Συμβουλές για την παρακολούθηση ενός παιχνιδιού Αγίων ως επισκέπτης ανεμιστήρα

Στη Νέα Ορλεάνη, αγαπάμε τους Αγίους. Πρόκειται για ένα fandom ride-or-die, και οι WhoDats τείνουν να είναι παράλογα παθιασμένοι με την ομάδα, ακόμα και σε σκληρά χρόνια. Για να μπείτε στο Superdome ως ανεμιστήρας επισκεπτών σημαίνει να αντιμετωπίζετε αυτό το φαινόμενο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε εντελώς. Εάν για κανέναν άλλο λόγο, απλά, η ομάδα σας σας χρειάζεται, επειδή το αγόρι-ο-αγόρι δίνουμε στους άντρες μας ένα έντονα ισχυρό πλεονέκτημα στο σπίτι.

Ακολουθήστε αυτές τις πέντε γρήγορες συμβουλές για να έχετε το καλύτερο δυνατό ταξίδι στην πόλη μας και στο αγαπημένο μας στάδιο:

Ελάτε με τα πόδια

Αν μένετε σε ένα ξενοδοχείο, οι πιθανότητες είναι καλές που βρίσκεστε στη γαλλική συνοικία, στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή ή στις χαμηλότερες περιοχές του κήπου. Και οι τρεις από αυτές τις γειτονιές προσφέρουν ένα εύκολο (λιγότερο από ένα μίλι) και ασφαλές περίπατο στο Superdome, και η βόλτα είναι η μισή διασκέδαση . Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε μια μικρή έκταση της πόλης και εάν περάσετε λίγα λεπτά με την Google μπροστά από το χρόνο, μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο για μερικές στάσεις στο δρόμο για ποτά και νού. Αυτό μας φέρνει σε ...

Φάτε και πίνετε στο δρόμο

Αυτό δεν είναι μια μεγάλη έκπληξη, αλλά πάντα επαναλαμβάνεται: τα τρόφιμα και τα ποτά στο Superdome είναι εξαιρετικά ακριβά. Εξοικονομήστε λίγα δολάρια και πάρτε μια πιο ενδιαφέρουσα δειγματοληψία της κουζίνας της πόλης, σταματώντας την πορεία σας. Και θυμηθείτε, μπορείτε να πιείτε στο δρόμο στο NOLA (και αγόρι, έχουμε ποτέ).

Ως σερβιτόρος ή μπάρμαν για το ποτό σας σε ένα "go-cup" και θα σας το δώσουν σε σας για το δρόμο. Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικό πράγμα. Ναι, είναι πολύ ωραίο. Ναι, θα ήταν κακό να μην το κάνεις τουλάχιστον μία φορά.

Άφιξη νωρίς

Το Superdome είναι ένα μεγάλο γήπεδο και συσκευάζουμε πολλούς ανθρώπους εκεί σε νύχτες παιχνιδιών. Παίρνει λίγο για να ανακατέψετε τις γραμμές στις εισόδους και μερικές φορές ακόμα περισσότερο για να βρείτε τα καθίσματα σας στη θέση (κυλιόμενη σκάλα μετά από κυλιόμενη σκάλα μετά από κυλιόμενη σκάλα ...).

Εάν μπορείτε, φτάστε εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το ξεκίνημα για να εξασφαλίσετε ότι θα φτάσετε στα καθίσματα σας με αρκετό χρόνο για να χάσετε. Αν δεν είστε βέβαιοι πόσο καιρό θα σας οδηγήσει να περπατήσετε, σκεφτείτε προσεκτικά γιατί ακόμα κι αν είστε πολύ νωρίς, μπορείτε πάντα να ...

Ελέγξτε έξω την πλατεία Champions

Αυτή η δημόσια πλατεία έξω από το Superdome είναι κεντρικό κόμμα πριν από (και κατά τη διάρκεια) παιχνίδια Αγίων. Υπάρχει συνήθως ζωντανό συγκρότημα, τόνοι τροφίμων και ενήλικες προμηθευτές ποτών και γενικά μια σκηνή που αξίζει να πάρει μέσα. Είναι crawling με WhoDats, αλλά σίγουρα θα βρείτε τους οπαδούς της ομάδας σας, επίσης, και μπορείτε να ενώσετε με αλληλεγγύη ενώ ζώντας. Μετά τα παιχνίδια, το πάρτι τείνει να μετακομίσει σε διάφορες περιοχές διασκέδασης γύρω από την πόλη, και ειδικά στην οδό Bourbon .

Μην φοβάστε

Κοιτάξτε, αν ξοδεύετε οποιαδήποτε στιγμή στο Twitter ή σε πίνακες μηνυμάτων όπου συγκεντρώνονται οι οπαδοί των Αγίων, θα ακούσετε να μιλάμε για άλλες ομάδες (ειδικά για τους Ατλάντα!) Και αυτό μπορεί να σας νιώσει, αλλά στην πραγματική ζωή είμαστε ειλικρινείς - να-καλοσύνη τους ωραιότερους οπαδούς θα συναντήσετε, ειδικά στο σπίτι. Αγαπάμε την ομάδα μας, αλλά παίρνουμε σοβαρά την φιλοξενία σε αυτήν την πόλη και θέλουμε να έχετε μια καλή στιγμή όταν είστε εδώ (ακόμα κι αν αγαπάτε τα Dirty Birds).

Δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για τη φθορά των χρωμάτων της ομάδας σας καθώς περιηγείστε στη Νέα Ορλεάνη, και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για να τους φωνάξετε στο τρούλο. Αν κερδίσετε (όχι ότι θα κάνατε ποτέ), οι οπαδοί των Αγίων στη σειρά σας θα σας συγχαρούν και θα σας περάσουν πέντε, και αν χάσετε (Who Dat!), Θα σας ευχηθούμε σε ένα ασφαλές ταξίδι και θα σας προσφέρουμε καλό πρωινό εστιατόρια . Καλώς ήλθατε στη Νέα Ορλεάνη! Περάστε υπέροχα! (Πραγματικά το εννοούμε!)