Κουίζ: Ποιος είναι ο τύπος ταξιδιού σας;

Μάθετε τι είναι ο τύπος ταξιδιού σας

Αυτό το κουίζ ταξιδιού έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καθορίσετε τον τύπο του ταξιδιώτη που βρίσκεστε. Αν απαντήσετε στις 10 ερωτήσεις που περιλαμβάνουν το κουίζ, θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το είδος των θέσεων που πιθανόν να είστε πιο ευτυχισμένοι επιλέγοντας ως ταξιδιωτικό προορισμό για μήνα του μέλιτος ή ρομαντική απόδραση.

Για να λάβετε το κουίζ, αριθμήστε ένα φύλλο χαρτιού 1-10 και τοποθετήστε το γράμμα της απάντησής σας δίπλα σε κάθε αριθμό. Εάν καμία από τις απαντήσεις στο τεστ δεν σας ταιριάζει ακριβώς, επιλέξτε αυτή που είναι πλησιέστερη.

# 1 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Πώς θα ήθελα περισσότερο να περάσετε ένα ελεύθερο απόγευμα;

# 2 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Τα ποτά είναι στο σπίτι! Ποιος τύπος θα προτιμούσατε;

# 3 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ποια απόδραση ονείρου απευθύνεται σε εσάς περισσότερο;

# 4 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ποια αρσενική διασημότητα θα θέλατε να περάσετε μια μέρα με;

# 5 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ποιο άρωμα σας απευθύνεται περισσότερο;

# 6 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ονομάστε την αγαπημένη σας εποχή:

# 7 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ποια θα προτιμούσατε να υποβαθμίσετε;

# 8 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ποια μουσική είναι πιο πιθανό να ακούσετε;

# 9 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Επιλέξτε τα λουλούδια που σας αρέσουν καλύτερα:

# 10 Ερώτηση ταξιδιού Ερώτηση:
Ποιό πιθανότατα θα επιλέξετε σε ένα εστιατόριο;

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ QUIZ
Προσθέστε πόσους Α, Β, C, και D απαντήσατε.

Αν έχετε ως επί το πλείστον As , είσαι ταξιδιώτης περιπέτειας
Αν έχετε κυρίως Bs , είστε πολυτελής ταξιδιώτης
Αν έχετε κυρίως Cs , είστε ρομαντικός ταξιδιώτης
Εάν έχετε ως επί το πλείστον Ds , είστε ταξιδιώτης προϋπολογισμού

Αν προσθέσατε ίσο αριθμό για δύο διαφορετικά γράμματα, διαβάστε τις απαντήσεις και για τις δύο και δείτε ποια είναι περισσότερο σαν εσένα.

Α - Προφίλ ταξιδιώτη περιπέτειας

Έχετε μια μεγάλη αγάπη για το ύπαιθρο και ένα πάθος για νέες εμπειρίες. Ο φυσικός κόσμος είναι ατελείωτος συναρπαστικός και είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε την άνεση για να το απολαύσετε.

Επιθυμείτε φρέσκο ​​αέρα, ζεστό ήλιο και εκπληκτικές προβολές. Αυτό που δεν σας αρέσει είναι τα πλήθη, οι μεγάλες πόλεις και η προσποίηση κάθε είδους. Είστε ευτυχέστεροι όταν βγείτε από την πεπατημένη διαδρομή και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με την επίσκεψη σε νέα μέρη και κάνοντας πράγματα που δεν έχετε πριν.

Ως ταξιδιώτης περιπέτειας ακολουθείτε τις εποχές: Μπορείτε το σκι ή το snowboard το χειμώνα. Μπορείτε να κάνετε ιστιοπλοΐα, surfing, boogie boarding, θαλάσσιο σκι ή καταδύσεις το καλοκαίρι και όποτε μπορείτε να φτάσετε στους τροπικούς. Την άνοιξη και το φθινόπωρο περνάτε πεζοπορία, ποδηλασία, καγιάκ και δοκιμάζετε νέες δραστηριότητες.

Θα είναι αυτή η χρονιά που θα πάτε με αλεξίπτωτο ή φερμουάρ - αν δεν το έχετε ήδη;

B - Προφίλ πολυτελών ταξιδιωτών

Θέλετε το καλύτερο από όλα. Δεν είναι ότι είσαστε εξοργισμένοι: Απλώς αναμένετε καλή αξία μαζί με την εξαιρετική άνεση και την απροσδόκητη εξυπηρέτηση. Εκτιμάτε ότι μπορείτε να γευματίσετε σε κορυφαία εστιατόρια και να κοιμάστε σε κορυφαία ξενοδοχεία και μην σας πειράζει να μοιράζεστε τις συμβουλές σας για ταξίδια με άλλα γνωστικά άτομα.

Ως ταξιδιώτης πολυτέλειας, προτιμάτε δωμάτια με θέα στον ωκεανό με θέα στον κήπο, σουίτες σε deluxe δωμάτια και επιτραπέζια εξυπηρέτηση παρά μπουφέδες. Ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε σε ένα νησί με άμμο ή μια λαμπερή πόλη, όταν βγαίνετε από τη σουίτα σας, θέλετε να είστε εκεί που είναι η δράση.

Παρόλο που μπορείτε εύκολα να κάνετε τις δικές σας ρυθμίσεις (και συχνά κάνετε), θα μεταβείτε σε ένα κορυφαίο ταξιδιωτικό πράκτορα ή ταξιδιωτικό πράκτορα για να προγραμματίσετε εξαιρετικές πολυτελείς διακοπές όταν θέλετε να επισκεφθείτε ένα μακρινό μέρος για πρώτη φορά.

C - Προφίλ Ρομαντικού Ταξιδιώτη

Είστε ευτυχέστεροι όταν είστε μόνο οι δυο σας στις διακοπές χωρίς περισπασμούς. Σας αρέσουν ροδοπέταλα στο κρεβάτι σας, μια αρκετά μεγάλη μπανιέρα για να απολαύσετε δύο, δείπνο από το φως των κεριών, μια παραλία για να κάνετε βόλτες ή ένα τζάκι για να καθίσετε δίπλα.

Είστε επίσης συναισθηματικά για ειδικές περιστάσεις όπως γενέθλια και επετείους. Και δεν μπορείτε να σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο για να τους γιορτάσετε παρά με ένα ταξίδι μαζί.

D - Προφίλ Προϋπολογισμού Ταξιδιώτη

Έχετε μεγάλα όνειρα αλλά ένα μικρό χρηματικό ποσό για να περάσετε. Ωστόσο, αυτό δεν σας σταματά.

Για να ταξιδέψετε, είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε πολυτέλεια. Για παράδειγμα, είστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστείτε μια εσωτερική καμπίνα σε ένα πλοίο μόνο για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε κρουαζιέρα. Επιλέγετε AirBnB σε ένα ξενοδοχείο κάθε φορά. Ο ύπνος σε ένα τρένο ή σε έναν ξενώνα ή στον καναπέ-σέρφινγκ δεν σας ενοχλεί: Στην πραγματικότητα, το θεωρείτε μια περιπέτεια.

Ως ταξιδιώτης προϋπολογισμού, όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι, κάνετε πολλές έρευνες εκ των προτέρων για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε δωρεάν και πού είναι οι ευκαιρίες. Επειδή είστε έξυπνοι για τα χρήματα, είστε επίσης πρόθυμοι να απολαύσετε μια φορά σε μια στιγμή σε κάτι που αξίζει εντελώς.