Ιδέες διακοπών Δεκεμβρίου

Ιδέες για το τέλος του έτους με τον εορτασμό επετείου Δεκεμβρίου

Δεκέμβριος είναι ένας τόσο ρομαντικός χρόνος για να παντρευτείς, μια εποχή που η οικογένεια και οι φίλοι παραδοσιακά μαζεύονται για τις διακοπές. Ωστόσο, όταν η επέτειά σας κυλάει γύρω και θέλετε να γιορτάσετε με διακοπές, δεν είναι πάντα εύκολο να σχεδιάσετε μια ρομαντική απόδραση σε εκείνο το μήνα, που θα αποδώσει τόσο μεγάλη χαρά όσο σας αξίζει.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολυάσχολος, ταραχώδης, γεμάτος και ακριβός χρόνος για ταξίδια, ιδιαίτερα όσο πλησιέστερα γίνεται στις 25 Δεκεμβρίου.

Αλλά μην αφήστε αυτό να σας αποτρέψει! Οι αρχές του Δεκεμβρίου είναι συνήθως σαφείς. Και εδώ είναι μια ιδέα: Αν είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε την Ημέρα των Χριστουγέννων, τα πλήθη είναι πολύ ελαφριά. Διαφορετικά, σκεφτείτε να μετατοπίσετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας στις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου ή τον Ιανουάριο μετά την Πρωτοχρονιά.

Το Lure των Τροπικών το χειμώνα

Η εποχή των τυφώνων έληξε επίσημα στις 30 Νοεμβρίου και η ψύχρα του χειμώνα φτάνει στους βόρειους προορισμούς, καθιστώντας τα σημεία νότια στην Καραϊβική ή το Μεξικό ιδιαίτερα ελκυστικά για μια απόδραση επετείου Δεκεμβρίου. Είτε αποφασίζετε να ταξιδέψετε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, είναι η πρώτη στιγμή για προορισμούς στην παραλία. Πιναράδες σας περιμένουν.

Χιόνι Διασκέδαση για την επέτειό σας

Τα χιονοδρομικά κέντρα βρίσκονται σε υψηλές ταχύτητες το Δεκέμβριο. Η ζεστή σοκολάτα και τα ζεστά toddies, η σαμπάνια με ένα φανταστικό τζάκι, τα χειμερινά σπορ όλων των ειδών και ίσως ακόμη και μια βουτιά σε μια θερμαινόμενη πισίνα που περιβάλλεται από χιονισμένα βουνά θα ζεστάνουν τις καρδιές σας κατά τη διάρκεια της επετείου σας.

Επιλέξτε μια κρουαζιέρα

Στις ΗΠΑ, στο Μαϊάμι υπάρχουν δεκάδες λιμάνια του πλοίου (αισθάνεστε ήδη πιο ζεστά με την προοπτική να πετάξετε εκεί για να επιβιβαστείτε στο πλοίο); Από εκεί, συνήθως ταξιδεύουν σε ανατολικά ή δυτικά δρομολόγια της Καραϊβικής που φεύγουν σε διάφορα νησιά. Αίσθημα θερμότερο ήδη;

Λας Βέγκας για εραστές

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς χρόνους του χρόνου για να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας και τη διάσημη Γάζα .

Ο καιρός είναι εύκρατος ακόμα ο ήλιος είναι ισχυρός. Μερικοί από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές του κόσμου έρχονται στο Λας Βέγκας για να πραγματοποιήσουν τον Δεκέμβριο. Και όταν η πόλη χαλαρώνει (σχετικά) την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι μια αληθινή παιδική χαρά για ερωτευμένα ζευγάρια. Θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό; Γιορτάστε την επέτειό σας με τελετή ανανέωσης ορκωμοσίας σε ένα από τα περίφημα παρεκκλήσια του Βέγκας.

Ταϊτή: Το ταξίδι επετείου μιας ζωής

Αν θέλετε πάντα να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά της Γαλλικής Πολυνησίας και να γνωρίσετε τα μαγευτικά νησιά και τις παραλίες της, ο Δεκέμβριος είναι ο βέλτιστος χρόνος για να επισκεφτείτε αυτόν τον προορισμό στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, ο οποίος είναι από καιρό συνώνυμος του παραδείσου. Επιλέξτε μια κρουαζιέρα ή καταθέστε σε ένα από τα υπέροχα ξενοδοχεία της . Ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που συναντήθηκα μιά φορά είπε: "Εάν σκέφτεστε να πάρετε ένα διαζύγιο, μεταβείτε στην Ταϊτή αντ 'αυτού. Είναι πολύ φθηνότερο και θα ερωτευτείτε ο ένας τον άλλο".

Swing μέσω της Νοτιοανατολικής Ασίας

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, η Ταϊλάνδη είναι ζεστό. Αλλά τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο προσεγγίζει τις κανονικές θερμοκρασίες. Οι παραλίες, οι βουδιστικοί ναοί και το απαλό ταϊλανδικό πνεύμα και η ενστικτώδης φιλοξενία κάνουν πολλά ζευγάρια απόρρητες αυτής της καταπληκτικής γης.