Πώς να συσκευάσετε το φως, να ταξιδέψετε μόνο το Carryon και να εξακολουθείτε να βλέπετε καλά οπουδήποτε

Η γαλλική προσέγγιση της μόδας είναι ο καλύτερος κανόνας συσκευασίας: "Μερικά καλά πράγματα"

Το Carryon είναι ο μόνος τρόπος. Λιγότερο είναι περισσότερο. Το φως είναι σωστό

Παραδέχομαι: Είμαι ριζοσπαστικός σε αυτό το πολυτελές ταξίδι. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι το αεροπλάνο είναι ο μόνος λογικός τρόπος να ταξιδέψεις. Δεν είμαι μόνος. Πολλοί ταξιδιώτες πολυτελείας αισθάνονται ότι η συσκευασία φως και carryon-μόνο είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός γνήσιου ταξιδιώτη lux , ακόμη και όταν μας παραχωρείται δωρεάν ελεγμένη τσάντα από την αεροπορική εταιρεία ή την πιστωτική κάρτα μας. Και η συσκευασία είναι ένας προφανής τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τέλη των αεροπορικών εταιρειών που τιμωρούν τις αποσκευές.

Μάθαμε τον σκληρό τρόπο: Μην συσκευάζετε τόσα πολλά!

Πολλοί από εμάς αποφάσισαν να αλλάξουν τους τρόπους μας μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις αποσκευές. Πέστε, τη στιγμή που κάναμε τη σύνδεσή μας, αλλά η ελεγμένη βαλίτσα μας δεν το έκανε, και φτάσαμε στο Κανκούν με μόνο χειμωνιάτικα μαλλιά στις πλάτες μας. Ή ο χρόνος που η αεροπορική εταιρεία έχασε τις αποσκευές μας. Ή αυτό το ταξίδι, όταν ταξίδεψαμε με έξι τσάντες και άφησα ένα στο ταξί του ξενοδοχείου, δεν θα ξαναδεί ποτέ. Ή είχαμε πάρα πολλές αποσκευές για να πάρουμε το τρένο από το αεροδρόμιο και πέρασα μια περιουσία σε μια καμπίνα. Ή πήραμε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, γεμάτη αρκετά για 10 ημέρες και φοβόταν για τη λογική μας. Ή ίσως είμαστε μόνο άρρωστοι και κουρασμένοι να σέρνουμε το μισό ντουλάπα μας.

Λαμβάνοντας το όρκο φασόν φωτίζει το φορτίο σας σωματικά, λογικά και συναισθηματικά. Είναι χαρά να βρίσκεστε γρήγορα στα πόδια μου όταν ταξιδεύετε. Και πολλοί μετασχηματιστές βρίσκουν ότι η αυστηρότητα του φωτισμού συσκευασίας είναι μια ευχάριστη πρόκληση, όπως ένα σταυρόλεξο, καθώς και μια άσκηση μόδας.

Το φως συσκευασίας είναι τέχνη και πηγή υπερηφάνειας.

Υπάρχει μια δοκιμή για το αν έχετε υπερσυσκευασία. Εάν δεν μπορείτε να περπατήσετε ένα τετράπλευρο μίλι (χωρίς να τροχαίνετε) όλες τις τσάντες σας, έχετε υπερσυσκευασία. (Τι είναι ένα τέταρτο μίλι; Πέντε λεπτά σε ένα καθορισμένο κλιπ, έξι ή επτά λεπτά σε μια βόλτα, Ένα τέταρτο μίλι είναι πέντε μπλοκ του Μανχάταν.

Και από ένα τερματικό σταθμό σε άλλο σε ένα σημαντικό αεροδρόμιο.

