Εστιατόρια και αγορές στο Ντιτρόιτ για δείπνο εκγύμνασης ευχαριστιών

Εστιατόριο στην αγορά και το εστιατόριο

Η Τουρκία είναι πιο εύκολη από ποτέ. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε όλη την περιοχή Metro-Detroit για δείπνο ευχαριστιών, από προετοιμασμένες γιορτές μέχρι γαλοπούλες a la carte ή ζαμπόν.

Ευχαριστιών Έκπτωση Δείπνο:

Το Ann Arbor, το Cranbrook, το Detroit, το Rochester Hills, το Troy και το West Bloomfield - οι αγορές ολόκληρων τροφίμων προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πακέτων με φαγητό, συμπεριλαμβανομένης της γαλοπούλας και των γαρνιτών, του κλασικού ζαμπόν και των vegan dinners.

Ένα δείπνο διακοπών για τέσσερα ξεκινά από 69,99 δολάρια.

Μπέρμιγχαμ - Το Chop Shop σας δίνει την ευκαιρία να προετοιμάσετε το δικό σας δείπνο των Ευχαριστιών στις ημέρες που οδηγούν στις διακοπές. Μπορείτε να το παγώσετε αν χρειαστεί να ξεπαγώσετε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου. Εναλλακτικά, το The Chop Shop μπορεί να ετοιμάσει το γεύμα για εσάς. Το κόστος για ένα αποκομιδωμένο στήθος στήθους της Τουρκίας με όλες τις διακοσμήσεις είναι $ 135 για έξι έως οκτώ άτομα. Το κόστος ενός δείπνου ολόκληρης της Τουρκίας για 10 έως 12 άτομα είναι $ 165. Πρέπει να παραγγείλετε μέχρι τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 3.

Το Clinton Township - Το εστιατόριο του J. Baldwin έκλεισε προσωρινά το 2013 μετά από πυρκαγιά, αλλά είναι ανοιχτό και προσφέρει δείπνο ευχαριστιών το 2014. Η παραδοσιακή γιορτή γαλοπούλας για οκτώ έως δέκα άτομα είναι $ 200. Οι παραγγελίες πρέπει να παραληφθούν μέχρι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 21:00. Καλέστε το 586-416-3500 για να κάνετε μια παραγγελία.

Frankenmuth - Το εστιατόριο του Zehnder προσφέρει ένα δείπνο των Ευχαριστιών για να πάει που περιλαμβάνει £ 20.

γαλοπούλα ή ζαμπόν και τις παραδοσιακές γαρνιτούρες του Zehnder. Χρησιμεύει οκτώ έως δέκα άτομα για $ 159. Οι παραγγελίες πρέπει να παραληφθούν μέχρι τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και να παραληφθούν την Ημέρα των Ευχαριστιών μεταξύ 11 π.μ. και 5 μ.μ. Καλέστε 1-800-863-7999 x450 για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Fraser - Στα προηγούμενα χρόνια, το Vintage House προσέφερε ένα "pick up and go" δείπνο των Ευχαριστιών με γαλοπούλα, ζαμπόν και όλα τα διακοσμητικά.

Το Rochester - Το εστιατόριο Brookshire στο The Royal Park Hotel προσφέρει ένα γεύμα που έτοιμο από τον Chef Colin Brown για τις διακοπές. Το πανηγύρι περιλαμβάνει γαλοπούλα και ζαμπόν, καθώς και αρκετές πλευρές και δύο επιδόρπια. Το κόστος είναι $ 250 και το πακέτο θα εξυπηρετεί 12 έως 14 άτομα. Κλήση 1 (248) 652-2600 για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία μέχρι τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου. Η παραλαβή γίνεται από το μεσημέρι έως τις 6 το βράδυ την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.

Σε ολόκληρη την περιοχή Metro-Detroit - η αγορά της Βοστόνης προσφέρει πακέτα Ευχαριστιών με θερμότητα και εξυπηρέτηση. Το Boneless Turkey Banking για τέσσερις ξεκινά από $ 64.99. Τα περισσότερα από τα άλλα πακέτα εξυπηρετούν 12 άτομα και περιλαμβάνουν μια ολόκληρη γαλοπούλα ή ζαμπόν. Αυτά ξεκινούν από $ 84,99.

Σε όλη την περιοχή Metro-Detroit, η Honeybaked Ham Company προσφέρει σπειροειδές ζαμπόν, ολόκληρες γαλοπούλες και στήθος γαλοπούλας ως μέρος των πακέτων διακοπών της θερμότητας και των υπηρεσιών.