Πολυτελή ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας

Τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας

Ποιο είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας; Εξαρτάται πραγματικά από πολλούς μικρούς παράγοντες όπως η ψυχαγωγία, το φαγητό και το σημαντικότατο θέμα των τυχερών παιχνιδιών. Αυτά τα ξενοδοχεία είναι τα πολυτελή και πιο ακριβά ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας, ωστόσο μια σουίτα σε πολλά άλλα ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας μπορεί να σας φέρει πίσω τόσο πολύ. Αυτά τα ξενοδοχεία είναι ένα βήμα παραπάνω από τα υπόλοιπα, επειδή μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτούς τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο όρος πολυτελές ξενοδοχείο χρησιμοποιείται διαφορετικά στο Λας Βέγκας. Το moniker τοποθετείται συχνά σε ξενοδοχεία απλά λόγω της τιμής των δωματίων τους. Ενώ αυτά τα θέρετρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των υψηλών κυλίνδρων που δαπανούν πολλά χρήματα για τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι τα τυπικά πολυτελή ξενοδοχεία σας. Τα "αληθινά" πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο θα έχουν ένα επίπεδο εξυπηρέτησης που είναι τόσο προσωπικό όσο και εκλεπτυσμένο. Κάθε ανάγκη σας ικανοποιείται και έχετε την τάση να αισθάνεστε σαν το ξενοδοχείο να λειτουργεί αυστηρά για να καλύψει τις ανάγκες σας. Τα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας συχνά στερούνται τις οικείες ρυθμίσεις check-in ή τις προσωπικές πινελιές στο δωμάτιό σας, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία της αίσθησης πολυτέλειας. Το Valet, η υπηρεσία αυτοκινήτων, η υπηρεσία καθαριότητας και η συνολική σχέση θέρετρο / επισκέπτη είναι πολύ πιο απομακρυσμένες από ό, τι θα περίμενε κανείς αλλού.

Ελέγξτε τις προσφορές ξενοδοχείων Λας Βέγκας στο TripAdvsior

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια πολυτελή εμπειρία στο Λας Βέγκας σημαίνει απλά ότι είναι πολύ διαφορετική.