Το 411 για ψώνια στο Maui

Το Maui είναι ο παράδεισος του αγοραστή με τις πολυάριθμες γκαλερί, τα διεθνή καταστήματα, τις μπουτίκ σχεδιαστών και τα εμπορικά κέντρα, για να μην αναφέρουμε τις αγορές του μεγάλου αγρότη του και τις ανταλλαγές.

Πολλοί φέρουν Maui ειδικότητες και προϊόντα μοναδικά στη Χαβάη. Αυτά περιλαμβάνουν κύπελλα που ανοίγουν στο χέρι και αντικείμενα από όμορφα φυσικά δάση. ελαιογραφίες και γλυπτά, καπέλα υφασμένα από lau hala? χειροποίητη ζωγραφική μόδα θέρετρο? και ένα μοναδικό κόσμημα, γυάλινη εργασία και τέχνη.

Η ατμόσφαιρα της δημιουργικότητας και της ανακάλυψης μπορεί να αποδοθεί στον υψηλό αριθμό καλλιτεχνών, επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που χτίζουν ζωές έμπνευσης στο Maui. Μακριά από τη βασίλισσα των ειδικών προϊόντων, ο Maui έχει εξαπλωθεί στα φτερά του για να γίνει ένας από τους κορυφαίους αγοραστές της Χαβάης.

Οι νησιώτες πετούν από τα γειτονικά νησιά για να κυνηγήσουν τον θησαυρό στις κομψές μπουτίκ της πατρίδας του Maui και τα περίεργα καταστήματα αντίκες του Wailuku.

Κατά μήκος των νότιων και δυτικών ακτών, τα λαμπερά συγκροτήματα αγορών και εστιατορίων προσφέρουν τις τελευταίες ευρωπαϊκές μόδες και στυλ Maui.

Προορισμοί αγορών

Τα καταστήματα Wailea είναι το νεότερο και πιο λαμπερό συγκρότημα του Maui, 150.000 τετραγωνικά πόδια, με περισσότερα από 60 καταστήματα και εστιατόρια σε ένα αρχιτεκτονικό μοτίβο της Χαβάης. Η ευρωπαϊκή υψηλή μόδα, τα παπούτσια, τα έπιπλα, τα βιβλία, οι χάρτες, τα παιδικά ενδύματα, τα φορέματα στην παραλία, τα είδη τέχνης, τα είδη δώρων και γκουρμέ - είναι δίπλα-δίπλα σε αυτό το νότιο hotspot του Maui.

Με τις εκδηλώσεις καλλιτεχνών και γκαλερί και την ζωντανή ψυχαγωγία τις Τετάρτες, υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα καταστήματα στο The Shops.

Στο Makawao του Upcountry Maui, ο ένας κεντρικός δρόμος, η λεωφόρος Baldwin, είναι γεμάτος κομψές μπουτίκ μόδας, καταστήματα με ξύλινα δάπεδα, γκαλερί τέχνης και μοναδικά καταστήματα με είδη δώρων, που στεγάζονται στην ιστορική αρχιτεκτονική μιας ιστορικής πόλης καουμπόη.

Από ένα ιαπωνικό κατάστημα παιχνιδιών και το καφέ μπαρ Starbucks σε γειτονικά Pukalani, με εξαίρετες διαδηλώσεις με γυαλί και πολυτελή ευρωπαϊκά σεντόνια κατά μήκος της λεωφόρου Baldwin, το Makawao είναι γεμάτο εκπλήξεις. Οι γκαλερί τέχνης του Makawao περιλαμβάνουν το Hui No'eau, την πιο εξέχουσα οργάνωση τέχνης του νησιού.

Στο κεντρικό Kahului του Maui, οι περισσότερες εμπορικές ανάγκες βρίσκονται στο κέντρο Queen Ka'ahumanu και στο Maui Mall, περίπου 5 λεπτά από το αεροδρόμιο. Το Maui Mall διαθέτει ένα κινηματογραφικό κατάστημα με οθόνη 12 ιντσών, καθώς και ένα πλήθος καταστημάτων, ενώ το Queen Ka'ahumanu Center, το τρίτο μεγαλύτερο στο κράτος, προσφέρει περισσότερα από 100 καταστήματα και εστιατόρια. Αυτά τα κέντρα προσφέρουν οικιακά αξεσουάρ, ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, παπούτσια, ασιατικές εισαγωγές, σερφάρισμα, βιβλία, παιχνίδια, παιχνίδια και πολλές επιλογές για εθνοτικές και νησιωτικές τροφές. Πολλά μίλια μακριά στο δρόμο προς τη Χάνα, με το δικό της χαλαρό χαρακτήρα, την πόλη του Η Pa'ia είναι μια πολύχρωμη αναδρομή στην δεκαετία του '60, με funky καταστήματα ενδυμάτων και έναν συνεταιρισμό τέχνης ανάμεσα στα πολλά καταστήματα που σας χαιρετούν καθώς μπαίνετε στην πόλη.

Κεντρικό Maui's Το Wailuku βγαίνει από το ντουλάπι ως το ψώνιο του Maui. Πρόκειται για ένα στυλ αγορών όπου μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο σας, όπου σε μια μακρόχρονη βόλτα στην Market Street, μπορείτε να χάσετε τον εαυτό σας με θησαυρούς από το παρελθόν, καθώς και με γοητευτικές γκαλερί τέχνης και σύγχρονα δώρα.

