Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA): Τα Βασικά

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA) είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου και χρησιμεύει ως κόμβος για τις διεθνείς πτήσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής . Ενώ το MIA είναι ασφαλώς βολικό, μπορεί επίσης να είναι αρκετά δύσκολο να πλοηγηθείτε.

Πληροφορίες πτήσης

Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες πτήσης σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε από τις αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν MIA πριν φύγετε από το σπίτι σας. Με τον απρόβλεπτο καιρό της πόλης, είναι πάντα καλή ιδέα να κοιτάξετε την πτήση σας πριν κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο.

WiFi στο MIA

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι προσφέρει WiFi πρόσβαση στο Internet στους ταξιδιώτες που περνούν από το αεροδρόμιο.

Αεροδρόμιο πάρκινγκ στο Μαϊάμι και κατευθύνσεις οδήγησης

Μόλις ελέγξετε την πτήση σας, θα θελήσετε πιθανώς να λάβετε οδηγίες οδήγησης στο αεροδρόμιο και μόλις φτάσετε, θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να σταθμεύσετε. Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο έδαφος του αεροδρομίου στα γκαράζ Flamingo και Dolphin. Η στάθμευση σε αυτό το ξενοδοχείο ξεπερνάει τα 17 δολάρια την ημέρα και εάν κερδίζετε κάποιον, μπορείτε να σταθμεύσετε για 2 δολάρια ανά 20 λεπτά (τιμές από το 2017). Έχετε επίσης την επιλογή να σταθμεύσετε στο Airport Fast Park. Το λεωφορείο σας πέφτει ακριβώς μπροστά από το τερματικό σας. Είναι στην πραγματικότητα λιγότερο το περπάτημα και λιγότερο ακριβά από ό, τι πάρκινγκ στο χώρο των αεροδρομίων.

Αεροπορικές Εταιρίες και Πληροφορίες Τερματικού

Πλήρης κατάλογος αεροπορικών εταιρειών και τερματικών είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο. Αν πετάτε σε μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία, εδώ θα κατευθυνθείτε:

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Αν χρειαστεί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο , υπάρχει ένας αριθμός γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων στο χώρο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Μαζική μεταφορά

Το διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι εξυπηρετείται από το μαζικό σύστημα μεταφορών του Μαϊάμι, το οποίο περιλαμβάνει τόσο την υπηρεσία MetroRail όσο και την υπηρεσία MetroBus .

Μαϊάμι Αεροδρόμιο ταξί

Αν ψάχνετε για ταξί για να σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας ή σε άλλη τοποθεσία στο Μαϊάμι, οι στάσεις ταξί βρίσκονται στο επίπεδο αποζημιώσεων για αποσκευές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.