Ένας οδηγός για τις χρεώσεις περιαγωγής κινητής τηλεφωνίας Dodgin στον Καναδά

Αποφεύγοντας αυτό το κόστος διακοπών έκπληξη

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε εάν υποβάλλονται σε χρεώσεις περιαγωγής ενώ ταξιδεύετε στον Καναδά είναι να ελέγξετε τον μεταφορέα σας όταν ανοίγετε το τηλέφωνό σας. Θα σας πει ποιος μεταφορέας έχετε πρόσβαση για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Αν δείτε Rogers, προσέξτε. είναι σίγουρα ένας καναδικός πάροχος και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλήσεις πολύ υψηλού κόστους.

Τι είναι η περιαγωγή;

Η περιαγωγή είναι συνεχής υπηρεσία δεδομένων που λαμβάνετε όταν ταξιδεύετε εκτός της περιοχής κάλυψης του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας σας.

Οι συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ του παρόχου κινητής τηλεφωνίας και άλλων φορέων δικτύου σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο ή να πραγματοποιείτε κλήσεις όταν ταξιδεύετε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και αυτό περιλαμβάνει τον Καναδά.

Τι καλύπτει τα τέλη περιαγωγής;

Η εγχώρια περιαγωγή είναι συνήθως δωρεάν, αλλά θα μπορούσατε πολύ εύκολα να χρεώνεστε γρήγορα και εξοργισμένα για διεθνή περιαγωγή δεδομένων, όπως η αποστολή ή η λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η λήψη περιεχομένου στο Διαδίκτυο, όπως ιστοσελίδες, στο πλαίσιο αναζήτησης στο Web, πρόσβαση σε μια διεύθυνση με τους Χάρτες Google παρακολουθώντας online βίντεο και ταινίες.

Πώς αποφεύγετε τις χρεώσεις περιαγωγής;

Έχετε επιλογές:

Καλείστε να προωθήσετε μια λύση;

Μείνετε μακριά από την προώθηση των κλήσεων σας στο φωνητικό σας ταχυδρομείο. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε την απάντηση σε μια εισερχόμενη κλήση, αλλά ο φορέας σας μπορεί να θεωρήσει ότι αυτό απαντά σε μια κλήση ΗΠΑ-Καναδά.

Ακόμα χειρότερα, ίσως χρεωθείτε ξανά όταν η κλήση επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη θέση του τηλεφωνητή σας.