Πώς να βρείτε Προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής

Μια πρωταρχική συμβουλή για άτομα που αναζητούν προσφορές για τα αεροπορικά εισιτήρια τελευταίων λεπτών είναι να μάθετε ποιες πτήσεις έχουν κενές θέσεις.

Αλλά πώς αποκτώνται αυτές οι πληροφορίες; Είναι απίθανο οι αεροπορικές εταιρείες να μοιράζονται τέτοιες πολύτιμες πληροφορίες με εσάς, έναν απλό καταναλωτή.

Δεν θα πάρετε μια άμεση απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες σας λένε έμμεσα, όταν οι θέσεις είναι κενές, εκπτώνοντας επιλεγμένες διαδρομές και τοποθετώντας τους με ονόματα που βασίζονται στην αγορά όπως "ειδικές προσφορές" ή "καυτές προσφορές" συμφωνίες."

Αυτοί οι λαμπεροί τίτλοι συχνά εκτοξεύονται στις αρχικές σελίδες των αγαπημένων σας αεροπορικών εταιρειών. Συνήθως είναι ένας σύνδεσμος που θα κάνετε κλικ, ο οποίος σας στέλνει σε μια σελίδα με ευαίσθητες στο χρόνο προσφορές. Εάν κάποια από αυτές τις προσφορές σας ενδιαφέρουν, είναι συχνά ασφαλές να υποθέσετε ότι οι διαδρομές έχουν κάποιες θέσεις καθαρές σε συγκεκριμένες ημέρες και είναι καιρός να γεμίσετε αυτές τις θέσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όπως η Priceline λειτουργεί με βάση την αρχή ότι η απόκτηση κάτι για ένα κατά τα άλλα άδειο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι καλύτερο από το να μην εισπράττεται κανένα εισόδημα, οι αεροπορικές εταιρείες προτιμούν να μειώνουν τα ποσοστά τους την τελευταία στιγμή παρά να έχουν κενές θέσεις όταν το αεροπλάνο φεύγει από την πύλη.

Ακολουθούν συνδέσεις με σελίδες ειδικών προσφορών για αεροπορικές εταιρείες που βασίζονται σε όλες τις ηπείρους. Αξίζει να σαρώσετε στην αρχή της αγοραστικής σας εμπειρίας.