Ασιατικές και Αυστραλιανές Αερογραμμές με Προσφορές Airfare

Η εύρεση ταξιδιωτικών προσφορών τελευταίας στιγμής στην Ασία μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά η αναζήτηση συχνά αποδεικνύεται χρήσιμη. Για τους Βορειοαμερικανούς, μπορεί να είναι ακριβό να πετάξει στην Ασία ή την Αυστραλία. Ακόμα και μια μικρή έκπτωση στις αεροπορικές πτήσεις μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια έκπτωσης είναι σε ειδικές σελίδες προσφοράς σε δικτυακούς τόπους για μεταφορείς που ταξιδεύουν εκτεταμένα σε αυτό το μέρος του κόσμου. Οι σύνδεσμοι που παρέχονται εδώ θα σας μεταφέρουν απευθείας στις σελίδες αυτές.

Μην αποθαρρύνεστε εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη συμφωνία όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Πολλές φορές, οι αεροπορικές εταιρείες θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να μειώσουν τις τιμές και να γεμίσουν αλλιώς κενές θέσεις.

Πάντα να είστε βέβαιοι να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της πώλησης των ναύλων.

Η Air Asia είναι ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς του προϋπολογισμού σε αυτό το μέρος του κόσμου. Αυτοί οι ίδιοι νομολογούνται ότι έχουν το "ευρύτερο δίκτυο, χαμηλότερους ναύλους". Ενώ αυτό είναι σίγουρα μάρκετινγκ διαφημιστικής εκστρατείας, είναι συνήθως αξίζει τον έλεγχο των ναύλων τους καθώς προγραμματίζετε δρομολόγια στις πόλεις Air Asia εξυπηρετεί.

Η Air China έχει μια σελίδα ευκαιριών, αλλά μερικές φορές χρειάζεται κάποια στιγμή για να φορτωθούν οι σελίδες. Στο επάνω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο εικονίδιο της κινεζικής σημαίας για ένα αναπτυσσόμενο μενού που θα επιτρέπει την αγγλική έκδοση της αρχικής σελίδας. Αν πραγματοποιείτε πτήσεις εντός της Κίνας, οι ναύλοι είναι συχνά ανταγωνιστικοί.

Η Cathay Pacific θα στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις προσφορές τελευταίας στιγμής που είναι διαθέσιμες μόνο για 48 ώρες.

Για συμφωνίες με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, προσφέρουν μια "συμφωνία του μήνα". Ένα παράδειγμα αυτών είναι το "20% των πτήσεων από τις ΗΠΑ στην Ινδία". Το Dragonair είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες της Κίνας. Λειτουργεί εντός του συστήματος Cathay Pacific.

Hainan Air πετά σε όλη την Κίνα και απαριθμεί μια απλή σελίδα με 5-10 από τις καλύτερες προσφορές τους.

Αυτά θα εμφανίζονται με βάση τη γλώσσα και τη χώρα προέλευσης που επιλέγετε κατά την πρώτη πρόσβασή τους στον ιστότοπό τους.

Το JAL δεν προσφέρει σελίδα ειδικών προσφορών, αλλά υπάρχουν διαφημιστικές προσφορές που συνδέονται από την αρχική σελίδα.

Το Jetstar είναι αυστραλιανό αερομεταφορέα με συνδέσεις εξυπηρέτησης στη Χονολουλού και σε ολόκληρη την Ασία. Αυτή η σελίδα θα προσφέρει μια αρκετά ευρεία επιλογή χαμηλών ναύλων ανά προορισμό.

Η Qantas είναι μια μεγάλη παγκόσμια αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στην Αυστραλία. Προσφέρει μια σελίδα Web Deals and Stopovers που προσφέρει προσφορές τόσο σε Αμερικανούς όσο και σε Καναδούς ταξιδιώτες.

Το Regional Express πετά σε μικρότερα αυστραλιανά αεροδρόμια από κόμβους του Σίδνεϊ, της Μελβούρνης και της Αδελαΐδας. Γνωστή ως "Rex" για συντομία, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει χαμηλότερους ναύλους για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να πληρώσουν με μετρητά.

Η Singapore Airlines προωθεί τις προσφορές της από το Σαν Φρανσίσκο στην αρχική σελίδα τους. Οι καλύτεροι ναύλοι στο διαδίκτυο στην αρχική σελίδα, αλλά υπάρχει μια ειδική σελίδα αφιερωμένη στις τοπικές προσφορές από τις ΗΠΑ.

Η Virgin Australia προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Αγόρασε την Skywest, η οποία εδρεύει στο Περθ, και υποσχέθηκε να αναπτύξει τις υπηρεσίες της πρώην αεροπορικής εταιρείας.