Το Magic House του Σαιντ Λούις κατέγραψε την καλύτερη έλξη των παιδιών του έθνους

Εθνική αναγνώριση:

Γνωρίζατε ότι ο οικογενειακός ταξιδιωτικός οδηγός του Αμερικανικού Ζαγκάτ λέει ότι έχουμε την καλύτερη έλξη των παιδιών του έθνους εδώ στο Σαιντ Λούις; Ναι, ακόμη και το μαγικό βασίλειο της Disney πήρε μια οπίσθια καρέκλα στο The Magic House στην κατάταξη του Zagat για το 2005 των εθνικών αξιοθέατων που σχεδιάστηκαν για παιδιά.

Σχετικά με το Magic House:

Ιδρύθηκε το 1979, το Magic House είναι ένα διαδραστικό παιδικό μουσείο αφιερωμένο στην παροχή πρακτικής μάθησης που είναι διασκεδαστική και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα.

Το μουσείο αγαπά να βοηθά τα παιδιά να κατανοούν καλύτερα την επιστήμη, την ιστορία και τον κόσμο γύρω από αυτά μέσα από εκθέματα που τους επιτρέπουν να αποτελέσουν μέρος της δράσης.

Βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο βικτοριανό αρχοντικό, το μουσείο είναι γεμάτο με εκθέματα σχεδιασμένα να εμπλέκουν και να ψυχαγωγούν τα παιδιά. Το 2008, το μουσείο άνοιξε έκταση 25.000 τετραγωνικών ποδιών με ακόμη περισσότερα εκθέματα. Το Magic House χαιρετίζει 400.000 επισκέπτες το χρόνο, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά μουσεία του έθνους.

Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες:

Δεν χρειάζεται να είστε παιδί για να διασκεδάσετε στο Magic House, αλλά τα εκθέματα έχουν σχεδιαστεί για το νεότερο σύνολο. Αν το παιδί σας είναι ηλικίας κάτω των δύο ετών, ελέγξτε το "Για το μωρό μου". Αυτή η περιοχή διαθέτει έναν αχυρώνα peek-a-boo, γυμναστήριο μωρού και μικροσκοπικό σχολικό λεωφορείο. Τα μικρά παιδιά μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στο "A Little Bit of Magic", ένα διασκεδαστικό εκθέμα που περιλαμβάνει μια σήραγγα υφής για να ανιχνεύσει, ένα sandbox για σκάψιμο και ένα λαβύρινθο καθρέφτη. Υπάρχουν επίσης δεκάδες δραστηριότητες για τα μεγαλύτερα παιδιά.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν την ευκαιρία να αστέρι σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ή να αγγίξει μια ηλεκτρικά φορτισμένη μπάλα και να κάνει τα μαλλιά σας να σταθεί στο τέλος.

Ειδικές εκδηλώσεις στο Magic House:

Αν δεκάδες εκθέματα δεν είναι αρκετά, το Magic House φιλοξενεί επίσης ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Υπάρχει το "Not So Haunted House" τον Οκτώβριο, "Breakfast with Santa" τον Δεκέμβριο και "Δωρεάν Οικογενειακές Νύχτες" κάθε μήνα.

Μπορείτε επίσης να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας στο Magic House. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πακέτα κόμματος για να επιλέξετε να κάνετε την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας μια πραγματικά αξέχαστη εκδήλωση.

Ακριβώς τα γεγονότα:

Το Magic House βρίσκεται στο Kirkwood, μόλις ένα μίλι βόρεια του I-44, στην οδό 516 South Kirkwood Road. Η είσοδος είναι $ 10 για τα παιδιά ένα και επάνω. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, το μουσείο είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Πέμπτη από τις 12 μ.μ. έως τις 5:30 μ.μ. και την Παρασκευή από τις 12 μ.μ. έως τις 9 το βράδυ. Το Σαββατοκύριακο είναι από τις 9:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. 5:30 μ.μ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το Magic House ανοίγει από Δευτέρα έως Σάββατο στις 9:30 π.μ. και στις 11 το πρωί την Κυριακή. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε (314) 822-8900 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Magic House.