Μια τσάντα Carryon πρέπει να είναι ένα ορισμένο μέγεθος

Οι αεροπορικές εταιρείες διατηρούν τις μέγιστες διαστάσεις για τις σακούλες μεταφοράς. Ένα πορτοφόλι πρέπει να ταιριάζει, λίγο πολύ, στα μεταλλικά "δοκιμαστικά ράφια" που θα δείτε στα αεροδρόμια για αυτό το σκοπό. Συνήθως, το μήκος και το ύψος συν το βάθος δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 45 ίντσες συνολικά. Οι εσωτερικές πτήσεις επιτρέπουν κάτι περισσότερο από διεθνές. ελέγξτε τον ιστότοπο της αεροπορικής σας εταιρείας. Όποια και αν είναι η τσάντα μεταφοράς που επιλέγετε , θα πρέπει να είναι εύκολη η μεταφορά, η συσκευασία και η αποσυσκευασία.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες σήμερα, όπως οι τροχοφόροι σάκοι . Οι τροχοί μπορεί να είναι μαλακό ύφασμα ή σκληρό κέλυφος. Κολλεγιακοί ή ανθεκτικοί ταξιδιώτες προτιμούν σακίδια μεγέθους κάμπινγκ. Προτιμώ ένα αδόμητο, φερμουάρ, που μπορώ να ρίξω τα πάντα και να πετάξω πάνω από τον ώμο μου. Είναι λίγο βαρύ όταν είναι γεμάτο, αλλά μου αρέσει να χρησιμοποιώ τους μυς μου. Και αν είναι βαρύ, ξέρω ότι έχω υπερκεράρει.

Σας επιτρέπονται δύο σακούλες μεταφοράς. Κάντε τους μετράνε. Το ένα είναι η βαλίτσα σου, το άλλο είναι το "προσωπικό σου στοιχείο". Οι αεροπορικές εταιρείες είναι ασαφείς ως προς τους ορισμούς τους ως "προσωπικά στοιχεία". κάνουν τους ασαφείς τους κανόνες να λειτουργούν για σας. Έτσι ... πηγαίνετε για αυτό. Κάντε το προσωπικό σας στοιχείο ένα μεγάλο tote, όχι μια τακτική τσάντα ή χαρτοφύλακα. Υποτίθεται ότι χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά σας, αλλά πρόκειται για μια απροσδιόριστη οδηγία και όχι για ένα όριο μεγέθους. Αν το tote σας δεν μπορεί να σπρωχτεί σε αυτό το χώρο, μπορεί να είναι γεμάτο στο πάνω κάδο.

Μπορείτε να βάλετε πολλά στο "προσωπικό σας θέμα". Μπορείτε να τοποθετήσετε στο tote σας: την τσάντα σας και / ή το χαρτοφύλακα. το φορητό σας / iPad και άλλες συσκευές. τα βασικά στοιχεία του αεροσκάφους σας, όπως ένα κενό μπουκάλι νερό που ξαναγεμίζετε στο τερματικό (περισσότερα για όλα αυτά παρακάτω).

Η τσάντα ταξιδιού σας είναι ένα διαφορετικό είδος από αυτό που συνήθως μεταφέρετε. Η καθημερινή σας τσάντα στο σπίτι είναι μάλλον μια βαριά δομημένη τσάντα μόδας που δεν φτιάχτηκε για ταξίδια. Οι τσάντες ταξιδίου εξυπηρετούν διαφορετικό σκοπό. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι εύκολο στη μεταφορά, ευρύχωρο και ασφαλές. Η ιδανική τσάντα ταξιδιού σας θα πρέπει να είναι μεγάλη : αρκετά μεγάλη ώστε να ταιριάζει σε όλα όσα χρειάζεστε για ημερήσιες εκδρομές, όπως ένα μπουκάλι νερό, pashmina, τηλέφωνο και πολλά άλλα. ελαφρύ: σε νάιλον ή άλλο ύφασμα ή ελαφρύ δέρμα. s treamlined: αυτό δεν είναι καιρός για τις αλυσίδες, τις πόρπες, τα περιθώρια και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες σχεδιασμού. σχεδιασμένο με εύχρηστες τσέπες και θήκες με φερμουάρ. c rushable; εύκολο να κουβαληθεί; με ένα κλείσιμο με φερμουάρ (μια ανοιχτή τσάντα είναι μια ανοιχτή πρόσκληση). και με ασφαλείς ιμάντες.

