Τι να κάνετε στο Berchtesgaden της Γερμανίας

Περισσότερο από το περίφημο Nest του Αετού

Το Berchtesgaden είναι συχνά συνώνυμο με το περίφημο «Κάστρο του Αετού» του Χίτλερ. Αλλά αυτή η περιοχή μόλις επισκέφτηκε ο Führer και υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτή τη μικρή γερμανική πόλη στις Άλπεις.

Τοποθεσία του Berchtesgaden

Βρίσκεται στο Nationalpark Berchtesgadenerland , αυτός είναι ένας αθλητικός παράδεισος των ταξιδιωτών. Αν και μόνο 9.000 άτομα καλούν Berchtesgaden σπίτι όλο το χρόνο, οι επισκέπτες συρρέουν σε αυτή τη νοτιοανατολική γωνία της Βαυαρίας.

Στεγάζεται σε μια κοιλάδα στα 6.000 πόδια και περιβάλλεται από τρεις πλευρές από την Αυστρία , σαν να τοποθετήθηκε απαλά στο ορεινό τοπίο από τους θεούς. Υπάρχει το Untersberg στα βόρεια, Obersalzberg στα ανατολικά και Watzmann προς τα νότια. Είναι μόλις 30 χλμ. Νότια του Σάλτσμπουργκ και 180 χλμ. Νοτιοανατολικά της βαυαρικής πρωτεύουσας του Μονάχου.

Μεταφορά στο Berchtesgaden

Με αεροπλάνο

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια βρίσκονται στο Σάλτσμπουργκ (20χλμ.) Και το Μόναχο (190χλμ.).

Με το τρένο

Το Berchtesgaden έχει το δικό του σιδηροδρομικό σταθμό που συνδέεται με το Σάλτσμπουργκ, το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη κ.λπ.

Με το αυτοκίνητο

Οδήγηση από το Μόναχο: Πάρτε A8 προς Σάλτσμπουργκ. Έξοδος στο Bad Reichenhall / Salzburg Süd και ακολουθήστε τις πινακίδες προς Berchtesgaden πριν τα αυστριακά σύνορα. (Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατάλληλα ελαστικά χιονιού και εξοπλισμό για ταξίδια μεταξύ Οκτωβρίου και Απριλίου).

Τι να κάνετε στο Berchtesgaden της Γερμανίας