Πώς να βρείτε Airfare Deals στο Λονδίνο και τη Μεγάλη Βρετανία

Βρείτε ένα φθηνό εισιτήριο στο Λονδίνο

Όπως μπορείτε να βρείτε αεροπορικές προσφορές για το Λονδίνο, να θυμάστε ότι αυτός είναι ο κορυφαίος προορισμός του κόσμου για τους ταξιδιώτες αεροπλάνων.

Δημιουργείται ως λίγες άλλες πόλεις για οικονομικά ταξίδια. Υπάρχουν έξι μεγάλα αεροδρόμια στην περιοχή που εξυπηρετούν εκατοντάδες εμπορικές πτήσεις ημερησίως. Το London City Airport απέχει λίγα μίλια από το κέντρο της πόλης, ενώ το Southampton απέχει 125 χιλιόμετρα (76 μίλια) από το κέντρο. Οι πιθανότητες είναι καλές να προσγειωθείτε είτε στο Gatwick, στο Heathrow, στο Luton ή στο Stansted.

Στρατηγικές Airfare

Ειδικές προσφορές είναι συχνές για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο Λονδίνο, ειδικά εκείνοι που φεύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά.

Η British Airways προσφέρει μερικές φορές χαμηλές τιμές για το χειμώνα στο Λονδίνο από πόλεις των ΗΠΑ. Αξίζει να ελέγξετε τις τρέχουσες προσφορές τους, ειδικά εκείνη την εποχή του χρόνου.

Η Iceland Air είναι από καιρό ηγέτης του αεροπορικού εισιτηρίου, και όχι μόνο στο Ρέικιαβικ. Μπορείτε να εγγραφείτε για την παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου τους για το Netclub της Icelandair, για να δείτε τις τελευταίες προσφορές ναύλων. Μια άλλη περιοχή που αξίζει τον έλεγχο είναι η Virgin Atlantic. Αν και δεν προσφέρει υπερατλαντικές πτήσεις, αερομεταφορείς όπως το EasyJet προσφέρουν καλές αεροπορικές πτήσεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο και την κοντινή Ιρλανδία.

Οι αερομεταφορείς της Βόρειας Αμερικής προσφέρουν επίσης ναύλους επιλογής στο Λονδίνο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πείτε ποιες έρχονται με τις καλύτερες προσφορές, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τις σελίδες ειδικών προσφορών τους εδώ στο Travel's Budget.

Είμαστε ακόμη εκεί?

Είναι ανόητο να ασκεί κανείς ενέργεια που βρίσκει χαμηλό αεροπορικό εισιτήριο στο Gatwick και στη συνέχεια να ξοδεύει $ 150 δολάρια ή περισσότερα για να φτάσει από το αεροδρόμιο στο κεντρικό Λονδίνο.

Ναι, αυτό είναι δυνατό - μέσω μιας από αυτές τις φανταχτερες, ευχάριστες Black Cabs για τις οποίες το Λονδίνο είναι διάσημο.

Δεν είστε πραγματικά "εκεί" μέχρι να φτάσετε στην πόλη.

Ξεκινήστε ελέγχοντας τον ιστότοπο του αεροδρομίου που είναι κατάλληλος για το δρομολόγιο σας. Το Gatwick, το Heathrow, το Luton, το αεροδρόμιο του Λονδίνου City, το Stansted και το Southampton διατηρούν όλα τα σημεία με τερματικά διαγράμματα καθώς και πληροφορίες για τρένα, αεροπλάνα και αυτοκίνητα.

Αν εισέλθετε στο Λονδίνο από άλλη χώρα, λάβετε υπόψη ότι τα αεροδρόμια συχνά είναι κακοτράχαλα μέρη για να ανταλλάσσουν νόμισμα. Οι τράπεζες στη γενέτειρά σας είναι απίθανο να είναι τα πιο ευνοϊκά μέρη, αλλά θα σας δώσουν ένα καλύτερο ποσοστό από ό, τι οι μεταφορείς του αεροδρομίου. Η καλύτερη συμβουλή είναι να αλλάξετε ένα μικρό ποσό στις Βρετανικές Λίρες στο σπίτι, στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το ποσό αυτό για να βγείτε από το αεροδρόμιο με καλύτερες τιμές στην πόλη.

Πόσα χρήματα θα πάρουν;

Υπάρχει ένα τρένο Heathrow Express που σας μεταφέρει στο σταθμό Paddington στο κεντρικό Λονδίνο. Είναι γρήγορο και £ 16.50 ($ 27 USD) όταν αγοράζετε ένα απλό ταξίδι με απευθείας σύνδεση. Αυτό είναι περίπου δύο φορές περισσότερα χρήματα από την οδήγηση του υπόγειου σιδηρόδρομου. Ο εκτιμώμενος χρόνος "Tube time" από το Heathrow είναι περίπου μία ώρα, αλλά θα θελήσετε να επιτρέψετε περισσότερα από αυτό εάν τραβήξετε μια πτήση.

Υπάρχει ένα παρόμοιο τρένο Gatwick Express προς το σταθμό Victoria.

Δεδομένου του όγκου των συνδέοντας πτήσεις εδώ, οι πιθανότητες είναι σε κάποιο σημείο θα αντιμετωπίσετε μια στάση Λονδίνου. Εάν έχετε περίπου οκτώ ώρες, αξίζει να εξερευνήσετε δρομολόγια ταξιδιού προϋπολογισμού μισού ημερών στο Λονδίνο .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αεροπορικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο About United Kingdom for Visitors. Κάνετε την εργασία σας και εξοικονομήστε χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πράγματα που είναι πολύ πιο διασκεδαστικά.