Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο St. Louis

Για πολλούς Αμερικανούς, το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας σηματοδοτεί το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την τελευταία ευκαιρία για μια οικογενειακή απόδραση πριν ξεκινήσει το σχολείο. Εάν επισκέπτεστε την περιοχή του Σαιντ Λούις αυτήν την Ημέρα Εργασίας, υπάρχουν πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις για να γιορτάσετε το τέλος του καλοκαιριού.

Το 2018, το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας ξεκινάει την Παρασκευή 31 Αυγούστου και διαρκεί τις αργίες τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Από το Midwest Wingfest έως την τελευταία ευκαιρία να κολυμπήσετε σε δημόσιες πισίνες πριν κλείσουν για την πτώση και το χειμώνα, εσείς και η οικογένειά σας έχουν πολλές επιλογές για να επιλέξουν από όταν πρόκειται να δαπανήσουν το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στο Μιζούρι.

Αν σκοπεύετε να μείνετε λίγο αργότερα, οι διακοπές στο Σαββατοκύριακο ξεκινούν επίσης τα ημερολόγια εκδηλώσεων του Σεπτέμβρη και του φθινοπώρου , πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γιορτάσετε ακόμα και αν χάσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας Εργασίας.