Πού μπορώ να βρω εμπορικά κέντρα στο Πόρτλαντ Όρεγκον;

Υπάρχουν μερικά μεγάλα εμπορικά κέντρα στο Portland, Oregon περιοχή!

Μερικές φορές, απλά πρέπει να ψωνίσετε ή να βρεθείτε στο εμπορικό κέντρο. Ακολουθεί μια ανασκόπηση των σημαντικότερων εμπορικών κέντρων και εμπορικών κέντρων της περιοχής Portland.

Pioneer Place
Ένα εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πόλης γεμάτο με πολυτελή καταστήματα, πολλά από τα οποία δεν μπορείτε να βρείτε αλλού στο Πόρτλαντ. Υπάρχει επίσης κινηματογράφος στον τελευταίο όροφο και ένα ωραίο γήπεδο φαγητού στο κατώτερο επίπεδο. Ψάξτε για τοπικά εστιατόρια, όπως ένα σούσι μπαρ, γκάντζα cajun και καφέ σοκολάτας.

Τα καταστήματα του Τμήματος / Άγκυρας: Η H & M, η Apple και η Microsoft είναι όλα στην περιοχή, αν και η Saks 5th Avenue έκλεισε το κατάστημα λιανικής πώλησης το 2010.

Τοποθεσία:
700 SW Πέμπτη Λεωφόρος.
Κέντρο Πόρτλαντ
(503) 228-5800

Κέντρο Lloyd
Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Όρεγκον, που διαθέτει ένα εσωτερικό παγοδρόμιο, γήπεδο φαγητού και κινηματογράφο. Το κέντρο Lloyd υπόκειται σε σημαντική αναβάθμιση, όπως και το παγοδρόμιο. ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα ενδιαφέρεστε να δείτε είναι ανοικτά όταν θέλετε να πάτε. Σε μια πλάγια σημείωση, το παγοδρόμιο ήταν το σημείο όπου εκπαιδεύτηκε ο Olympian Tonya Harding. Ο Χάρντιγκ, βέβαια, είναι πασίγνωστος για τη μη άρρωστη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

Τμήματα / Αγκυροβόλια: Sears, Macy's, Marshalls.

Τοποθεσία:
Το Lloyd Centre βρίσκεται στη γειτονιά του Irvington στο NE Portland. Η διεύθυνση είναι:
2201 Lloyd Ctr.
(503) 282-2511

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:
Πάρτε τη γέφυρα Burnside, Morrison ή Hawthorne πέρα ​​από τον ποταμό και στρίψτε αριστερά στην Grand Ave. Πάρτε Grand σε όλη τη διαδρομή προς NE Multnomah και στρίψτε δεξιά.

Το Lloyd Center είναι πέντε μπλοκ στα αριστερά.

Washington Square Mall
Αυτό το τεράστιο μοντέρνο εμπορικό κέντρο με 170 ειδικά καταστήματα και εστιατόρια, βρίσκεται έξω από την πόλη του Πόρτλαντ. Ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2005 και διατηρεί την αίσθηση της σύγχρονης πολυτέλειας. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει όχι λιγότερα από πέντε καταστήματα αγκυροβόλησης τόσο εντός της κύριας κατασκευής όσο και έξω σε μια πλατεία που ονομάζεται Washington Square Too.

Αξίζει το αυτοκίνητο αν είστε πραγματικά στη διάθεση για ένα βράδυ στο εμπορικό κέντρο (ειδικά αφού το Washington Square Transit Center βρίσκεται ακριβώς στο εμπορικό κέντρο, οπότε δεν χρειάζεται να οδηγείτε αν δεν θέλετε!).

Τμήματα / Αγκυροβόλια: Sears, Nordstrom, Macy, JC Penney, Αθλητικά είδη του Dick

Τοποθεσία:

Η πλατεία Ουάσινγκτον βρίσκεται νότια από το κέντρο του Πόρτλαντ. Χρειάζονται περίπου 15-20 λεπτά για να πάτε εκεί από το κέντρο της πόλης. Εναλλακτικά, οι διαδρομές λεωφορείων πηγαίνουν απευθείας στο εμπορικό κέντρο.
9585 SW Washington Square Rd.
Portland, OR 97223

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:
Πάρτε I-5 S προς Salem. Πάρτε την έξοδο OR-99W (294) προς Tigard / Newberg. Πάρτε μια ελαφριά δεξιά στην SW Barbur Blvd / OR-99W / Pacific Hwy. Ακολουθήστε το OR-99W / PACIFIC HWY W και μπείτε στο 217 N προς την εθνική οδό Beaverton / Sunset. Πάρτε το Greenburg Rd (έξοδος 5) προς Metzger. Στρίψτε δεξιά στο SW Greenburg Rd. Στρίψτε αριστερά στην πλατεία SW Washington Square. Τέλος στο 9585 SW Washington Square Rd.

Μπριτζπορτ Χιλ
Το Bridgeport Village περιγράφει τον εαυτό του ως "ένα αποκλειστικό μίγμα τοπικών, περιφερειακών και εθνικών καταστημάτων, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία αγορών στο Όρεγκον". Αυτή είναι η πραγματικότητα: είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τυπικών εμπορικών καταστημάτων, όπως Crate και Barrel, και μοναδικές μπουτίκ.

Τα εστιατόρια κυμαίνονται από την καθημερινή (California Pizza) έως τη μοναδική (φυτική κουζίνα με Native Foods).