Μια σέλα ή crossbody στυλ είναι καλύτερη - δεν συμπλέγματα ή φινετσάτη Βασίλισσα Ελισάβετ χειρίζεται τσάντες που μπορούν να αρπαχθούν δεξιά από το χέρι σας.

Σκεφτείτε: μαλακή τσάντα hobo δερμάτινη, τσάντα νάιλον πολλαπλών τσέπης, τσάντα αγγελιοφόρων. Το Le Sportsac και το Kipling κάνουν εξαιρετικές τσόπες με ύφασμα. Για δείπνα και βραδινές εκδηλώσεις, μπορείτε να συσκευάσετε μια μικρή, ντυμένη, ελαφριά τσάντα από ύφασμα που φερμουάρ.

Η βαλίτσα σου δεν είναι ντουλάπα σου! Η συσκευασία είναι ταξινόμηση. Εστιάστε σε αυτό που είναι απαραίτητο. Φέρτε ό, τι χρειάζεστε, όχι αυτό που νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε αν, αν, αν ... Και όχι απαραίτητα τα αγαπημένα σας ρούχα, αλλά το πιο ευπροσάρμοστο. Η στιγμή της αλήθειας: θα το φοράτε τουλάχιστον δύο φορές; Οι επιλογές συνδυασμού και αντιστοίχισης πηγαίνουν μακρύτερα και θυμηθείτε: μπορείτε να πλύνετε με το χέρι τα περισσότερα υφάσματα στον νεροχύτη του ξενοδοχείου σας.

Είστε έτοιμοι να παίξετε ταξινόμηση συσκευασίας; Κάντε μια εμπεριστατωμένη λίστα συσκευασίας και συμβουλευτείτε την όταν συσκευάζετε (υπάρχουν μερικές δροσερές εφαρμογές). Εάν ταξιδεύετε πολύ, μπορείτε να κάνετε διαφορετικές λίστες για διάφορους τακτικούς προορισμούς. (Έχω λίστες στο έτοιμο για Κανκούν / Ριβιέρα Μάγια, Σάντα Φε και Βέγκας. )

Συσκευάζω το καθένα: τζιν ή καλά τοποθετημένα φορτία. παντελόνια γιόγκα ή παντελόνια Chilly Jilly (που φοριούνται στο αεροπλάνο). hoodie ή ζακέτα (φοράω μαύρο κασμίρι καπέλο Nike στις πτήσεις)? μακρύ μανίκι βαμβάκι ή θερμική κορυφή (κλιματισμός μπορεί να είναι παγωμένος στους τροπικούς)? ένα μεταξωτό ή άλλο ελαφρύ πάνω μέρος? μαύρη μεταξωτή φούστα? Εκτύπωση φούστα βαμβακιού? αμάνικο μαύρο φόρεμα σε ένα ελαφρύ, ανθεκτικό στις ρυτίδες ύφασμα όπως το φανελάκι, το βαμβακερό ύφασμα ή το μικροπλωμένο νάιλον (όπως από την Miyake Pleats Please ή Babette San Francisco). ελαφρύ φόρεμα σχεδιαστής για διακοπές στην πόλη? τσάι και παντελόνια γυμναστικής. μαγιό (δύο για τους τροπικούς) και κάλυψη λεπτού υφάσματος. τσάι ύπνου? ένα ελάχιστο εσωρούχων (τόσο εύκολο στο πλύσιμο στο χέρι).

Επιπλέον πακέτο αυτά τα λίγα αξεσουάρ: pashmina (φοριέται στο αεροπλάνο)? ασημένιο κασκόλ από μετάξι? κασμίρι δεμένη καπάκι για το αεροπλάνο και δροσερό ημέρες? μικρή τσάντα από ύφασμα για εστιατόρια. μικρή τσάντα κοσμήματος με στολίδια κοστουμιών σε ένα μόνο χρώμα (όπως ασημί, faux gold ή μαύρο βακελίτη). Άλλα στοιχεία υπαγορεύονται από την τοποθεσία: θρυμματισμένο καπέλο άχυρου και σαρόνγκ ή κάλυψη παραλία για τα θέρετρα? μετάξι cheongsam για την Κίνα? μικροσκοπική ομπρέλα για βροχερά κλίματα. Και συσκευάζω ένα μέγεθος μίνι ψεκασμού του Downy Wrinkle Releaser Plus, το οποίο εξομαλύνει τα ρούχα σε ένα spritz.

