Πώς να αποκτήσετε άδεια γάμου στο Μαϊάμι

Εάν αρχίζετε να σκέφτεστε για τον εορτασμό του γάμου, ένα από τα λιγότερο διασκεδαστικά βήματα είναι να πάρει μια επίσημη άδεια γάμου από το γραφείο άδειας γάμου. Η άδεια πρέπει να δοθεί στο πρόσωπο που εκτελεί την τελετή πριν ξεκινήσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε το χέρι! Εδώ είναι τα απλά βήματα για να πάρει την άδεια γάμου σας Miami-Dade.

Σημείωση : Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτά τα αρχεία για γενεαλογικούς σκοπούς, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες μέθοδοι για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Miami, Florida Genealogy Resources .

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 20 λεπτά

Εδώ είναι πώς

  1. Δεν υπάρχει ΟΧΙ υποχρέωση διαμονής ή υπηκοότητας. Όλοι οι πολίτες και κάτοικοι των ΗΠΑ πρέπει να παρέχουν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης τους. Οι Κάτοικοι εκτός ΗΠΑ μπορούν να παρέχουν Κάρτα Ξένης Εγγραφής, άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή οποιαδήποτε άλλη νομική μορφή αναγνώρισης, εάν δεν έχουν εκδοθεί Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης.
  2. Εάν και οι δύο συμμετέχοντες είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, απαιτείται κάποια μορφή ταυτότητας με φωτογραφία και ημερομηνία γέννησης. Μερικά παραδείγματα είναι η άδεια οδήγησης, το διαβατήριο ή η ταυτότητα Florida. Εάν ένας από τους συμμετέχοντες είναι 16 ή 17, και οι δύο γονείς στερητικοί θα πρέπει να είναι εκεί με φωτογραφία ταυτότητας για να υπογράψουν συγκατάθεση. Εάν υπάρχει μόνο ένας γονέας φυλάκισης, πρέπει να προσκομιστεί αυτή τη στιγμή η απόδειξη αποκλειστικής επιμέλειας.
  3. Εάν ένας από τους συμμετέχοντες έχει παντρευτεί, πρέπει να παρέχεται η ακριβής ημερομηνία θανάτου, διαζυγίου ή ακύρωσης.
  4. Υπάρχει μια τετραώροφη προ-συζυγική πορεία που ενθαρρύνεται ιδιαίτερα. Αν έχετε ακολουθήσει την πορεία, δεν υπάρχει περίοδος αναμονής. Εάν αποφασίσετε να μην πάρετε το μάθημα, υπάρχει μια περίοδος αναμονής τριών ημερών μεταξύ της λήψης της άδειας και της εκτέλεσης της υπηρεσίας. Σημείωση: Αυτό δεν ισχύει για τους μη κατοίκους της Φλόριντα.
  1. Αφού έχετε στην κατοχή σας την έγκυρη άδεια, θα πρέπει να εκτελέσετε την τελετή εντός 60 ημερών. Είναι σύνηθες να αφήνετε την άδεια με τον υπάλληλο και είναι καθήκον του να το επιστρέψετε στο γραφείο του γάμου εντός 10 ημερών. Ο γάμος σας δεν αναγνωρίζεται μέχρι να επιστραφεί.
  2. Για λεπτομερέστερες οδηγίες ή διευκρινήσεις, καλέστε το Γραφείο Άδειας Γάμου Miami-Dade. Για μια τρέχουσα λίστα τελών για υπηρεσίες, πατήστε εδώ. Τα διαθέσιμα δικαστήρια για την εκτέλεση αυτής της υπηρεσίας μπορούν να βρεθούν εδώ.

Συμβουλές

  1. Υπάρχει ένα γαμήλιο δωμάτιο που βρίσκεται σε κάθε ένα από τα γραφεία άδεια γάμου. Για μια αμοιβή, μπορείτε να έχετε την υπηρεσία που εκτελείται εκεί. Λουλούδια και ένας φωτογράφος μπορεί να φέρονται, αλλά δεν παρέχονται.

Ο, τι χρειάζεσαι