Πιο σημαντικά, το Bridgeport Village προσφέρει επίσης προγράμματα γυμναστικής όπως γιόγκα Lululemon, ιαματικά λουτρά και ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων όπως αγορές αγροτών, εκθέσεις τροφίμων και εκδηλώσεις μόδας. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγειρικές διαδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, να πάρετε μια ταινία Imax ή να απολαύσετε μια ταινία πρώτης προβολής στην κινηματογραφική αίθουσα των 18 οθονών.

Τοποθεσία:
Το Bridgeport Village απέχει λίγα μίλια νότια από το κέντρο του Portland στο Tigard, OR.
7455 SW Bridgeport Rd.
Tigard, OR 97224-7252

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:
Πάρτε I-5 νότια για να βγείτε από το 290. Στρίψτε δεξιά στο Lower Boones Ferry Road (το οποίο μετατρέπεται σε Bridgeport Rd). Οδηγήστε κατευθείαν μέσω της διασταύρωσης του Lower Boone Ferry Road και της Λεωφόρου 72nd Avenue. Γυρίστε δεξιά στην κύρια είσοδο του Bridgeport Village.

Jantzen Beach Center Αυτό το παλιό πάρκο αναψυχής ανακαινίστηκε πλήρως από το 2012 και πρόσθεσε μια σειρά από νέα καταστήματα όπως το TJ Maxx, το Panera Bread και το Target. Είναι το σπίτι σε πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης όπως το Home Depot, το Target και το Circuit City.

Τοποθεσία:
Η παραλία Janzten απέχει περίπου 15 λεπτά βόρεια από το κέντρο του Πόρτλαντ, κοντά στα σύνορα της Ουάσινγκτον. 1405 Jantzen Beach Center
Portland, Oregon 97217

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:

Πάρτε I-5 Βόρεια για να βγείτε από το 308. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Jantzen Beach SuperCenter.

Clackamas Town Centre
Μόλις λίγα λεπτά νότια του Πόρτλαντ, αυτό το προαστιακό εμπορικό κέντρο έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς. Επίσης κοντά βρίσκεται το εμπορικό κέντρο Clackamas Promenade, το Target, το Old Navy και το Nordstrom Rack.

Αυτό το εμπορικό κέντρο έχει μια ιστορία πίσω από αυτό? μια μεγάλη ανακαίνιση και επέκταση που ολοκληρώθηκε το 2007 πρόσθεσε 40 καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και ένα κινηματογραφικό θέατρο 20 θέσεων, λιμνούλες ηρεμίας και άλλες αναβαθμίσεις.

Η μεταφορά είναι εύκολη, καθώς υπάρχει ένας σιδηροδρομικός σταθμός MAX Light στο εμπορικό κέντρο. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση του σταθμού Clackamas Town Centre Transit Center, που είναι το νότιο άκρο της Πράσινης Γραμμής.

Τμήματα / Αγκυροβόλια:
Sears, Nordstrom, Macy, JC Penney

Τοποθεσία:
Το Clackamas Town Center βρίσκεται ανατολικά του κέντρου του Πόρτλαντ, περίπου 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης.
12000 SE 82η Ave.
Portland, OR 97266
(503) 653-6913

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:
I-84 Ανατολικά έως I-205 Νότια Sunnyside Rd. Έξοδος # 14. Υπάρχει ένα turn-off για Clackamas Town Center.

Φαράγγι της Κολούμπια Premium
Αυτό είναι το πλησιέστερο εμπορικό κέντρο στο Πόρτλαντ. Οι κυνηγοί ευκαιρίας θα απολαύσουν αξιοσημείωτα εμπορεύματα σε καταστήματα όπως τα Adidas, Carter's, Coach & Coach Men's, Eddie Bauer Outlet, GH Bass & Company, Gap Outlet, Harry & David, Loft Outlet, Pendleton, Samsonite, Tommy Hilfiger και Van Heusen. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι τα ειδικά γεγονότα που προσφέρονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους. οι μητέρες με μικρά παιδιά μπορεί να θέλουν να επωφεληθούν από το πρωί της Τρίτης "Adventure Club"

Κάνετε check out την ιστοσελίδα για πωλήσεις και κουπόνια σε πολλά από τα καταστήματα!

Τοποθεσία:
450 NW 257ος δρόμος
Troutdale, OR 97060
(503) 669-8060

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:
Πάρτε I-5 N σε I-84E για να βγείτε από το 17.

Καταστήματα Εταιρείας Woodburn
Αυτό το συνεχώς αυξανόμενο εμπορικό κέντρο βρίσκεται βόρεια του Salem και διαθέτει 110 καταστήματα, όπως το Adidas, η Banana Republic, το Chicos, το Disney Gap, η Nike, το North Face και πολλά άλλα. Οι σχεδιαστές έχουν κάνει πολλά για να κάνουν αυτή την "εμπειρία" και όχι απλώς έναν προορισμό αγορών: θα βρείτε πεζοδρόμια που καλύπτονται από φεγγίτη, βορειοδυτική αρχιτεκτονική και εξωραϊσμό, καθώς και περιστασιακές εκδηλώσεις μόδας. Η καρτέλα "Προσφορές" στην ιστοσελίδα τους σας δίνει μια γρήγορη επισκόπηση των καλύτερων συμφωνιών της ημέρας. Χρειάζονται περίπου 30 με 40 λεπτά για να φτάσετε εκεί από το Πόρτλαντ.

Πώς θα φτάσετε από το κέντρο:
Πάρτε I-5 Νότια στην έξοδο Woodburn 271 / Hwy 214. Στρίψτε δεξιά στο σήμα. Στρίψτε δεξιά πάλι στο Arney Road.