Φεστιβάλ κολοκύθας του Λούντβιγκσμπουργκ

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ κολοκύθας στον κόσμο λαμβάνει χώρα στη Γερμανία

Αν και οι Γερμανοί δεν είναι γνωστοί για τις εορταστικές εκδηλώσεις τους (δοκιμάστε περισσότερες ευρωπαϊκές παραδόσεις, όπως η Reformationstag και η Martinstag ), είναι πολύ σε κολοκύθες. Γενικά αναφέρεται ως Kürbis που σημαίνει μόνο "squash", αυτό είναι ένα βασικό πτώση που πρέπει να καταναλώνεται σε μαζικές ποσότητες όπως το Spargel την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ποια καλύτερη θέση από τη Γερμανία για το μεγαλύτερο φεστιβάλ κολοκύθας στον κόσμο; Πραγματοποιώντας ένα θεαματικό παλάτι, το Schloss Ludwigsburg , πάνω από 450.000 κολοκύθες εκτίθενται κατά τη διάρκεια του Ludwigsburg Kürbisausstellung .

Ξέρετε ότι υπάρχουν 800 διαφορετικά είδη κολοκύθας; Εμφανίζονται εδώ από βρώσιμα έως διακοσμητικά, ανώμαλα έως ομαλά, μαμούθ σε κοκαλιάρικο και καμπυλωτό. Με θέματα όπως το "Pumpkins in Flight" ή το φετινό "The Circus Pumpkin Comes to Town!", Οι κολοκύθες μετατρέπονται σε περίπλοκες σκηνές δράσης και κομμάτια τέχνης. Το 2016, αναζητήστε ακροβατικά κολοκύθας, κλόουν, μαχαίρια και πολλά άλλα.

Εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Κολοκύθας του Ludwigsburg

Εκατοντάδες χιλιάδες εορταστικές κολοκύθες εμφανίζονται κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν μπορούν να χάσουν γεγονότα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ .

Kuerbisregatta
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου στις 12:30
Νότια Κήπος, Blühendes Barock

Είναι εκπληκτικό αυτό που θα επιπλέει ... σαν κολοκύθα. Η ετήσια κούρσα με κολοκύθες είναι το επίκεντρο του Φεστιβάλ Κολοκύθας του Ludwigsburg. Οι τολμηροί αγωνιστές προσπαθούν να κατευθύνουν τις τεράστιες κολοκύθες κατά μήκος της λίμνης όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Γερμανικό πρωτάθλημα κολοκύθας

Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 13:30
Νότια Κήπος, Blühendes Barock

Οι βαρύτερες κολοκύθες από τη Γερμανία φτάνουν μέχρι τις κλίμακες. Το γερμανικό ρεκόρ του 2015 είναι 812,5 kg (1,791 λίβρες)! Και αν η κολοκύθα σας είναι μακρά, όχι σκέρ (βαρύ), θα βγάλει τα μέτρα της ταινίας για να βρει και τη μακρύτερη κολοκύθα επίσης.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολοκύθας

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου στις 13:30
Νότια Κήπος, Blühendes Barock

Μετά το γερμανικό πρωτάθλημα, τα μεγάλα αθλήματα από όλη την Ευρώπη θα συγκρίνουν την περίμετρο τους για αυτόν τον αγώνα. Το 2013, η βαρύτερη κολοκύθα στον κόσμο ήταν 1.053 χιλιόγραμμα (2,322 λίβρες) καθιστώντας την πρώτη στην ιστορία να ξεπεράσει το σήμα των 1.000 κιλών.

Γκρίζα κολοκύθα γλυπτική

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου στις 10:00
Φεστιβάλ κολοκυθιών

Οι μεγαλύτερες κολοκύθες του φεστιβάλ εκτίθενται ξανά, αυτή τη φορά κόβονται από φημισμένους καλλιτέχνες κολοκύθας. Παρακολουθήστε καθώς κόβουν σε πορτοκαλί σάρκα για να δημιουργήσουν γιγαντιαία, οργανικά αριστουργήματα. Παρακολουθήστε για τον φημισμένο Αμερικανό κολοκύθας Ray Villafane και την ομάδα του από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Το κοινό θα κρίνει ποια γιγαντιαία κολοκύθα μετατρέπεται καλύτερα.

Αποκριές κολοκύθας γλυπτική

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου και 29 στις 10:00
Σκηνή σκάλισμα από την στάση πώλησης κολοκύθας

Εάν δεν βλέπετε τα φανάρια σε κάθε γωνιά, παρακολουθήστε τους εμπειρογνώμονες να χαράξουν αποκριές κολοκύθες σε τρομερά χαμόγελα και δοκιμάστε το χέρι σας με καλλιτεχνικό σχεδιασμό. Υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα βραβεία.

Ζωντανή μουσική

Κάθε Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου - 29 Οκτωβρίου στις 14:00
Φεστιβάλ Φεστιβάλ

Κάθε Σάββατο ζωντανή μουσική ψυχαγωγία παίρνει τη σκηνή για να διασκεδάσει την κολοκύθα να θαυμάζει το πλήθος.

