Πύργος του Άιφελ εμπειρία στο Παρίσι Λας Βέγκας

Πάρτε τη θέα πάνω από το Παρίσι Λας Βέγκας

Βγείτε έξω από τον ανελκυστήρα και η θέα από την κορυφή του Πύργου του Άιφελ είναι μια θαυμάσια συλλογή από φωτεινό ουρανό, ερημικά τοπία και χορευτικές βρύσες. Αυτό είναι το διαφορετικό μεταξύ της κορυφής του Πύργου του Άιφελ στο Παρίσι, τη Γαλλία και του ρεπλίκα του Πύργου του Άιφελ στο Λας Βέγκας. Ειλικρινά, μου αρέσει η επίδειξη στο Λας Βέγκας. Επισκεφθείτε τη σωστή επίσκεψή σας και θα δείτε το ηλιοβασίλεμα, τις βρύσες του Bellagio και τη μετατροπή του τοπίου της ερήμου σε μια θάλασσα φώτων στο Λας Βέγκας.

Αυτή η έλξη κεντρικών ταινιών ανταγωνίζεται το High Roller στο LINQ και το Stratosphere Tower για καλύτερη θέα στο Λας Βέγκας, αλλά αυτό το σημείο έχει την καλύτερη πρόσβαση για μια ματιά στα πτηνά των χορευτικών βρύων στο Bellagio Las Vegas. Αυτή η λεπτομέρεια την αξίζει να νεύμα πέρα ​​από τα άλλα δύο. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την επίσκεψή σας, έτσι δεν θα χρειαστεί να βιαστείτε το σουτ σου, όπως ίσως να χρειαστείτε στον Wheel Wheel Observation Wheel και δεν θα χρειαστεί να περάσετε όλος ο βόρειος δρόμος προς την Stratosphere Tower αν απλά θέλετε ένα εαυτό με το Las Vegas στο παρασκήνιο.

Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι Λας Βέγκας
Παρίσι ξενοδοχείο και καζίνο στο Λας Βέγκας
3655 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109
Δείτε ένα χάρτη της Las Vegas Strip

Επικοινωνία: Τηλ. 1-888-266-5687

Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι Λας Βέγκας Ώρες: Ανοικτό καθημερινά: 9:30 π.μ. - 12:30 π.μ.
Ο καιρός είναι ένας παράγοντας στις ώρες λειτουργίας, επομένως ελέγξτε με το box office, (702) 946-7000

Δείτε εικόνες από τον Πύργο του Άιφελ
Περισσότερες φωτογραφίες από τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι Λας Βέγκας

Πληροφορίες εισιτηρίων για τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι Λας Βέγκας:
Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω τηλεφώνου (702) 946-7000 ή στην πείρα του Πύργου του Άιφελ
Τιμολόγηση ανά ημέρα (9:30 π.μ. - 7:15 μ.μ.):
Ενήλικες: 14,25 δολάρια
Βραδινές τιμές (7:30 μ.μ. - Κλείσιμο):
Ενήλικες 19,25 δολάρια

Βρείτε τιμές για πράγματα να κάνετε στο Λας Βέγκας .

Δείτε την ιστοσελίδα τους

Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι Λας Βέγκας:

Είναι ένα κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή ενός ρεπλίκα του πραγματικού Πύργου του Άιφελ στο Παρίσι. Ουάου, ακούγεται συναρπαστικό, huh. Λοιπόν, στην πραγματικότητα οι απόψεις της κοιλάδας του Λας Βέγκας είναι απίστευτες και υπάρχει κάποιος ρομαντισμός στον αέρα εάν είστε εκεί με κάποιον ειδικό. Πάρτε μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες, δώστε σε κάποιον ένα μεγάλο υγρό φιλί και απολαύστε τον εαυτό σας.

Ο Πύργος είναι ένα μισό μέγεθος αντίγραφο του πραγματικού πράγμα και μπορείτε να πάρετε πολλά πράγματα διασκέδασης από τον υπάλληλο του ανελκυστήρα καθώς παίρνετε το γύρο μέχρι τα 460 πόδια. Είναι κάτι που πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μία φορά στο Λας Βέγκας.

να φτάσετε εκεί τη νύχτα και να παρακολουθήσετε τα σιντριβάνια Bellagio από ψηλά και να πάρετε πραγματικά την αξία των χρημάτων σας.