Η υπηρεσία περιτύλιξης αποσκευών προσφέρει ειρήνη του μυαλού για ταξιδιώτες

Η αξιολόγηση της ποιότητας των αερομεταφορών (AQR), η οποία μελετά την απόδοση και την ποιότητα των μεγαλύτερων αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών, διαπίστωσε ότι το ελιγμένο ποσοστό αποσκευών της βιομηχανίας μειώθηκε από 3,24 ανά 1.000 επιβάτες το 2015 σε 2,70 ανά 1.000 επιβάτες το 2016. , κατεστραμμένες, καθυστερημένες ή αποκομμένες αποσκευές.

Αλλά οι αριθμοί δεν έχουν σημασία όταν έχουν κλαπεί αντικείμενα από την τσάντα σας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Και εκεί έρχεται η υπηρεσία προστασίας αποσκευών Secure Wrap.

Οι σταθμοί Secure Wrap βρίσκονται στα επίπεδα αναχώρησης των αεροδρομίων κοντά στα check-in σε 54 αεροδρόμια σε 17 χώρες. Οι σταθμοί διαθέτουν ένα μηχάνημα σχεδιασμένο να περιτυλίγει και να προστατεύει τις αποσκευές χρησιμοποιώντας ένα 100 τοις εκατό ανακυκλώσιμο, μη τοξικό, ανθεκτικό σε παραβίαση / προφανές πλαστικό φιλμ σε απλά δευτερόλεπτα.

"Η υπηρεσία Secure Wrap είναι ένα κλοπές αποτροπής κλοπής, καθώς οι κλέφτες αναζητούν ευκολότερους στόχους όταν προσπαθούν να απομακρύνουν τις αποσκευές τους", δήλωσε η Gabriela Farah-Valdespino, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας. "Είναι επίσης μια λύση φαινομενική παραβίαση, η οποία ενεργεί ως συναγερμός για να ειδοποιήσει έναν επιβάτη ότι το φάουλ του παιχνιδιού συνέβη με τις αποσκευές του."

Αν κάποιος προσπάθησε να εισέλθει στις αποσκευές, θα έπρεπε να κόψει την ταινία, είπε ο Farah-Valdespino. "Μόλις κοπεί, το πλαστικό μας συρρικνώνεται αμέσως, δημιουργώντας μια τρύπα στην ταινία που δεν μπορεί να κρυφτεί. Αυτές οι τρύπες χρησιμεύουν ως συναγερμός ή ένδειξη ότι κάποιος επιχείρησε να εισέλθει στις αποσκευές σας. "

Το σύστημα Secure Wrap όχι μόνο εμποδίζει την απομάκρυνση των αντικειμένων αλλά και προστατεύει από αντικείμενα, όπως τα ναρκωτικά ή τα χρήματα, που τοποθετούνται σε αποσκευές, δήλωσε ο Farah-Valdespino. "Αν διεκδικήσετε την τσάντα σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας με αντικείμενα που δεν έχετε κάνει check in, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό νομικό ζήτημα", ανέφερε.

"Δεν είναι ασυνήθιστο για τους χειριστές αποσκευών σε ορισμένες χώρες να χρησιμοποιούν επιβάτες για να μεταφέρουν παράνομα αντικείμενα εν αγνοία τους".

Εάν ένας πελάτης φθάσει στον τελικό του προορισμό και παρατηρήσει ότι το πλαστικό έχει παραβιαστεί, θα του παρακινήσει να ελέγξει τα περιεχόμενα της αποσκευής, δήλωσε ο Farah-Valdespino. "Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να συμπληρώνουν μια αναφορά αποσκευών με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία τους στο αεροδρόμιο, όχι όταν φτάνουν στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο τους και παρατηρούν ότι κάτι λείπει», είπε. "Η υπηρεσία Secure Wrap προστατεύει επίσης το εξωτερικό των αποσκευών κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από γρατζουνιές, γρατζουνιές, φθορά και ζημιές από άσχημες καιρικές συνθήκες".

