνεται να είναι πάντα παρούσα.

Αυτός ο χειμώνας, όταν κατευθυνθείτε στο Λας Βέγκας, θα πρέπει να συμπεριλάβετε μερικές χιονοδρομικές ημέρες στις διακοπές σας. Δεν υπάρχει ποτέ κακός χρόνος για να πάρετε σε μερικές στροφές ακόμη και αν βρίσκεστε στο Λας Βέγκας. Εδώ είναι μια λίστα με τα χιονοδρομικά κέντρα κοντά στο Λας Βέγκας και όλα σε μια εύκολη απόσταση οδήγησης από τη λωρίδα του Λας Βέγκας:

Λας Βέγκας Σκι και Snowboard - Απόσταση από τη Λας Βέγκας - 9 μίλια
Σηκώστε μετά από μια κουραστική νύχτα και μπορείτε να φτάσετε από τη λωρίδα Las Vegas στους ανελκυστήρες σε περίπου 30 λεπτά. Αυτή είναι η πλησιέστερη περιοχή σκι για την λωρίδα του Λας Βέγκας και ενώ μπορεί να μην είναι ένα τεράστιο θέρετρο, θα σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε αυτή την επιθυμία να κάνετε λίγες στροφές. Αν χρειάζεστε σκι ή snowboard ενώ στο Λας Βέγκας αυτό είναι που θα το κάνετε.

Πληροφορίες για το χιονοδρομικό κέντρο Λας Βέγκας:
11 μονοπάτια
4 ανελκυστήρες
Κατακόρυφη πτώση: 860 πόδια.


Skiable Acres: 40 στρέμματα

Brian Head Ski Area - Απόσταση από το Las Vegas Strip - 204 μίλια
Ο Brian Head είναι αρκετά κοντά στο Λας Βέγκας που μπορείτε να το κάνετε ένα γρήγορο ημερήσιο ταξίδι. Έχουν ένα μεγάλο παιδικό πρόγραμμα και πολλές άλλες χειμερινές δραστηριότητες για να κρατήσουν τους μη συρόμενους κατειλημμένους.

Πληροφορίες Brian Head Resort:
65 μονοπάτια
9 ανελκυστήρες
Κατακόρυφη πτώση: 1707 πόδια.


Skiable Acres: 650 στρέμματα

Bear Mountain Resorts - Απόσταση από το Las Vegas Strip - 211 μίλια
Βρίσκονται στα βουνά του San Bernardino μόλις μια ώρα ανατολικά του Λος Άντζελες οι snowboarders θα αγαπήσουν τις πολλές ευκαιρίες να αλέθουν, να γλιστρήσουν, να πηδήξουν και οτιδήποτε άλλο κάνουν αυτά τα τρελά παιδιά αυτές τις μέρες. Το θέρετρο χιονιού κορυφής έχει ένα οικογενειακό πάρκο διασκέδασης και Bear Mountain είναι μια Μέκκα για snowboarders.

Bear Mountain Resorts Πληροφορίες:
55 μονοπάτια
26 ανελκυστήρες
Κάθετη πτώση: 1700 πόδια.
Μικρή έκταση: 438 στρέμματα

Eagle Point Ski Area - Απόσταση από τη Λας Βέγκας - 244 μίλια
Το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο της Γιούτα σας προσφέρει μια άλλη επιλογή από το Λας Βέγκας. Το Eagle Point είναι μερικές ώρες βόρεια του Λας Βέγκας και προσφέρει μια βολή σε κάποια από εκείνη την ξηρή σκόνη της Γιούτα να πέσει. Εάν μπορείτε να καταλάβετε την έννοια ενός boutique χιονοδρομικό κέντρο, νομίζω ότι θα εκτιμήσετε την κλίμακα του Eagle Point Ski Area.

Eagle Point Πληροφορίες περιοχής σκι:
40 μονοπάτια
5 ανελκυστήρες
Κάθετη πτώση: 1.500 πόδια
Μικρή έκταση: 600 στρέμματα

Mammoth Mountain - Απόσταση από τη Las Vegas Strip - 312 μίλια
Βγείτε στην κορυφή της γόνδολας και κοιτάξτε κατ 'ευθείαν κάτω και ξέρετε τι αισθάνεται η αδρεναλίνη. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι μιας διαδρομής από το Λας Βέγκας, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι το Mountain Mammoth θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία που έχετε αν είστε στο σκι ή ένα snowboard.


Mammoth Mountain Ski Area Πληροφορίες:
150 μονοπάτια
28 ανελκυστήρες
Κάθετη πτώση: 3100 πόδια.
Μικρή έκταση: 3.500 στρέμματα

Park City Ski Resort 404 - Απόσταση από το Las Vegas Strip - 424 Miles
Πρέπει πραγματικά να θέλετε να κάνετε σκι και snowboard για να αποφασίσετε να κάνετε το ταξίδι στο Park City, αλλά δεν θα απογοητευτείτε όταν φτάσετε εκεί. Επιλέξτε από το Park City Mountain Resort, το Deer Valley Ski Area ή το Canyons Resort.

Park City Ski Area Πληροφορίες:
114 μονοπάτια
16 ανελκυστήρες
Κάθετη πτώση: 3100 πόδια.
Μικρή έκταση: 3.300 στρέμματα

Τι πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας
Το καλύτερο Λας Βέγκας δείχνει
Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας;

Τα βασικά εργαλεία σχεδιασμού για τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας
Πάρτε το χρόνο σας και κάνετε μια μικρή έρευνα και θα βρείτε μερικές καλές προσφορές.