Δειπνήστε και βουτήξτε στον παράδεισο στο Bonaire

Ο παράδεισος αυτού του δύτη γίνεται επίσης προορισμός για φαγητό

Το νησί Bonaire είναι γνωστό για τα παρθένα νερά του και τις γνωστές καταδύσεις και ψαροντούφεκο . Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν για το Bonaire είναι ότι δεν αναγνωρίζεται μόνο ως ο παράδεισος του δύτη, αλλά εξελίσσεται σε έναν "νόστιμο παράδεισο" - έναν γαστρονομικό προορισμό για τρόφιμα γενικότερα.

Τον Μάιο του 2015, η Tourism Corporation Bonaire εγκαινίασε τον πρώτο Μήνα Κουζίνας Bonaire, προβάλλοντας την ποικιλία των γαστρονομικών απολαύσεων που προσφέρονται στους επισκέπτες και τους σεφ που τις δημιουργούν.

Τα συμμετέχοντα εστιατόρια προσφέρουν προωθητικές ενέργειες, όπως κοκτέιλ υπογραφής, ειδικά εισιτήρια, μενού σταθερών τιμών και προσφορές Happy Hour. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μαγειρικές διαδηλώσεις και γευσιγνωσίες σε επιλεγμένα εστιατόρια, επιδηρκά και πολιτιστικά γεγονότα όπως η Γεύση του Bonaire.

Οι επιλογές κουζίνας Bonaire κυμαίνονται από τη Μεσόγειο, την Ιταλική, την Ολλανδική, τη Γαλλική και την Κρεολή έως την τοπική τιμή. Είτε πηγαίνετε στο Bonaire για Μήνα Κουζίνας είτε απλά σχεδιάζετε μια απόδραση κατάδυσης και φαγητού, το Bonaire διαθέτει πολλά εστιατόρια που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία. Περάστε τη μέρα σας στην παραλία Sorobon και αρπάξτε μερικά τρώει και κοκτέιλ είτε στο The Hangout Bar στο Jibe City, είτε στην παραλία The Beach Hut. Το Kite City Bonaire's Food Truck στο Te Amo Beach προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δειπνήσουν με τα δάχτυλα των ποδιών τους στην άμμο, ενώ κάθεστε σε μια τεράστια, αφράτη κόκκινη καρέκλα φασολιών. Δεν παίρνει περισσότερο «νησιωτική ζωή» από αυτό!

Μετά από μια μέρα εξερεύνησης του υποβρύχιου κόσμου του Bonaire, το φαγητό σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια του νησιού είναι μια άξια απόλαυση.

Το Bistro de Paris προσφέρει αυθεντικό γαλλικό φαγητό και εκπληκτική θέα στη μαρίνα. Τα συστατικά του Buddy Dive Resort είναι ένα υπαίθριο εστιατόριο με θέα στην Καραϊβική που προσφέρει μεσογειακό μενού.

Για πιο περιπετειώδη φαγητά, το εστιατόριο At Sea είναι το μέρος που πρέπει να γίνει. Ψηφίστηκε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια σε ολόκληρη την Καραϊβική, οι επιλογές εδώ περιλαμβάνουν ένα «μενού έκπληξη» όπου ο σεφ επιλέγει τα τρία μαθήματα του επισκέπτη για το βράδυ.

Άλλα εστιατόρια που προσφέρουν εξαιρετική κουζίνα και θέα στην προκυμαία περιλαμβάνουν το Breeze n 'Bites Bonaire στο Condominiums Den Laman, το Rains Fishes και το Spice Beach Club στο Eden Beach Resort.

Για όσους θέλουν να απορροφήσουν τον πολιτισμό του Bonaire, μια μέρα που εξερευνά την παλαιότερη πόλη του Bonaire, το Rincon, που βρίσκεται στο βορρά, είναι μια ιδανική επιλογή. Μεσημεριανό στο τοπικό μπαρ & εστιατόριο Posada Para Mira και παραγγείλετε τοπικά πιάτα, όπως ιγουάνα ή κατσίκι. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, δεν πρέπει να χάσετε ένα ταξίδι στο ποτοποιείο Cadushy για να δοκιμάσετε το λικέρ της υπογραφής του Bonaire, το Cadushy, το οποίο φτιάχτηκε από τα κάκτους Kadushi του νησιού.

Αν οι επισκέπτες ψάχνουν να δειπνήσουν σαν τοπικά, κατευθυνθείτε στο Maiky Snack. Το Maiky Snack είναι ένα φθηνό τοπικό hangout που σερβίρει αυθεντική κουζίνα. Τα δημοφιλή πιάτα περιλαμβάνουν στιφάδο κατσίκας και funchi.

Οι διακοπές στο Bonaire δεν θα ήταν πλήρεις χωρίς να πιείτε τα κοκτέιλ Happy Hour και να δοκιμάσετε τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μερικά από τα δημοφιλέστερα μπαρ του Kralendijk είναι το Bar Beach του Karel, το Deco Stop Bar του Rum Runner στο Habitat Captain Don, η La Cantina και η Cuba Compagnie. Τα περισσότερα από τα εστιατόρια προσφέρουν προσφορές που ξεκινούν από 2-για-1 ποτά έως δωρεάν φαγητό, εκπτωτικές τιμές ποτών και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μήνα Κουζίνας Bonaire και για να δείτε όλες τις συμμετέχουσες εγκαταστάσεις επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tourismbonaire.com/cuisinemonth.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για Bonaire στο TripAdvisor