Το μοντέλο Priceline's Name-Your-Own-Price για ταξίδια προϋπολογισμού

Η προσφορά τιμής στη κατηγορία "όνομα δική σας τιμή" δεν θα ταιριάζει σε κάθε κατάσταση ταξιδιού. Αλλά υπάρχουν φορές που πληρώνει για να είναι ένας ταξιδιώτης του προϋπολογισμού.

Η τιμή είναι ιδανική για τις περιπτώσεις όπου θέλετε να χαμηλώσετε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης και να κλέψετε ένα δωμάτιο σε μισή τιμή. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν γνωρίζατε ποιες προσφορές ήταν επιτυχείς για τη συγκεκριμένη ζώνη και κατηγορία ξενοδοχείων στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά η πολιτική της Priceline δεν επιτρέπει τέτοιες αποκαλύψεις.

Η βάση της συμφωνίας της Priceline με τους πωλητές είναι η ανωνυμία.

Πως δουλεύει

Οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους οργανώνονται από το κράτος και την πόλη. Μεγαλύτερες περισσότερες τουριστικές πόλεις επισκέπτονται πιο συχνά, επομένως μπορείτε να παρατηρήσετε καταχωρήσεις από διάφορους νικητές της Priceline που είχαν τραβήξει κενά στα δωμάτια της πόλης σε επιχειρήσεις τριών αστέρων για εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Μερικές φορές, όταν τοποθετείτε μια προσφορά στην τιμή , θα λάβετε προειδοποίηση ότι η προσφορά σας είναι πολύ χαμηλή. Η συμβουλευτική λέει κάτι που σημαίνει ότι η Priceline θέλει να είναι επιτυχής, οπότε θα ήταν καλό να "αυξήσετε την αρχική σας τιμή προσφοράς". Μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να διατηρήσετε ξανά τη χαμηλή προσφορά ή την προσφορά σας για υψηλότερη τιμή. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν, αλλά αν πιστεύετε στην συμφωνία, παραμείνετε με τη χαμηλή προσφορά σας.

"Δώστε τη δική σας τιμή" Λεπτομέρειες

Η τιμή του λογαριασμού παίρνει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας πριν από την υποβολή προσφορών. Αν βρουν μια υπηρεσία στην τιμή που ορίσατε, η συναλλαγή χρεώνεται στο λογαριασμό σας. Οχι επιστροφές.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε πτήσεις, ξενοδοχεία, κλπ. Όλα εξαρτώνται από το πού η τιμή Priceline μπορεί να ταιριάξει με την προσφορά σας.

Τα έξοδα επεξεργασίας και οι φόροι μπορούν να προσθέσουν 20% στο σύνολο σας. Τέλη στάθμευσης, αμοιβές ενέργειας και άλλα πρόσθετα δεν περιλαμβάνονται.

Εάν η πρώτη σας προσφορά δεν είναι επιτυχής, θα πρέπει να αναθεωρήσετε το ποσό σας και να επιλέξετε άλλες μεταβλητές - όπως την τοποθεσία ή το επίπεδο αστεριού (ποιότητα) - στην επόμενη προσπάθεια.

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να προσπαθήσετε ξανά.

Με τα ξενοδοχεία, το μόνο που έχετε είναι ένα δωμάτιο. Για παράδειγμα, θα ζητηθούν αιτήσεις για δωμάτια μη καπνιστών ή δύο κρεβάτια, αλλά το ξενοδοχείο δεν υποχρεούται να παρέχει τίποτα πέρα ​​από ένα δωμάτιο με κρεβάτι.

Το BiddingForTravel.com είναι ο καλύτερος από τους ιστότοπους που δημοσιεύουν μυστικές προσφορές. Προσφέρουν βοήθεια με αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων , ξενοδοχεία και πακέτα διακοπών. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες θέσεις, χρήσιμες ερωτήσεις, καθώς και ένα τμήμα για την αναφορά δυσλειτουργιών στο σύστημα.

Το BetterBidding.com είναι ένας άλλος ιστότοπος με πολύτιμα ιστορικά στοιχεία προσφορών. Προσφέρει πληροφορίες Hotwire και Priceline.

Η Priceline's Take

Ένας από τους πρώτους κανόνες της καλής πωλήσεων είναι να μην αποκαλύπτετε ποτέ τη χαμηλότερη τιμή σας. Αυτά τα μυστικά αποτελούν τη βάση της επιτυχίας της Priceline από την έναρξή της το 1998. Τα ξενοδοχεία Swanky δεν θέλουν να ξέρετε ότι θα κάνουν την κράτησή σας στα $ 50 / νύχτα όταν λαμβάνουν συνήθως τριπλάσιο ποσό.

Η τιμή μπορεί να ανεχτεί αυτούς τους ιστότοπους λόγω του μεγέθους της έκθεσης που παρέχουν. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε από αυτές τις ιστοσελίδες που αποκαλύπτουν προσφορές να αυξάνονται δίπλα στην τιμή Priceline. Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση.

Μια λίστα ελέγχου

Ξεκινήστε ελέγχοντας το ρυθμό μετάβασης μέσω των τοποθεσιών μεγάλων αεροπορικών εταιρειών , ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων κλπ.

(Η Expedia και η Travelocity είναι χρήσιμες για αυτήν την έρευνα.)

Για τα ξενοδοχεία, εξετάστε μερικά ακίνητα τεσσάρων αστέρων και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω σε μερικά αστέρια ή και δύο αστέρων (ωραία δωμάτια, χωρίς κατάστημα δώρων στο λόμπι).

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις πίνακες ανακοινώσεων για να δείτε τις επιτυχείς (και ανεπιτυχείς) προσφορές και στη συνέχεια να ενεργήσετε ανάλογα.

Συνειδητοποιήστε ότι επειδή κάποιος πήρε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο / πτήση / ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε κάποια τιμή την περασμένη εβδομάδα, ΔΕΝ είστε εγγυημένος για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα αύριο. Οι οικονομικές συνθήκες αλλάζουν με τις διακοπές, τις περιόδους ταξιδιού , τα παγκόσμια γεγονότα και άλλες μεταβλητές.

Κάνε υπομονή. Εάν έχετε αρκετούς μήνες για να εργαστείτε, μην είστε υπερβολικά γρήγοροι να προσφέρετε υψηλό ποσό ή να μειώσετε την ποιότητα.

Είναι δυνατό να πληρώσετε μισή τιμή για δωμάτιο ξενοδοχείου του Μανχάταν χρησιμοποιώντας Priceline , αλλά θυμηθείτε ότι τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν. Μερικές φορές, θα κερδίσετε αυτό το πρότυπο.

Άλλες φορές, μπορείτε να ανακατεύετε για να κερδίσετε μια μικρή έκπτωση. Κάντε ασκήσεις υπομονής και καταλαβαίνω.

Καλο κυνηγι!