Μουσείο Σιδηροδρόμων της Οκλαχόμα

Το κεφάλαιο της κεντρικής Οκλαχόμα της Εθνικής Σχολικής Ιστορικής Εταιρείας ξεκίνησε αρχικά τις εργασίες για την ίδρυση ενός σιδηροδρομικού μουσείου ήδη από τη δεκαετία του 1980, αλλά δεν ήταν μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 90 ότι αναπτύχθηκε επιχειρηματικό σχέδιο που τελικά θα συνέβαλε στο σχηματισμό του σιδηροδρομικού μουσείου της Οκλαχόμα Οκλαχόμα Πόλη αρκετά χρόνια αργότερα. Με πολλές λειτουργικές μηχανές, το μουσείο προσφέρει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό αξιοθέατο για την περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι.

Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν ιστορικά τρένα, όπως μια πραγματική ατμομηχανή, να οδηγήσουν ένα πραγματικό επιβατικό τρένο και, σε ορισμένες χρονικές στιγμές του έτους, να έχουν μια «Day Out με Thomas The Tank Engine», το αστέρι της δημοφιλούς σειράς παιδιών Thomas & Friends. "

Τοποθεσία

Το σιδηροδρομικό μουσείο της Οκλαχόμα βρίσκεται δυτικά του I-35, περίπου μισό μίλι νότια του ζωολογικού κήπου OKC στην περιοχή περιπέτειας , μια δημοφιλής περιοχή αξιοθέατων της OKC. Από το I-35, πάρτε την έξοδο 131 δυτικά προς τη Grand Boulevard και πηγαίνετε νότια.

3400 ΝΕ Grand Boulevard
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73111
(405) 424-8222

Είσοδος & Ώρες Λειτουργίας

Η είσοδος στο Μουσείο Σιδηροδρόμων της Οκλαχόμα είναι απολύτως δωρεάν.

Το σιδηροδρομικό μουσείο της Οκλαχόμα είναι ένα υπαίθριο αξιοθέατο, έτσι όλες οι ώρες λειτουργίας παρέχονται με την προειδοποίηση ότι μπορεί να κλείσει λόγω κακοκαιρίας ή όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από σαράντα βαθμούς. Το μουσείο είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα ποδηλασίας.

Πηγαίνετε στο τρένο

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να οδηγήσουν το τρένο. Τα τρένα τρέχουν το πρώτο και το τρίτο Σάββατο από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου και το τελευταίο Σάββατο του Οκτωβρίου. Το χρονοδιάγραμμα των αναχωρήσεων εκείνων των ημερών είναι:

Τα εισιτήρια για το τραίνο είναι $ 12 για εκείνους 13 ετών και άνω, $ 5 για αυτά τα 3 έως 12 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Οι τιμές δεν ισχύουν για τις ειδικές αμαξοστοιχίες που αναφέρονται παρακάτω.

Ο Thomas the Tank Engine

Ένα ρεπλίκα 15 τόνων του Thomas the Tank Engine, το αστέρι της δημοφιλούς σειράς παιδιών "Thomas & Friends", παρουσιάζεται κάθε χρόνο στις αρχές του φθινοπώρου ως μέρος της περιοδείας "Day Out with Thomas". Η εκδήλωση επιτρέπει στα παιδιά να κάνουν 25λεπτα βόλτες στον Thomas, να συναντήσουν τον ελεγκτή του σιδηρόδρομου Sir Topham Hatt και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως τέχνες και τέχνες, αφήγηση, προβολή βίντεο, τρένα μοντέλων και πολλά άλλα. Αγοράστε online.

Δείτε τα ημερολόγια γεγονότων Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου για πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες του τρέχοντος έτους.

Άλλα ειδικά τρένα

Κάθε χρόνο, το σιδηροδρομικό μουσείο της Οκλαχόμα φιλοξενεί τόσο ένα τρένο αποκριών όσο και ένα τρένο για τα Χριστούγεννα. Για ημερομηνίες, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο. Οι ενήλικες ντυμένοι με φορεσιά για το Halloween Train παίρνουν $ 2 από το εισιτήριο, κανονικά τιμολογούν $ 12 για εκείνους τους 15 και άνω. Τα εισιτήρια είναι μόνο 5 € για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και δωρεάν για όσους βρίσκονται κάτω από 3. Ελέγξτε την τοποθεσία για τις τρέχουσες τιμές των εισιτηρίων για το τρένο των Χριστουγέννων.

Γενέθλια

Ένας μοναδικός χώρος για το πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού, το σιδηροδρομικό μουσείο της Οκλαχόμα Σίτυ διαθέτει ένα ξύλινο καροτσάκι 1921, μια πλατφόρμα αποθήκης τρένων ή άλλες περιοχές του υπαίθριου χώρου. Δύο πακέτα γενεθλίων είναι διαθέσιμα, το ένα κοστίζει 250 δολάρια και περιλαμβάνει μια βόλτα με τρένο μέχρι 20 άτομα (διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες) ή μια επιλογή αξίας $ 150 χωρίς βόλτα τρένου.

Και οι δύο περιλαμβάνουν καπέλα μηχανικού χαρτιού και ένα βιβλίο χρωμάτων για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (405) 850-0597 ή στείλτε email στο chuck@oklahomarailwaymusem.org.