Πόρτλαντ Κωμωδία δείχνει

Πού να πάρετε ένα γέλιο

Όταν πρόκειται για παρουσιάσεις κωμωδίας στο Πόρτλαντ, υπάρχουν πολλές επιλογές για το γέλιο. Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του στρες στο σώμα. Και, είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με το γεγονός ότι το γέλιο απλά σας κάνει να αισθάνεστε φανταστικοί. Πάρτε μερικά ακόμα giggles στην μέρα σας με ένα από αυτά τα show και τα αξιοθέατα κωμωδίας Portland.

Χορευτικό Κλαμπ Ελιού
Τι: Δείτε τις εβδομαδιαίες ανοιχτές βραδιές μικρών κομματιών και τις μεγάλες παραστάσεις με γνωστούς κωμικούς.

Τα εισιτήρια για μεγαλύτερα ονόματα κυμαίνονται από $ 20 έως $ 30. Πρέπει να είστε 21 ετών για να παρακολουθήσετε παραστάσεις στο Helium.
Που:
Χορευτικό Κλαμπ Ελιού
1510 SE 9th Avenue (9η Λεωφόρος και Hawthorne Blvd., η είσοδος είναι ακριβώς νότια της Hawthorne στις 9η)

Κωμωδία Sportz
Τι: Οικογένεια φιλικό βιτρίνα δείχνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η κωμωδία Sportz διδάσκει επίσης μαθήματα improv και κρατά εταιρικά εργαστήρια για teambuilding και πολλά άλλα. Οι περισσότερες εμφανίσεις είναι $ 12 εκ των προτέρων.

Που:
ComedySportz Arena
1963 NW Kearney St
Πόρτλαντ, Όρεγκον

Πάρτε εισιτήρια online

Λέσχη Κωμωδίας του Harvey
Τι: Το Harvey's παρουσιάζει αρκετές εκθέσεις την εβδομάδα (Τετάρτη - Κυρ), συμπεριλαμβανομένων βραδιών ανοικτού μικροφώνου και άλλων πράξεων stand-up.

Που:
436 NW 6η (στο Glisan)
Πόρτλαντ, Όρεγκον
(503) 241-0338

Τι: Τα ανοιχτά μικρόφωνα δεν έχουν κάλυψη, άλλες παρουσιάζουν $ 15. Κάντε κρατήσεις καλώντας τον αριθμό πάνω.

Που:
15450 SW Millikan Way Beaverton, OR (κοντά στο Hwy 26 και Murray Blvd)

Τι: Για να λάβετε εισιτήρια, τηλεφωνήστε στο 503-626-6338 ή στείλτε ένα email στο Jester@kingstad.com.

Τα εισιτήρια είναι $ 10 εκ των προτέρων και $ 15 στην πόρτα. Υπάρχει ένα ελάχιστο 2 θέσεων και η λέσχη είναι 21 ετών και άνω.

3ος όροφος
Τι: Τρίτο όροφο είναι ένα σκηνικό κωμωδία. Τα χρονοδιαγράμματα δείχνουν γύρω από την πόλη. Δείτε την ιστοσελίδα τους για λεπτομέρειες εμφάνισης και χρονοδιάγραμμα.

Brainwaves Improv
Τι: Το Brainwaves προσφέρει εργαστήρια improv και βάζει σε ξεκαρδιστικές επιδόσεις.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για το χρονοδιάγραμμα. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το 503-796-9550 για περισσότερες πληροφορίες ή να στείλετε ένα e-mail στο info@brainwavesimprov.com

Θέατρο μυστηρίου Eddie May
Τι: Κοκτέιλ, δείπνο και ΘΑΝΑΤΟΣ. Αυτή η διαδραστική παράσταση θα σας κρατήσει διασκεδαστική. Ποιος ήξερε τη δολοφονία μπορεί να είναι τόσο αστείο;

Φεστιβάλ κινηματογράφου Spike και Mike
Τι: η Spike και ο Mike είναι γνωστοί για τα άρρωστα και στριμμένα φεστιβάλ κινούμενων σχεδίων. Μπορεί να σας προσβάλουν. Ή θα μπορούσαν να σας κάνουν να γελάσετε μέχρις ότου η μπύρα ρίζας βγει από τη μύτη σας. Ή και τα δύο.
Πού: Το φεστιβάλ ταξιδεύει συχνά στο Πόρτλαντ και μπορείτε να ελέγξετε τον ιστότοπο ή να κρατήσετε καρτέλες στην ιστοσελίδα Cinema 21 (το φεστιβάλ συμβαίνει συνήθως εκεί).