Εστιατόρια ανοιχτά για τις ευχαριστίες στο Πόρτλαντ, Όρεγκον

Παραδοσιακά και περιπετειώδη στο μενού

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι βασικά για ένα πράγμα: Τρώγοντας. Έτσι, αυτό μεταφράζεται σε πολλή πίεση αν κάνετε δείπνο των Ευχαριστιών, αφού αυτή είναι όλη η εκπομπή και είστε υπεύθυνοι γι 'αυτό. Εάν απλά δεν θέλετε να πάτε εκεί φέτος, δείτε αυτό τον κατάλογο μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στο Πόρτλαντ που είναι ανοιχτά την ημέρα των ευχαριστιών. Θα απολαύσετε κάποιο νόστιμο φαγητό με τους φίλους και την οικογένειά σας, χωρίς να χρειάζεται να τονίζετε όλη την προετοιμασία και τον καθαρισμό.

Πολλά εστιατόρια του Πόρτλαντ θα είναι ανοιχτά, αλλά εδώ είναι ένας οδηγός για μερικές από τις καλύτερες επιλογές σας για τις ευχαριστίες 2017. Αυτά τα εστιατόρια κλείνουν γρήγορα, και αν αυτό που προτιμάτε, πωλείται έξω, πηγαίνετε στη λίστα αναμονής και κάντε κράτηση στο Αρ. 2 επιλογή. Είναι καλύτερο να καλέσετε το εστιατόριο απευθείας για κρατήσεις.

Andina

Έχετε Ευχαριστία με περουβιανές γεύσεις στην Andina, η οποία προσφέρει ένα μενού με τρεις γεύσεις prix-fixe από μια ειδική γαλοπούλα για $ 65 για τους ενήλικες. μισή τιμή για τα παιδιά από 5 έως 11 ετών, που παίρνουν μισή παραγγελία. Αυτό σίγουρα δεν είναι η παραδοσιακή ημέρα των ευχαριστιών σας. είναι μια περιπέτεια στο φαγητό.

Χώρα Cat

Ένα γλέντι τεσσάρων πιάτων που περιλαμβάνει ένα bouque amuse (πράσινα αυγά και ζαμπόν, τσουλήθρες Judy, σαλάτα καβουριού και γαρίδας) και επιλογή τριών ορεκτικών και τεσσάρων επιλογών επιδόρπιο για μια πολυτελή ημέρα των ευχαριστιών στο Country Cat. Το δείπνο θα σερβίρεται από τις 2 έως τις 8 μ.μ. $ 60 για ενήλικες και $ 15 για παιδιά 10 και κάτω.

Το Cafe του Huber

Το Cafe του Huber φημίζεται για τα γεύματά του από τη γαλοπούλα, οπότε η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια καλοσύνη. Είναι τόσο δημοφιλές που μερικοί άνθρωποι κάνουν κράτηση ένα χρόνο νωρίτερα. Αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση, μπορείτε ακόμα να φάτε την Huber για την ημέρα των ευχαριστιών, παραγγέλλοντας το πακέτο της Τουρκίας για 144,95 δολάρια. Εξυπηρετεί οκτώ έως δέκα και έρχεται με όλα τα εξαρτήματα στερέωσης.

Ψωμί και Μελάνι Καφέ

Το ψωμί και το μελάνι εξυπηρετούν ένα δείπνο ευχαριστιών με τέσσερις γεύσεις, που περιλαμβάνει την επιλογή ορεκτικού. σούπα ή σαλάτα? πέντε εισόδους με πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της γαλοπούλας με γέμιση pinenut? και τρία νόστιμα επιδόρπια. Το ψωμί και το μελάνι σερβίρεται από το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ για τις ευχαριστίες. η τιμή είναι $ 45 για ενήλικες.

Μαργαριταρένια Ταβέρνα

Εάν η ημέρα των ευχαριστιών σημαίνει ποδόσφαιρο όσο φαγητό σε εσάς, ο τόπος που πρέπει να είναι Pearl Tavern, όπου τα παιχνίδια θα είναι όλη την ημέρα, Φορτιστές εναντίον Cowboys στις 1:30 μ.μ. και Γίγαντες εναντίον Redskins στις 5:30 μ.μ. Ενώ είστε " παρακολουθήστε, πιάστε κάτω από το μηρό γαλοπούλα με σφενδάμνου με τζάμι με τριαντάφυλλο, γαρνιτούρα καραμελοποιημένης γλυκιάς πατάτας και μήλου και τάρτα κρέμας κολοκύθας. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτές τις αφιερώσεις Ευχαριστιών a la carte και επίσης από το κανονικό μενού.

Πρασινάδα χαλκού

Ίσως να μην σκέφτεστε ένα μπιστρό που εμπνέεται από το Παρίσι για μια αμερικάνικη ημέρα των ευχαριστιών, αλλά αν θέλετε ένα κομμάτι από ένα περιπετειώδες γεύμα σε έναν γοητευτικό χώρο, ελέγξτε το. Θα υπάρχουν τρία καθίσματα, στις 1, 4 και 7 μ.μ., και θα σας σερβιριστούν αλλαντικά, στρείδια, φραγκοστάφυλο, ψητή γαλοπούλα και γλυκοπατάτες διπλής ψητό με τρούφες και γκρουγέρ. Το δείπνο θα σερβίρεται σε στυλ οικογένειας, και είναι $ 50 ανά άτομο.

Αστικός Αγρότης

Δεν μπορεί να γίνει πιο κατάλληλη για μια γιορτή γεμάτη συγκομιδή από ένα εστιατόριο σε αγροικία.

Ο Αστικός Αγρότης, φυσικά, είναι μια πολύ αναβαθμισμένη αγροικία. Για την ημέρα των ευχαριστιών, σερβίρει foie gras, ψητά τεύτλα, μπριζόλα κουνουπιδιού, μικρές πλευρές του βοείου κρέατος, καθώς και παραδοσιακή γαλοπούλα. Πλευρές όπως γέμιση καλαμποκιού και ζαχαρωμένα φραγκοστάφυλα σερβίρονται σε στυλ οικογένειας, και μπορείτε να επιλέξετε από αρκετές επιλογές επιδορπίων. Είναι $ 65 για ενήλικες και $ 24 για παιδιά και είναι ανοιχτό από το μεσημέρι έως τις 21:00 την ημέρα των Ευχαριστιών.