Μία εφαρμογή παλτό! Για ένα κλίμα που απαιτεί εξωτερικά ρούχα, πακετάρετε ένα παλτό ή σακάκι κάθε φορά. Η επιλογή μου: ένα μακρύ μανίκι φερμουάρ με μαύρο νάιλον, με καπάκι για πιο δροσερά κλίματα, από την H & M, τη Zara ή το Uniqlo. Δεν θα έχετε χώρο για να το συσκευάσετε, οπότε αν δεν βυθιστεί στην τσάντα τσέπης με μέγεθος μάνγκο, θα πρέπει να το φοράτε μέσα από την ασφάλεια και στο αεροπλάνο (όπου μπορεί να λειτουργήσει ως μαξιλαροθήκη ή μαξιλάρι πλάτης).

Τα παπούτσια, τα βαρύτερα και bulkiest στοιχεία σας, μπορεί να είναι α πτώση του ταξιδιώτη. Μην αφήνετε τα υποδήματά σας να είναι περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Εδώ είναι πώς να winnow κάτω παπούτσια σας σε τρία ζευγάρια. Τα must-packs: μοντέρνα αθλητικά παπούτσια που μπορούν να διπλασιαστούν ως παπούτσια: τα πάνινα παπούτσια σχεδιαστών όπως το Geox ή το Adidas που φαίνονται καλά έξω από το γυμναστήριο. Κυρίες ένα ζευγάρι ελαφρύ τακούνια για το βράδυ. Θα πρέπει να είναι αρκετά λογικοί για να σας επιτρέψουν να περπατήσετε λίγα τετράγωνα, οπότε δεν είστε εξαρτημένοι από τις καμπίνες. Οι ιμάντες των αστραγάλων, οι πλατφόρμες, οι αγκιστροειδείς τακούνια παρέχουν την μεγαλύτερη υποστήριξη. Για ζεστά κλίματα: ένα ζευγάρι ελαφριά σανδάλια που μπορείτε να περπατήσετε, ακόμα και ωραία flip-flops όπως Havaianas. (Στην ατμόσφαιρα της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Ταϊτής, τα flip-flops από κόσμημα δουλεύουν και σαν βράδυ). Πιθανή προσθήκη: μπότες χιονιού για διακοπές σκι. στην αμερικανική νοτιοδυτική, κομψές μπότες από καουμπόη, όπως αυτές από το Santa Fe's Back at the Ranch, δουλεύουν ως παπούτσια βράδυ. (Θα πρέπει να τα φορέσετε στο αεροπλάνο για να εξοικονομήσετε χώρο στο σακίδιο.) Αυτή η όλη ντουλάπα ταξιδιού μπορεί να ακούγεται σαν πολλά, αλλά ταιριάζει σε μία τσάντα μεταφοράς με χώρο για να ελευθερώνει.

Υπάρχουν και άλλα αναγκαστικά πακέτα, γιατί δεν μπορείτε να υπολογίζετε ακόμη και σε ένα πραγματικό πολυτελές ξενοδοχείο που θα σας προσφέρει τα πάντα. Είναι μια καλή ιδέα να συσκευάσετε: έναν καθολικό φορτιστή για όλες τις συσκευές σας και έναν συμπαγή προσαρμογέα τάσης για την Ευρώπη ή την Ασία. τη δική σας μουσική, είτε σε τηλέφωνο, iPod, iPad ή φορητό υπολογιστή. μια άχρωμη τσάντα για ψώνια από νάιλον όπως η Rume για παραλία και ψώνια. ένα μικρό μπουκάλι ή ραβδί SPF. ένα σπρέι μίνι σφάλματος για τα δάση ή τους τροπικούς. ένα μικροσκοπικό δοχείο ή ραβδί κρέμας κορτιζόνης για τα τσιμπήματα που παίρνετε (το FixMySkin τα κάνει αυτά).