Σμήνος κολοκύθες

Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12:00
Φεστιβάλ κολοκυθιών

Για να γιορτάσουν το τέλος της σεζόν, οι κερδισμένες κολοκύθες τιμούνται με μια φοβερή αντίδραση. Οι νικητές του Weigh Off είναι θρυμματισμένοι σε κομμάτια και οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν σπίτι μερικούς από τους σπόρους των γιγάντων.

Ο πλήρης κατάλογος των γεγονότων μπορεί να βρεθεί εδώ.

Φεστιβάλ κολοκύθας Ludwigsburg για τα παιδιά

Οι χώροι είναι μια πτώση των θαυμάτων για παιδιά και ενήλικες, αλλά τα παιδιά μπορούν πραγματικά να διασκεδάσουν στο Märchengarten (Fairy Tale Garden). Δεν είναι αρκετά μεσαιωνικό, αυτή η περιοχή των παιδιών χτίστηκε το 1958 και περιλαμβάνει διαδραστικές τοποθεσίες όπως πύργο Rapunzel, μικροσκοπικό τρένο και βόλτα με βάρκα. Τα παιδιά μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τα διόραμα των κλασσικών γερμανικών παραμυθιών, κάποια αναγνωρίσιμα ... κάποια όχι τόσο.

Όλα τα πράγματα Κολοκύθα είναι στο Μενού

Ποια διασκέδαση εξετάζει όλες αυτές οι νόστιμες κολοκύθες αν δεν μπορείτε να φάτε κανένα από αυτά; Το Ludwigsburg Pumpkin Festival είναι στην ευχάριστη θέση να επιβάλει με τους τόνους των τροφίμων και ποτών που εμπνέονται από την κολοκύθα.

Βρείτε κολοκύθα στο Flammkuchen , στο λουκάνικο και στο Maultaschen . Δοκιμάστε τα σπαγγέτα Kürbis με σπαγγέτι σπόρους κολοκύθας ή μπιφτέκια κολοκύθας και πατάτες τηγανητές, βρείτε κολοκύθα σε στρίντ και σε Sekt και Schorle .

Και μην χάσετε το μεγαλύτερο μπολ με τη σούπα κολοκύθας. Σερβίρεται καθημερινά από τις 11:00 έως τις 17:00 το σαββατοκύριακο της 24ης και 25ης Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα υπέροχο πιάτο της σούπας που καταγράφει και να συμβάλλουν στην φιλανθρωπία καθώς 1 ευρώ από κάθε μπολ που πωλείται είναι δωρεά φιλανθρωπίας.

Αν θέλετε να φέρετε μια μικρή κολοκύθα στο σπίτι, υπάρχουν πολλά νόστιμα προϊόντα κολοκύθας. Τα περίπτερα προσφέρουν τα πάντα, από τσουλνιά κολοκύθας μέχρι κέτσαπ κολοκύθας σε σπόρους κολοκύθας επικαλυμμένο με ζάχαρη κανέλας. Φέρτε τη δική σας κανάτα για να γεμίσετε με φρέσκο ​​μηλιωμένο μηλίτη. Πάρτε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πάντα.

Πληροφορίες επισκεπτών για το Φεστιβάλ κολοκύθας του Ludwigsburg

Ιστοσελίδα : www.kuerbisausstellung-ludwigsburg.de

Ημερομηνίες : 2 Σεπτεμβρίου στις 9:00 έως 6 Νοεμβρίου στις 20:30

Ώρες : Φεστιβάλ 9:00 - 20:30; Εστιατόριο κολοκύθας 10:30 - 17:30; Φάρμα & σουβενίρ 10:00 - 18:00; Πωλήσεις κολοκυθιών και διακοσμητικών κολοκυθιών 10:00 - 18:00

Διεύθυνση : Blühende Barock στο κάστρο Ludwigsburg, Mömpelgardstrasse 28, Ludwigsburg, 71640. Το παλάτι Ludwigsburg είναι ένα παλάτι του 18ου αιώνα και αποτελεί ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα παραδείγματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη.

Μεταφορά : Το παλάτι απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από τη Στουτγάρδη και το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το τρένο ή τις τοπικές γραμμές S4 ή S5 στο Ludwigsburg. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 12 λεπτά και τελειώνει στη στάση Ludwigsburg.

Για τους οδηγούς, υπάρχουν σαφώς σημειωμένες πινακίδες από την εθνική οδό και οι έξοδοι Ludwigsburg Βόρεια και Νότια θα σας μεταφέρουν στο παλάτι. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Εισιτήρια : € 8.50 ενήλικες. € 4,20 παιδιά (15 ετών και νεότερα); € 23 Οικογενειακά εισιτήρια (δύο ενήλικες και δύο παιδιά). Για έκπτωση, θεωρήστε το Abendkarte για € 3 ευρώ μετά τις 17:30. Σημειώστε ότι ορισμένα αξιοθέατα μπορεί να είναι κλειστά.

Συμβουλές :