Μπορείτε να κολυμπήσετε στον ποταμό Μισισιπή στη Νέα Ορλεάνη;

Όταν οι μέρες του καλοκαιριού μπαίνουν μέσα στο καλοκαίρι, οι επισκέπτες συχνά ρωτούν αν είναι δυνατόν να κάνετε γρήγορη βουτιά στον ποταμό Μισισιπή. Μόνο το καλοκαίρι της Νέας Ορλεάνης θα έκανε οποιοδήποτε λογικό άτομο να σκεφτεί ότι είναι καλή ιδέα να πηδήσετε στο Big Muddy.

Αλλά δεν έχει σημασία τι σκέφτεστε, δεν είναι ποτέ ασφαλές να κολυμπήσετε στον ποταμό Μισισιπή.

Γιατί δεν πρέπει να κολυμπήσετε στον ποταμό Μισισιπή

Πρώτα απ 'όλα, είναι επικίνδυνο. Ο ποταμός είναι τεράστιος και τα ρεύματα είναι πιο δυνατά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, ακόμα και στην άκρη του νερού (ανεξάρτητα από το αν είστε ή δεν είστε ένας μεγάλος κολυμβητής δεν έχει σημασία).

Εάν τραβήξετε κάτω, το νερό είναι απίστευτα λασπωμένο, οπότε θα εξαφανιστείτε αμέσως από την προβολή και ακόμα και αν οι άνθρωποι σας βεβαιώσουν ότι πηγαίνετε κάτω, δεν θα είναι σε θέση να σας πει πού πήγατε.

Επίσης, να θυμάστε ότι το νερό είναι εντελώς τοξικό. Είναι περισσότερο σαν λάσπη από τα εργοστάσια καπνού στην κορυφή του ποταμού, τα οποία στροβιλίστηκαν μαζί με το φυτοφάρμακο και το λίπασμα από τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη λεκάνη απορροής του ποταμού Μισισιπή (δηλαδή, σχεδόν σε κάθε αγρόκτημα στη Μέση Δύση) συν μια υγιή δόση του ουρανού - ξέρει τι από όλη την κυκλοφορία των πλοίων που διέρχεται από το νερό ... είναι μια φανταστική, δυσάρεστη ζύμη. Αυτό δεν φαίνεται σαν μια καλή ιδέα να βρεθείτε μέσα.

Και ενώ είμαστε σε αυτό, υπάρχουν βδέλλες και φίδια εκεί, επίσης.

Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που κάνουν άλματα

Κάθε χρόνο, υπάρχει μια χούφτα ανόητων ανθρώπων που προσπαθούν να κολυμπήσουν στον ποταμό Μισισιπή. Οι τυχεροί λίγοι καταλήγουν σε σκάφη διάσωσης.

Άλλοι, εν τω μεταξύ, πνίγονται στο έντονο ρεύμα του ποταμού. Ενώ η ρύπανση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, η πιο επικίνδυνη ανησυχία εδώ είναι το σημερινό. Το νερό κινείται τόσο γρήγορα ώστε κανένας από τους πιο έμπειρους κολυμβητές δεν θα είναι σε θέση να το μεταφέρει στην άλλη πλευρά.

Ασφαλή μέρη για να κολυμπήσουν

Εάν χρειάζεστε ένα μέρος για να κολυμπήσετε, σκεφτείτε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο με πισίνα (ή ίσως να επιλέξετε έναν παραλιακό προορισμό αντί της Νέας Ορλεάνης).

Μερικές από τις καλύτερες πισίνες NOLA μπορούν να βρεθούν σε ξενοδοχεία όπως το Ace Hotel New Orleans, το Hyatt Regency New Orleans, το The Roosevelt New Orleans, το ξενοδοχείο Waldorf Astoria, το Le Méridien της Νέας Ορλεάνης, η γαλλική συνοικία W New Orleans, το Bourbon Orleans Hotel, και Maison Dupuy. Για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των πρώτων ανταποκριτών που θα κολλήσουν μετά από σας, μείνετε μακριά από τον ποταμό Μισισιπή.