Σχεδιάστε μια επίσκεψη στο York Minster

Ο York Minster, ο μεγαλύτερος μεσαιωνικός γοτθικός καθεδρικός ναός της Βόρειας Ευρώπης, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Βρετανίας. Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.

Τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το York Minster στη μεσαιωνική πόλη της Υόρκης. Ο 800-χρονος καθεδρικός ναός που χρειαζόταν 250 χρόνια για να χτίσει είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ασχολείται σε μια τοποθεσία που έχει συνδεθεί με την ιστορία και την πίστη για σχεδόν 2.000 χρόνια.

Το Μεγάλο Ανατολικό Παράθυρο, τόσο μεγάλο όσο ένα γήπεδο τένις, είναι η μεγαλύτερη έκταση της Μεσαιωνικής Βιτρό στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τις σχολικές διακοπές, πολλοί άνθρωποι που θέλουν να το δουν μαζί σας. Έτσι, ένας μικρός προγραμματισμός δεν βλάπτει.

Τι νέο υπάρχει στο York Minster

Αποκαλύπτοντας τον υπουργό Υόρκης στο Undercroft Μην χάσετε τη νέα έκθεση. Πρόκειται για ένα σχέδιο ανακαίνισης και συντήρησης που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2016, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2016, μερικά από τα οποία είναι ήδη ανοικτά για τους επισκέπτες. Η μεγαλύτερη υπερσύγχρονη έλξη σε οποιοδήποτε καθεδρικό ναό του Ηνωμένου Βασιλείου, συνδέει την ιστορία του καθεδρικού ναού και του τόπου του με εκπληκτικά αντικείμενα και διαδραστικές οθόνες - συμπεριλαμβανομένου του 1.000 χρόνων Χορν της Ulf, που δόθηκε στο Υπουργό από έναν άρχοντα Βίκινγκ.

Το ήξερες?

  • Ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες αρχαίες ιστορίες του York Minster ανακαλύφθηκαν μόνο στη δεκαετία του 1960 και του '70 κατά τη διάρκεια ανασκαφών έκτακτης ανάγκης κάτω από τον καθεδρικό ναό.
  • Ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο οποίος επέλεξε την Κωνσταντινούπολη ως πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και έκανε τον Χριστιανισμό την επίσημη θρησκεία του, ανακηρύχθηκε αυτοκράτορας από τους στρατιώτες του ενώ στο Γιορκ.
  • Ο Μίνστερ είναι μια αγγλοσαξονική λέξη, αρχικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει μοναστήρια με διδακτικό ρόλο. Χρησιμοποιείται κυρίως αυτές τις μέρες ως τιμητικός τίτλος για μερικούς μεγάλους καθεδρικούς ναούς.

Μεγάλη καθαριότητα και συντήρηση του ανατολικού παραθύρου Το έργο της αποκατάστασης αυτού του απέραντου παράθυρου από βιτρό και της πέτρας του East End του Minster θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από το πενταετές project York Minster Revealed. Τουλάχιστον 311 γυάλινες πλάκες, αποτελούμενες από χιλιάδες τεμάχια γυαλιού Medival, αφαιρούνται, επισκευάζονται και επανεγκαθίστανται.

Δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2018. Αλλά το 2016, οι επισκέπτες θα μπορέσουν επιτέλους να το δουν χωρίς τα προστατευτικά σκαλωσιά που το κάλυψαν για χρόνια.

Τα αποκατεστημένα πλαίσια θα είναι ορατά καθώς επιστρέφονται στις θέσεις τους στο παράθυρο. Άλλα τμήματα που αποκαθίστανται ακόμη θα προστατεύονται με καθαρό γυαλί. Η εργασία σε αυτά τα παράθυρα είναι ένα τόσο τεράστιο έργο που χρησιμοποιεί η νέα τεχνολογία για να παρατείνει τη ζωή της. Η York Minster θα είναι το πρώτο κτίριο στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα χρησιμοποιήσει υαλοπίνακα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία ως εξωτερική προστασία για τη βιτρό.

Αν θέλετε μια πρόκληση

Δείτε πόσα από τα πάνελ από βιτρό μπορούν να καταλάβουν. Οι μεσαιωνικοί τεχνίτες που το δημιούργησαν αποσκοπούσαν να μιλούν ολόκληρη την ιστορία της Βίβλου, από τη Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη, στο ένα, πολύπλευρο παράθυρο.

Μάθετε περισσότερα Συναρπαστικά γεγονότα σχετικά με το York Minster

Κάντε μια περιήγηση με ξεναγό

Πώς να βρείτε York Minster

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι στο York οδηγούν στο Minster. Επικεφαλής για το κέντρο της μικρής, τείχη πόλης και δεν μπορείτε να το χάσετε. Αν δεν μπορείτε να το δείτε, απλά σκαρφαλώστε στα τείχη της πόλης σε ένα από τα πολλά σημεία πρόσβασης γύρω από την Υόρκη για μια ματιά πτηνών.

Το Goodramgate, που οδηγεί στο Deangate και στο High Petergate, οδηγεί όλα στο Minster Yard (στο York, οι δρόμοι ονομάζονται "πύλη" και οι πύλες μέσω του τείχους της πόλης ονομάζονται "μπαρ").

Βρείτε σε ένα χάρτη

Πότε για να επισκεφθείτε

Ως εργάσιμος καθεδρικός ναός, το York Minster μπορεί να είναι από καιρό σε καιρό κλειστό για όλες τις κανονικές εργασίες μιας εκκλησίας - γάμους, βαπτίσεις, κηδείες - καθώς και ειδικές εκδηλώσεις και συναυλίες. Σε γενικές γραμμές, ο Υπουργός είναι ανοικτός:

Γιατί υπάρχει χρέωση εισόδου;

Οι άνθρωποι μερικές φορές χλευάζουν να πρέπει να πληρώσουν για ένα εισιτήριο για να επισκεφτούν έναν τόπο λατρείας, γι 'αυτό είναι σημαντικό να σκεφτούμε μερικά πράγματα:

  1. Δεν υπάρχει τέλος εισόδου για να μπείτε στο Minster για να παρακολουθήσετε μια υπηρεσία, να προσευχηθείτε ή να ανάψετε κεριά.
  2. Δεν υπολογίζει τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης, κοστίζει £ 20.000 ημερησίως για να καλύψει τη θέρμανση, τον φωτισμό, τον καθαρισμό και άλλα στελέχη για να κρατήσει το Minster ανοιχτό στο κοινό. Τα περισσότερα από αυτά πρέπει να αυξηθούν από τα τέλη εισόδου.
  3. Ο λαός της Υόρκης είναι ελεύθερος.
  4. Τα εισιτήρια εισόδου είναι καλό για απεριόριστες επισκέψεις για ένα ολόκληρο έτος από την ημερομηνία αγοράς.

Άλλα βασικά στοιχεία επισκεπτών