Ξενάγηση στην Ζυθοποιία Hofbrau

Περιηγηθείτε στο ζυθοποιείο πίσω από τις μπύρες του Hofbrauhaus στο Μόναχο της Γερμανίας

Το πιο διάσημο ζυθοποιείο της Γερμανίας ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό κάθε εβδομάδα για να μοιραστεί (μερικά) τα μυστικά του παγκοσμίου φήμης ζυθοποιού. Το Hofbräuhaus είναι ένα must-see για οποιονδήποτε στο Μόναχο ή σε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές του σε όλο τον κόσμο με μια από τις πιο δύσκολες σκηνές στο Oktoberfest . Αλλά τι ακριβώς θέτει αυτό το ίδρυμα εκτός από τις πολλές άλλες αίθουσες μπύρας στη Βαυαρία ; Κάποιοι θα έλεγαν, τη μπύρα και την περίφημη - και μερικές φορές διαβόητη - ιστορία της.

Ιστορία του Hofbräuhaus

Το Hofbräuhaus έχει βασιλικές ρίζες ως το Βασιλικό Ζυθοποιείο του Βασιλείου της Βαυαρίας που ιδρύθηκε το 1589. Τελικά αυτές οι αίθουσες ανοίχτηκαν στις μάζες και το Hofbräuhaus και οι μπύρες βρήκαν τη θέση τους στην ιστορία. Αυτό το καθιστά μία από τις παλαιότερες αίθουσες μπύρας στο Μόναχο, που εξακολουθούν να λειτουργούν σχεδόν στην ακριβή τοποθεσία, όπως όταν εξυπηρετούσε τους Kings.

Όχι όλοι οι πελατες του Hofbräuhaus έχουν απολαύσει μια τέτοια διαρκή θετική εντύπωση. Το Hofbräukeller είναι το βαυαρικό εστιατόριο με έναν κήπο μπύρας που βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη αίθουσα στο Hofbräuhaus am Platzl. Που ανήκει στο ζυθοποιείο Hofbräuhaus, ήταν το πρώτο σημείο συνάντησης της πρώτης πολιτικής ομιλίας του Adolf Hitler ως μέλους της Deutsche Arbeiter Partei στις 16 Οκτωβρίου 1919. Ακολούθησε αυτή τη συνάντηση με ένα πρόγραμμα 25 εθνικών σοσιαλιστών στις 24 Φεβρουαρίου 1920. Ωστόσο, είναι αμφίβολο ότι αυτό το αγαπημένο site ήταν πάντα το αγαπημένο του πιο περίφημου Γερμανό Führer .

Ο Χίτλερ δεν ήταν οπαδός του αλκοόλ, του κόκκινου κρέατος ή του καπνίσματος - όλα τα χαρακτηριστικά του Hofbräuhaus και του υπερ-κορυφαίου προσώπου.

Hofbräu Beers

Αυτός ο εθνικός θησαυρός ανήκει πλέον στην κρατική κυβέρνηση της Βαυαρίας και προσελκύει τουρίστες, διασημότητες και κανονικούς από τη Γερμανία και το εξωτερικό. Μαζί με την ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι έρχονται να πιουν το ποτό των θεών - μεγάλη γερμανική μπύρα.

Οι συνταγές του Hofbräu έχουν παραδοθεί για γενιές και ακολουθούν τον αυστηρό νόμο περί καθαρότητας της μπύρας Reinheitsgebot του 1516. Οι μπύρες περιλαμβάνουν:

Ξενάγηση στην Ζυθοποιία Hofbräu

Εάν το ενδιαφέρον σας επεκτείνεται στην παρασκευή της μπύρας - όχι μόνο το πίνετε - η περιοδεία ζυθοποιίας είναι μια μοναδική εμφάνιση πίσω από τη σκηνή. Αφιερώστε από 60 έως 90 λεπτά για να μάθετε κάθε βήμα των διαδικασιών παρασκευής ζυθοποιίας από την κολλώδη μυρωδιά του λυκίσκου μέχρι τη ζύμωση της προετοιμασίας και της γευσιγνωσίας. Τελειώστε την εκπαίδευσή σας με τη δειγματοληψία της φρεσκοτριμμένης μη φιλτραρισμένης μπύρας με βαυαρικά σνακ . Εάν η γεύση δεν είναι αρκετή, η παμπ στο τέλος της περιήγησης σας επιτρέπει να συνεχίσετε τη "δειγματοληψία" σας. Αν θέλετε κάτι πιο μόνιμο από έναν πονοκέφαλο για να θυμάστε την επίσκεψή σας, υπάρχει ένα κατάστημα με σουβενίρ γεμάτο από μπύρα.

Start Point: Γνωρίστε την ομάδα στο Hofbräu Bierstüberl (διεύθυνση: Hofbräuallee 1 στην περιοχή Riem του ανατολικού Μονάχου) και το check-in στην είσοδο για να περάσετε ένα επισκέπτη.

Γερμανική περιοδεία: Με ραντεβού. Τρίτη στις 10:00. Πέμπτη 10:00 και 12:30

Αγγλική Περιήγηση: Με ραντεβού. Πέμπτη 10:00 και 12:30

Σημαντικές σημειώσεις: Οι εκδρομές είναι ανοικτές για επισκέπτες άνω των 16 ετών και συνιστάται να φορούν κλειστά παπούτσια.

Κατά τη διάρκεια του Oktoberfest οι εκδρομές ζυθοποιίας δεν πραγματοποιούνται.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης για το ζυθοποιείο Hofbräu