Γνωστή ως "παλαιά αρχαιότητα", οι προμηθευτές Market Street προσφέρουν μια ποικιλία από δροσερά ευρήματα: καυτές lattes και σκληρή μουσική, ιταλικά παπούτσια ή τοπικά σχεδιασμένα ενδύματα, vintage collectibles και εξαιρετική φθορά aloha. Βγάλτε μετρητές και άνετο εστιατόριο κατά μήκος της αγοράς και τους κεντρικούς δρόμους που προσελκύουν χειροποίητη πίτσα, ασιατικές σπεσιαλιτέ, ζεστά noodles, σούσι και γεύματα σε τοπικό στιλ.

Στο χωριό Whalers Village στο Ka'anapali, βγείτε από την παραλία σε μια βουκαμβία αγορών: Coach, Louis Vuitton, Georgiou και άλλες μπουτίκ σχεδιαστών. Surf καταστήματα και φθορά aloha. Εισαγωγές και χειροποίητα χειροποίητα χειροποίητα που κατασκευάζονται στη Χαβάη. Από τα σαρόνγκ μεταξωτά μεταξιού μέχρι τα σαγιονάρες και τα αξεσουάρ, από τις κάμερες έως τα μαργαριτάρια για εκείνη την ξεχωριστή βραδιά, μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες σας στο χωριό. Αν έχετε ψωνίσει, επιβραδύνετε στο μουσείο φαλαινών ή σε ένα από τα εστιατόρια δίπλα στην θάλασσα.

Η Lahaina είναι μια μεγάλη φαντασία ψώνια, μια σειρά από μπουτίκ και εστιατόρια που ευθυγραμμίζουν την ακτή της ιστορικής αυτής πόλης. Τα εμπορικά κέντρα της Lahaina περιλαμβάνουν τις αίθουσες τέχνης, τα καταστήματα τροφίμων και τα καταστήματα ένδυσης του εμπορικού κέντρου Lahaina Cannery Mall. τα καταστήματα του Maui στη Lahaina και το Old Lahaina Centre, καθώς και ένα εστιατόριο και εστιατόριο που πρέπει να δει κανείς για τους αγοραστές. Στα καταστήματα, οι δημοφιλείς εθνικές αλυσίδες μοιράζονται το χώρο με τα τοπικά εμπορικά καταστήματα της Aloha και τα είδη δώρων, καθώς και μια σειρά από εστιατόρια. Το Front Street είναι γεμάτο με μπουτίκ και γκαλερί με κάτι για κάθε προϋπολογισμό, από την τέχνη μέχρι τα μπιχλιμπίδια, από το σαπούνι plumeria έως τα μπλουζάκια aloha.

Maui Specialties

Γκαλερί τέχνης: Το Maui έχει υψηλή συγκέντρωση γκαλερί τέχνης - πάνω από 50 - και μια ενεργή κοινότητα καλλιτεχνών και τεχνιτών που μοιράζονται τη δουλειά τους σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Τα λαμπερά ξύλινα δέντρα, οι φυτικές ίνες, η γλυπτική, η ζωγραφική, τα κοσμήματα και το χέρι-φουσκωμένο γυαλί εμφανίζονται σε εκπληκτικά μέρη. Σε υπαίθριες εκθέσεις, πολυτελή εμπορικά χωριά θέρετρα και επιτυχημένους συνεταιρισμούς καλλιτεχνών σε πόλεις όπως η Pa'ia και Makawao, οι τέχνες του Maui είναι νησιώτικη υπογραφή. Η Χάνα του Ανατολικού Maui έχει μια από τις πιο πολιτιστικά σημαντικές γκαλερί στη Χαβάη, επιμελώς επιμελημένη για να τιμήσει τους καλύτερους καλλιτέχνες του νησιού.

Αγορές αγροτών: Από το Kahului έως το Kihei, οι αγρότες που ασχολούνται με τις αγορές και τις ανταλλαγές συναντούν τους ντόπιους τεχνίτες με τα ευρύτατα είδη: ψημένα αγαθά, χειροποίητα ξύλα, χειροποίητα κοσμήματα, vintage collectibles και τα πράγματα της Χαβάης και τα βοτανικά προϊόντα Made-on-Maui που κάνουν το σημάδι τους στον τομέα ομορφιάς και ευεξίας. Πολλές εκθέσεις τέχνης, πολλοί που υποστηρίζουν αξιόλογες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, είναι μια κοινή και δημοφιλής έλξη για τους επισκέπτες και τους κατοίκους που μπορούν να περιηγηθούν και να αγοράσουν ένα ευρύ φάσμα χειροτεχνιών και νόστιμων λιχουδιών.

Τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα: Καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη, τα κρεμμύδια Maui, ειδικά τα κρεμμύδια Kula, είναι γνωστά μεταξύ των τροφίμων παγκοσμίως. Τα κρεμμύδια Kula είναι το crème de la crème των προϊόντων διατροφής Maui, γνωστό για τη γλυκύτητά τους και πολυπόθητο από τους καταλαβαίνωους σεφ που τα απομακρύνουν από το νησί με το μπούσελ. Τα τσιπ πατάτας Maui, το κατσικίσιο τυρί, οι γκουρμέ κονσέρβες και τα ξίδι, τα κρασιά Maui, ο καφές, τα σάκχαρα της ειδικότητας και τα ανθεκτικά, αλλόκοτα, άνθη της πρωτεύουσας και η λεβάντα είναι από τα εξαιρετικά δώρα που πηγαίνουν.