Εκθέσεις αυτοκινήτων, συλλογές και μουσεία στο Ντιτρόιτ

Το Ντιτρόιτ πρέπει να ζήσει μέχρι το όνομά του από το Motor City, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές από τις ψυχαγωγικές μας δραστηριότητες περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο. Είτε βρίσκεστε στα κλασικά αυτοκίνητα, τα Mustangs, την ιστορία αυτοκινήτων, τα τελευταία μοντέλα παραγωγής ή τα αυτοκίνητα ιδεών, υπάρχουν πολλές εκθέσεις αυτοκινήτων, συλλογές και μουσεία στο Ντιτρόιτ.

Μόνιμα Εκθέματα / Περιηγήσεις

Ο πιο αξιοσημείωτος (και μόνιμος) εορτασμός του αυτοκινήτου στην περιοχή του Ντιτρόιτ θα έπρεπε να είναι το Μουσείο Henry Ford στο Dearborn, το οποίο φιλοξενεί ίσως το μεγαλύτερο αποθετήριο ιστορικών αυτοκινήτων.

Αν νομίζετε ότι η συλλογή περιέχει μόνο Fords, ξανασκεφτείτε. Η αίθουσα τύπου hangar περιλαμβάνει σχεδόν κάθε μάρκα και μοντέλο που υπάρχει, καθώς και κινητά σπίτια, ποδήλατα και αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε ιστορικά γεγονότα. Για παράδειγμα, το μουσείο εμφανίζει την λιμουζίνα Kennedy όταν έσκασε, το Oscar Meyer Wienermobile και το λεωφορείο Rosa Parks.

Ενώ στο Μουσείο Henry Ford μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο στο Ford Rouge Factory Tour . Η αυτόματη περιήγηση περιλαμβάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη συναρμολόγηση του φορτηγού Ford F-150. Η περιοδεία περιλαμβάνει ένα ντοκιμαντέρ για τον Henry Ford και μια εμπειρία πολυαισθητηριακού θεάτρου. Περιλαμβάνει επίσης την Legacy Gallery, η οποία παρουσιάζει πέντε μοντέλα της Ford από διάφορες εποχές.

Αν είστε ανεμιστήρας της Chrysler, ελέγξτε το Μουσείο Walter P. Chrysler στο Auburn Hills που φιλοξενεί μοντέλα της Chrysler από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το μουσείο φιλοξενεί επίσης αρκετά εκθέματα και εκδηλώσεις.

Ετήσιες εκθέσεις αυτοκινήτων

Το Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός του Ντιτρόιτ. Η εκδήλωση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ οργανώθηκε αρχικά από αντιπροσώπους αυτοκινήτων περιοχής πίσω στο 1907 και επεκτάθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στο Βόρειο Αμερικανικό Διεθνές Auto Show ("NAIAS"). Η έκθεση αυτοκινήτων φιλοξενείται από το Κέντρο Cobo στο κέντρο του Ντητρόιτ από το 1961.

Το NAIAS παρουσιάζει μοντέλα από τους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο και διεκδικεί συνεχώς τα πιο παγκοσμίως πρωταθλήματα παραγωγής και πρωτότυπων αυτοκινήτων σε οποιεσδήποτε από τις εθνικές εκθέσεις αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες. Είναι επίσης η μοναδική εγχώρια επίδειξη αυτοκινήτου που πρέπει να διακριθεί από την Διεθνή Οργάνωση Συντονιστών Αυτοκινήτου ως μια «μεγάλη διεθνή» εκπομπή.

Η Concours d'Elegance της Αμερικής παρουσιάζει κλασικά αυτοκίνητα πολυτελείας που επιλέγονται από τους διοργανωτές της επίδειξης. Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο του Inn στο St. John's και περιλαμβάνει μια έκθεση αυτοκινήτου εμπνευσμένη και μια δημοπρασία vintage αυτοκινήτων. Το 2011, οι διοργανωτές πρόσθεσαν μια εκδήλωση στο Michigan International Speedway.

Ακόμα άλλες εκθέσεις αυτοκινήτων:

Ενώ τα μουσεία και οι εκπομπές που περιγράφονται παραπάνω κατέχουν τα περισσότερα αυτοκίνητα όσον αφορά τη συλλογή και την έκθεση, υπάρχουν πολλά άλλα γεγονότα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο που λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο στο Ντιτρόιτ. Εκτός από τις εκπομπές αυτοκινήτων και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τις κοινότητες κατά μήκος της λεωφόρου Woodward για να συμπληρώσουν την Woodward Dream Cruise, υπάρχουν πολλές άλλες εκθέσεις αυτοκινήτων και εκδηλώσεις σε όλη την περιοχή Metro-Detroit τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένου του Bloomfield Township Classic Car Show, Mustang Memories All Ford Show Car & Swap στο Dearborn, και το Cruzin 'the Park Swap Meet και το αυτοκίνητο στο Belleville.