Μεταξύ των 54 τοποθεσιών της Secure Wrap υπάρχουν τρία αεροδρόμια των ΗΠΑ - Miami International , JFK και George Bush Intercontinental του Χιούστον. "Το Secure Wrap είναι πιο επιτυχημένο όταν τα αεροδρόμια έχουν μεγάλο όγκο πρωτοτύπων διεθνών επιβατών - αυτό συμβαίνει όταν οι διεθνείς ταξιδιώτες ξεκινούν το ταξίδι τους από το αεροδρόμιο και ελέγχουν τις αποσκευές τους", δήλωσε ο Farah-Valdespino. "Πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ είναι κόμβοι ή συνήθως μεταφέρουν πτήσεις, οπότε η υπηρεσία μας δεν ωφελεί τον επιβάτη, καθώς δεν είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί".

Οι Αμερικανοί επιβάτες θεωρούν ότι οι αποσκευές τους είναι ασφαλέστερες στην Αμερική παρά όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, δήλωσε ο Farah-Valdespino.

"Αυτοί οι επιβάτες δεν γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε στιγμή χάσετε τις αποσκευές σας, ανεξάρτητα από τη χώρα, υπάρχει μια ευκαιρία για κλοπή και χειραγώγηση".

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες, όπου υπάρχει μια πραγματική και μεγάλη πιθανότητα εσωτερικής απειλής ότι τα προσωπικά αντικείμενα του ταξιδιώτη θα ανοίξουν και ίσως ληφθούν, δήλωσε ο Farah-Valdespino. "Πολλοί επιβάτες έρχονται στις ΗΠΑ για να πάρουν τα απαραίτητα ή απαραίτητα αγαθά πίσω στο σπίτι τους και δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν να τους απομακρύνουν από τις τσάντες τους ή ακόμη και να έχουν αντικείμενα που δεν είναι δικά τους ως μουλάρια", σημείωσε.

Οι Αμερικανοί επιβάτες μπορεί να ανησυχούν για την αναζήτηση των σάκων τους από την Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών , δήλωσε ο Farah-Valdespino. "Το Secure Wrap είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος πάροχος για να συνεργαστεί με την TSA στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει συνεργαστεί με την υπηρεσία από το 2003", ανέφερε.

"Προσφέρουμε μια δωρεάν ανασυσκευασία σε περίπτωση που μια αποσκευή ταξιδιωτών πρέπει να ανοίξει από την TSA για μια δευτερεύουσα επιθεώρηση."

Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, το Secure Wrap τοποθετεί έναν μοναδικό κώδικα QR σε κάθε τσάντα που αναδιπλώνεται, δήλωσε ο Farah-Valdespino. "Οι πελάτες μπορούν να καταχωρήσουν τις πληροφορίες τους με τον κώδικα QR και σε περίπτωση απώλειας, μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε αυτές", ανέφερε.

Οι εταιρείες μπορούν να σαρώσουν τον κωδικό ασφαλείας Secure Wrap QR για να λάβουν τις πληροφορίες για τους επιβάτες. "Οι τσάντες χάνονται όταν μια ετικέτα αεροσκαφών είναι άστοχη, προκαλώντας τους να μην έχουν ιδέα σε ποιον ανήκει. Με τη σάρωση του κώδικα QR με οποιοδήποτε smartphone θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν το όνομα του επιβάτη, το email, τον αριθμό πτήσης και την πόλη αναχώρησης για να τα επανασυνδέσουν πιο γρήγορα στις χαμένες αποσκευές τους », δήλωσε.

Το Secure Wrap χρεώνει $ 15 για αποσκευές κανονικού μεγέθους και $ 22 για αντικείμενα που δεν είναι κανονικά ή υπερμεγέθη όπως τα καροτσάκια, οι αναπηρικές καρέκλες, τα ποδήλατα και οι τηλεοράσεις. "Δεδομένου ότι το προϊόν μας λειτουργεί ως αποτρεπτικό ή συναγερμός, η τσάντα σας πιθανότατα θα μείνει μόνη της. Όταν η τσάντα σας είναι τυλιγμένη μπροστά σας, σας βοηθά να έχετε την ειρήνη του μυαλού ότι είναι ασφαλής καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της ", δήλωσε ο Farah-Valdespino.