Οι μεγαλύτεροι και οι κορυφαίοι εργοδότες του St. Louis

Η εύρεση εργασίας είναι σπάνια εύκολη υπόθεση, αλλά για όσους αναζητούν εργασία, ο St. Louis διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για τους υπαλλήλους όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Το St. Louis διαθέτει μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία εκκίνησης και τεχνολογίας, μαζί με ισχυρές προσφορές στην εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και τις φυτικές επιστήμες. Στην πραγματικότητα, η Forbes προηγουμένως κατέταξε τον St. Louis στον κατάλογο της Best Cities for Young Professionals . Και φυσικά, το St. Louis έχει το μερίδιό του από τις εταιρείες Fortune 500, καθώς και τις τοπικές εταιρείες που συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων θέσεων εργασίας του έθνους.

Έτσι, αν ψάχνετε για δουλειά στο Σεντ Λούις, μια καλή στρατηγική είναι να διερευνήσει πρώτα τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες. Όχι μόνο οι επιχειρήσεις αυτές έχουν μια μεγαλύτερη ανοιχτή πισίνα εργασίας (ανά πάσα στιγμή), είναι επίσης πιο πιθανό να έχουν υψηλής ποιότητας πακέτα παροχών. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με κορυφαίους εργοδότες του Σαιντ Λούις, με βάση το μέγεθος και τη φήμη.

Κορυφαίες εταιρείες στο St. Louis

Ο St. Louis είχε εννέα εταιρίες Fortune 500 στη λίστα του 2016. Επειδή το St. Louis είναι η έδρα κάθε εταιρίας και λόγω του συνολικού μεγέθους τους, η κάθε μία τείνει να προσλαμβάνει άτομα από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων και δεξιοτήτων. Είτε είστε λογιστής, επαγγελματίας πληροφορικής, δικηγόρος ή διαχειριστής μάρκετινγκ, υπάρχουν πιθανότητες να βρείτε ανοίγματα στις περισσότερες από αυτές τις εταιρείες:

Οι μεγαλύτεροι εργοδότες του St. Louis

Πολλοί από τους μεγαλύτερους εργοδότες της περιοχής δεν έχουν την έδρα τους εδώ, αλλά εξακολουθούν να λειτουργούν εργοστάσια, περιφερειακά γραφεία, θυγατρικές ή καταστήματα εντός του St.

Περιοχή της Λούης. Ομοίως, αρκετοί από τους μεγαλύτερους εργοδότες μας υπολείπονται της λίστας Fortune 500 ή Fortune 1000, αλλά εξακολουθούν να απασχολούν χιλιάδες άτομα στην περιοχή. Παρακάτω αναφέρονται οι μεγαλύτεροι εργοδότες του St. Louis. Αυτά παρατίθενται με αλφαβητική σειρά, διότι η κατάταξη ποικίλλει από πηγή σε πηγή και ο αριθμός των εργαζομένων μπορεί να κυμαίνεται σχεδόν σε μηνιαία βάση:

Καλύτερες θέσεις εργασίας

Εάν ρωτάτε τους ντόπιους για τις καλύτερες επιχειρήσεις για να εργαστούν στο St. Louis, θα πάρετε σχεδόν τόσες απαντήσεις, καθώς υπάρχουν επιχειρήσεις στην περιοχή. Τα πολυετή αγαπημένα περιλαμβάνουν τα Anheuser-Busch, το Martiz και το Enterprise Rent-a-Car. Τρεις άλλες εταιρείες του Σαιντ Λούις λαμβάνουν επίσης την εθνική αναγνώριση ως φιλική προς τους εργαζομένους:

Αρκετές άλλες εταιρείες περιοχής αναγνωρίζονται από τις τοπικές δημοσιεύσεις ως εξαιρετικές θέσεις εργασίας. Το περιοδικό St. Louis Business Journal, το St. Louis Magazine και άλλες τοπικές δημοσιεύσεις αξιολογούν συνήθως τους τοπικούς εργοδότες. Παρακάτω υπάρχουν εταιρείες που κάνουν συνήθως την περικοπή για τις καλύτερες θέσεις εργασίας:

Μια σκηνή εκκίνησης

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο να είστε ο δικός σας προϊστάμενος που εργάζεται για μια μεγάλη εταιρία, ο St. Louis έχει γίνει επίσης μια από τις καλύτερες πόλεις της χώρας για επιχειρηματίες. Η αυξανόμενη σκηνή εκκίνησης έχει ήδη δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και χιλιάδες περισσότερα αναμένονται τα επόμενα χρόνια.

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, εταιρείες και πολιτιστικά ιδρύματα του Σαιντ Λούις έχουν βάλει τους πόρους και τα προτερήματά τους στη δημιουργία κέντρων καινοτομίας στην περιοχή. Οι τοπικοί επιχειρηματίες μπορούν να βρουν χώρους γραφείων και εργαστηρίων, μέντορες και επενδυτές για τις αναδυόμενες επιχειρήσεις τους. Ελέγξτε αυτούς τους κόμβους για νέες επιχειρήσεις:

Arch Grants

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ο St. Louis υποστηρίζει την κοινότητα εκκίνησης είναι μέσω του Arch Grants. Κάθε χρόνο, ο οργανισμός Arch Grants φιλοξενεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό εκκίνησης. Χορηγεί χρηματικές επιχορηγήσεις και υπηρεσίες υποστήριξης ύψους 50.000 δολαρίων σε νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις που συμφωνούν να εντοπίσουν τις επιχειρήσεις τους στο St. Louis για τουλάχιστον ένα έτος. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Arch Grants και τον τρόπο υποβολής αίτησης.

Καλό κυνήγι!

Ας ελπίσουμε ότι με αυτές τις πληροφορίες, θα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας ή ίσως να αρχίσετε να δημιουργείτε μια δική σας επιχείρηση. Για μια ματιά στα τρέχοντα ανοίγματα θέσεων εργασίας, δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην περιοχή St. Louis.