Νιώστε ανανεωμένοι με αυτή τη συνταγή Cazuela

Η συνταγή Cazuela

Εάν δεν είχατε Cazuela, το οφείλετε στον εαυτό σας να έχετε έναν δίπλα στην πισίνα ή αν χρειάζεστε αυτό το συναίσθημα που παίρνετε όταν κάθεστε δίπλα στην πισίνα και όλες οι ανησυχίες σας φαίνεται να ξεθωριάζουν. Είναι αναζωογονητικό, είναι ελαφρύ και η σωστή ποσότητα φρούτων σας μεταφέρει σε μια παραλία με λευκή άμμο όπου το νερό είναι ζεστό και τα ποτά είναι κρύα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το Reposado Tequila καθώς βοηθάει πραγματικά τη γεύση.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στη συνταγή Cazuela, αυτή είναι μία από τις οποίες συμμετείχα σε μια σειρά μαθημάτων πιστοποίησης τεκίλα με το Consejo Regulador del Tequila (Ρυθμιστικό Συμβούλιο Tequila) στο Dos Camino Las Vegas στο Palazzo Resort, το ξενοδοχείο και το καζίνο στο Las Ταινία Vegas. (Ο Dos Caminos έκλεισε τώρα)

Συνταγή Cazuela από την Cazadores Tequila
TEQUILA CAZADORES® CAZUELA
1 1/2 μέρη Tequila Cazadores® Reposado
1 φέτα ασβέστη
1 φέτα λεμονιού
1 φέτα πορτοκαλιού
1 φέτα γκρέιπφρουτ
Σόδα γεύσης γκρέιπφρουτ (Squirt ή Fresca) Ανακατέψτε τα φρούτα, προσθέστε την τεκίλα και ανακινήστε με πάγο.
Κορυφή με σόδα γεύσης γκρέιπφρουτ. Σερβίρετε πάνω από τα βράχια.

Εάν μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε μερικά ποτά Tequila με μεξικάνικη κουζίνα, υπάρχουν λίγα σημεία στη λωρίδα του Las Vegas όπου μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Το Javier's στο Aria Las Vegas διαθέτει ένα μεγάλο φιλόξενο μπαρ που κάνει κοκτέιλ αρκετά καλά. Στην πραγματικότητα, τα κοκτέιλ μπορεί να σας αποσπάσουν από το φαγητό.

Αυτό θα ήταν λάθος, αρπάξτε ένα τραπέζι πάρτε μερικά στοιχεία που μπορείτε να μοιραστείτε και να γευτείτε σε μια δοκιμή Tequila.

Δείτε το Hecho στο Μεξικό στο MGM Grand, το Chayo στο The LINQ και το China Poblano στο Cosmopolitan για μερικές ακόμα εκδρομές στον κοκτέιλ κόσμο της Tequila στο Λας Βέγκας. Λάβετε υπόψη ότι εάν αναζητήσετε καλές, φθηνές και αυθεντικές tacos, υπάρχει πραγματικά μόνο ένα μέρος για να πάτε και αυτό θα ήταν το Tacos El Gordo ακριβώς στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

(Μπορεί να έχετε ακούσει ότι έκλεισαν, αλλά είναι πίσω από τη λαϊκή ζήτηση!) Δυστυχώς, δεν σερβίρουν τεκίλα, ώστε οι tacos σας θα πρέπει να απολαμβάνουν νηφάλια.

Ψάχνετε για ένα μέρος για να έχετε κάποια τεκίλα στο Λας Βέγκας; Ελέγξτε μια λίστα με μερικά μέρη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τεκίλα στο Λας Βέγκας και να απολαύσετε το Blue Agave.