Καταστήματα Whalers και εστιατόρια

Το Whalers Village Fine Shops & Restaurants είναι ο πρώτος προορισμός αγορών του West Maui. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε 8,5 στρέμματα στο θέρετρο Ka'anapali Beach Resort, το οποίο φιλοξενεί πέντε μεγάλα βραβευμένα ξενοδοχειακά θέρετρα, έξι θέρετρα συγκυριαρχία, έναν περίπατο με παραλιακή παραλία που συνδέει όλες τις συνοικίες, ξενοδοχεία και εμπορικό χωριό, δύο γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος , γήπεδα τένις για το παιχνίδι ημέρας ή νύχτας και, φυσικά, την παγκοσμίου φήμης παραλία Ka'anapali, μια από τις κορυφαίες παραλίες στην Αμερική όπως επιλέγεται από τον Dr. Stephen P.

Leatherman, επίσης, "Dr. Beach."

Το Whalers Village προσφέρει όχι μόνο εξαιρετικά ψώνια, αλλά και μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό, ένα μουσείο που τιμά τις ναυτιλιακές ρίζες του Maui και ένα εκτενές ημερολόγιο εκδηλώσεων όλο το χρόνο. Το χωριό υπέστη σημαντική ανακαίνιση και επέκταση το 1996, αλλά αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς.

Τοποθεσία, Ώρες, Χώρος στάθμευσης και Μεταφορές

Το Whalers Village βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή West Maui στην παραλία Ka'anapali και τον παραλιακό πεζόδρομο με θέα στα νησιά Lana'i και Moloka'i. Το Village βρίσκεται τέσσερα μίλια βόρεια της Lahaina, 43χλμ. Και 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Kahului και 4 μίλια και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το αεροδρόμιο Kapalua.

Το Whalers Village είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:30 έως τις 10:00

Υπάρχει χώρος στάθμευσης 534 χώρων όπου οι επισκέπτες λαμβάνουν μέχρι τρεις ώρες επικυρωμένο χώρο στάθμευσης με ελάχιστη αγορά.

Ένα δωρεάν λεωφορείο που λειτουργεί σε όλο το Ka'anapali Beach Resort πραγματοποιεί τακτικές στάσεις στο χωριό.

Ψώνια

Το Whalers Village προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα που ξεκινούν από ένα κορυφαίο κατάστημα της Χαβάης (κατάστημα ABC) μέχρι μπουτίκ υψηλής ποιότητας.

Μέσα στο χωριό υπάρχουν πάνω από 20 καταστήματα ειδών ένδυσης, όπως νησιά όπως Blue Ginger (μόδα νησιού και casual resort wear), Crazy Shirts (υψηλής ποιότητας t-shirts), Honolua Surf Co.

(παγκοσμίως γνωστά είδη ένδυσης), Kahala (νησιωτική αθλητική ενδυμασία), Tori Richard (νησιωτική αθλητική ενδυμασία) και Tommy Bahama (μόδα και έπιπλα εμπνευσμένα από το νησί).

Για τους αγοραστές που αναζητούν την απόλυτη μπουτίκ υψηλής ποιότητας, το Whalers Village προσφέρει στο Coach (αξεσουάρ υψηλής μόδας - δερμάτινα είδη, κασκόλ μεταξιού, προϊόντα πρώτης ανάγκης, τσάντες και κομψά δώρα) και Louis Vuitton (δερμάτινα είδη για άντρες και γυναίκες).

Για όσους αναζητούν καταστήματα δώρων, ειδών τέχνης και ειδικών ειδών, το Whalers Village προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία, όπως τα μοναδικά καταστήματα της Χαβάης, όπως η Honolulu Cookie Company, η Lahaina Printsellers (πρωτότυπες και αναπαραγωγικές χάρτες αντίκες και σπάνιες εκτυπώσεις), Lahaina Scrimshaw παραδοσιακές χαρακτικές σε ελεφαντόδοντο φάλαινας χρησιμοποιώντας απολιθωμένο ελεφαντόδοντο) και Martin & Macarthur (εκλεκτά δώρα και έπιπλα από ξύλο).

Οι κορυφαίες εταιρείες κοσμημάτων στο νησί περιλαμβάνουν Baron & Leeds, κοσμήματα Galleries δελφινιών, Gems της Jessica, Maui Divers της Χαβάης, Na Hoku και το εργοστάσιο μαργαριταριών.

Επιπλέον, πάνω από δώδεκα περίπτερα βρίσκονται σε ολόκληρο το χωριό και αντιπροσωπεύουν περιορισμένους εμπόρους, ενοικιαζόμενα θέρετρα και παρόχους δραστηριοτήτων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Whalers Village για έναν πλήρη κατάλογο όλων των εμπόρων.

Δείπνο

Το Whalers Village διαθέτει πολλές επιλογές για φαγητό και μία για όλους τους προϋπολογισμούς.

Υπάρχουν δύο παραθαλάσσια εστιατόρια - το Hula Grill στην παραλία Ka'anapali και το Leilani's στην παραλία.

Το εξαιρετικό εστιατόριο του Chef Peter Merriman, το Hula Grill, σερβίρει την καλοδιατηρημένη Περιφερειακή Κουζίνα της Χαβάης σε ένα σκηνικό παραλίας με φυτεία, το οποίο διαθέτει φούρνο καύσης ξύλου kiawe. Τα πιάτα του διαθέτουν τα καλύτερα σε φρέσκα θαλασσινά και τοπικά προϊόντα. Το παρακείμενο Barefoot Bar είναι το ιδανικό μέρος για ένα πιο περιστασιακό μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ενώ απολαμβάνετε κάποια μεγάλη τοπική μουσική που εκτελείται καθημερινά. Είχα την ευχαρίστηση για πολλά γεύματα στο Barefoot Bar και ένα από τα καλύτερα δείπνα της Χαβάης μου ταξιδεύει στο Hula Grill.

Το Leilani's On the Beach, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο της παραλίας του χωριού από το Hula Grill προσφέρει ένα πιο casual (και λιγότερο ακριβό) μενού δείπνου με νησιωτική κουζίνα με κοτόπουλο, μπριζόλες, ψάρι, prime rib, μπριζόλες και πολλά άλλα.

Ο κάτω όροφος Beachside Grill είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα ή ένα ελαφρύ δείπνο. Διαθέτουν επίσης ζωντανή ψυχαγωγία από τη Χαβάη αργά το απόγευμα.

Επιπλέον, το δικαστήριο τροφίμων Village έχει τέσσερα καταστήματα - Fresh ... Τρώτε καλά ζωντανή καλά, Κουζίνα του Joey, SUBWAY, και Πίτσα Νίκης / Ομαλή ως πάγος (πίτσα, smoothies, παγωτό.)

Εκδηλώσεις

Το Whalers Village διατηρεί ένα εκτεταμένο ημερολόγιο εκδηλώσεων, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται στην εξωτερική σκηνή του Village Village. Αυτές περιλαμβάνουν ζωντανή πολυνησιακή χούλα και / ή χορό ταϊτής δείχνει τρία βράδια την εβδομάδα, μαθήματα λιονταριών και μαθήματα λήψης αποφάσεων και πολιτιστικά μαθήματα χούλας.

Επιπλέον, τα ετήσια γεγονότα περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ κρεμμυδιού Maui, το πρώτο Σάββατο του Μαΐου και ο Μαραθώνιος του Μάουι, που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, για τον οποίο ο Χωριό σηματοδοτεί τη γραμμή τερματισμού.