Πρέπει να φέρετε ένα φορητό υπολογιστή; Κάντε το ελαφρύ. Εξαιρετικά λεπτόι, ελαφρύι φορητοί υπολογιστές και tablet είναι κατασκευασμένοι για ταξιδιώτες. Το MacBook ζυγίζει κάτω από δύο κιλά, με μια οθόνη 11 "κρυστάλλινη" οθόνη αμφιβληστροειδούς. "

Συσκευάστε μια τσάντα άνεσης κατά τη διάρκεια της πτήσης, για ευκολία και υγιεινή ακόμα κι αν πετάτε στην επιχειρηματική τάξη, όπου θα σας δοθεί ένα κιτ ανέσεων. Η τσάντα μου κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι μια τσάντα φερμουάρ με φερμουάρ από τον Walker. Διαθέτει ένα συνδυασμό προμηθειών ταξιδιού και καλλωπισμού: διαβατήριο. iPhone; γυαλιά ηλίου; γυαλιά ανάγνωσης και / ή θήκη φακών επαφής · ωτοασπίδες και ακουστικά ακύρωσης θορύβου, τα εξαιρετικά αποτελεσματικά μοντέλα ακύρωσης θορύβου από τη Bose, ενσύρματα ή Bluetooth, τα οποία δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο (φτιάχνω ένα ζευγάρι, ακόμη κι αν πετάω στην τάξη των επιχειρήσεων και θα δανείζομαι ένα ζευγάρι ακουστικών ) · fuzzy bootie-κάλτσες (επίπεδη δάπεδα είναι πάγωμα) μικρό στυλό για τη συμπλήρωση των τελωνειακών εντύπων.

Η τσάντα μου ταιριάζει επίσης: ένα μικροσκοπικό φακό για δωμάτια ξενοδοχείων και μονοπάτι θέρετρο)? meds; ένα ζευγάρι bandaids? ζώνη άσκησης (βασικά μια μεγάλη λαστιχένια ζώνη, αξεσουάρ αεροπορικής διαδρομής από το Cabeau: μάσκα ύπνου για παρατεταμένο χρόνο, ένα μαξιλάρι λαιμού αφρού μνήμης και ασαφή κουβέρτα, ένα φυσικό βάλσαμο ομορφιάς για όλες τις χρήσεις που είναι σαν κιτ τουαλέτας σε μια μπουκάλι ψεκασμού 1,9 ουγγιών: CapriClear, μια λιπαντική κρέμα γάλακτος καρύδας που αναζωογονεί το δέρμα και τα μαλλιά σας, το βάλσαμο για τα χείλη, όπως οι πολύχρωμες σφαίρες από το eos , το μίνι ψεκαστικό άρωμα από το Travalo, το μικροσκοπικό πλαστικό μπουκάλι αντιβακτηριακής γέλης όπως αυτά του GermBloc (επίσης διαθέσιμα στο Amazon), μικρό μπουκάλι νερό (κενό που περνάει από την ασφάλεια, ξαναγεμίζεται στο τερματικό σταθμό).

Το ταξιδιωτικό μου πορτοφόλι είναι μια πολύ μικρή θήκη με φερμουάρ, το "Iconic Jen Zip") από την Vera Bradley, με κλιπ. Τι χρειάζεστε στο πορτοφόλι: κάρτες μετρητών, πιστώσεων και ATM, κάρτες VIP αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχείων VIP, κάρτα ιατρικής ασφάλισης, άδεια οδήγησης (για ταυτότητα ή για οδήγηση). Κρατήστε το διαβατήριό σας κοντά και αφήστε όλα τα τοπικά σας χαρτιά και νομίσματα στο σπίτι.

Δείτε πώς γεννιέται Αγγλικά, Bahamas-που κατοικούν μοντέλο και σχεδιαστής Ινδία Hicks πετάει άνετα και ευτυχισμένη . Και δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την πτήση του ύπνου σας, στο ξενοδοχείο σας και στο σπίτι . Ευτυχισμένα ταξίδια ... ταξίδια με φως!