Κοινοτικές ομάδες θεάτρου στο Metro Detroit

Η περιοχή Metro-Detroit φιλοξενεί μια σειρά κοινοτικών θεατρικών ομάδων που χρησιμοποιούν το τοπικό ταλέντο για να παρουσιάσουν έργα, μιούζικαλ και άλλες παραστάσεις στην κοινότητα στην οποία βρίσκεται. Για να σας βοηθήσουμε να τα βρείτε και να δείτε το πρόγραμμα απόδοσης / επίδειξης, ανατρέξτε στη λίστα των κοινοτικών ομάδων θεάτρου στο Metro Detroit.

Κοινοτικές ομάδες θεάτρου στο Metro Detroit

Μπέρμιγχαμ: Οι παίκτες του χωριού του Μπέρμιγχαμ παρουσιάζουν πέντε παραγωγές το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων μουσικών και θεατρικών έργων.

Το κοινοτικό θέατρο παράγει επίσης δύο μουσικά όργανα ετησίως μέσω του Θεάτρου Νεολαίας του χωριού και φιλοξενεί εργαστήρια και θερινό θεατρικό θεματικό θέατρο.

Διεύθυνση για τον τόπο απόδοσης: 34660 Woodward Avenue, Μπέρμιγχαμ, Μίτσιγκαν

Το Canton: Οι Spotlight Players και το Spotlight on Youth παρουσιάζουν αρκετές παραγωγές το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των βραδιών και του Biltmore Studio και των παιχνιδιών / μουσικών στο Main Stage στο Theatre Village στο Cherry Hill.

Διεύθυνση της απόδοσης: 50400 Cherry Hill Road, Canton, Michigan

Detroit: Οι παίκτες του πάρκου παρουσιάζουν μία έως δύο παραγωγές το χρόνο στο Rosedale Park Community House and Theatre, το οποίο χτίστηκε το 1939.

Διεύθυνση της απόδοσης: 18445 Scarsdale, Ντιτρόιτ

Farmington Hills: Οι παίκτες Farmington παρουσιάζουν μια νέα παραγωγή κάθε δύο μήνες στο Farmington Players Barn Theatre, ένα μοναδικό αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής. Ο χώρος συνεδριάζει 232 άτομα, όλα μέσα σε 11 σειρές της σκηνής. Εκτός από το αμφιθέατρο, το θέατρο διαθέτει αίθριο στο λόμπι και παραχωρήσεις.



Διεύθυνση για τον τόπο απόδοσης: 32332 West Twelve Mile Road, Farmington Hills, Μίτσιγκαν

Λιβόνια: Το θέατρο Νεολαία Motor City είναι ένα κοινοτικό θέατρο για παιδιά που ήταν παλαιότερα γνωστό ως Tinderbox Productions. Οι παραγωγές του εκτελούνται στο Grantland Street Playhouse, μια πρώην εκκλησία. και το αμφιθέατρο Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κέντρου Λιβωνίας και το Guild Theater Livonia Redford.

Η ομάδα θεάτρου φιλοξενεί επίσης σεμινάρια, μία σειρά εικαστικών τεχνών έξι εβδομάδων στο Redford και περιηγήσεις τοπικά καταστήματα σε γειτονικές κοινότητες.

Διεύθυνση Παραστάσεων: Grantland Street Playhouse, 27555 Grantland Street, Livonia, Michigan

Novi: Το Novi Civic Theatre είναι μέρος του προγράμματος Novi Parks Performing Arts και παρουσιάζει πέντε έως επτά παραγωγές το χρόνο.

Διεύθυνση επιδόσεων Διεύθυνση: 45175 Ten Mile Road, Novi, Michigan

Πλύμουθ: Το Barefoot Productions Theatre παρουσιάζει διάφορες παραγωγές το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων θεατρικών έργων, μουσικών, χορών, θεατών αναγνωστών και πρωτότυπων παραστάσεων. Το θέατρο βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα.

Διεύθυνση επιδόσεων Χώρος: 240 Ν. Main, Plymouth, Michigan

Rochester: Το Κοινοτικό Θέατρο Players Avon παρουσιάζει πέντε παραγωγές το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων drams, μιούζικαλ και μυστήρια. Παρουσιάζει επίσης μια παραγωγή Θεάτρου Νέων. Οι παραγωγές πραγματοποιούνται σε ένα μοναδικό σχεδιασμένο κτίριο τύπου Α, το οποίο χτίστηκε το 1965. Τα καθίσματα χωρίζονται μεταξύ του κεντρικού ορόφου και των τεσσάρων ανελκυστήρων πίσω από τη σκηνή. Το θέατρο έχει παραχωρήσεις.

Διεύθυνση της θέσης απόδοσης: 1185 Ουάσινγκτον, Ρότσεστερ, Μίτσιγκαν

St. Clair Shores: St. Clair Shores Οι παίκτες παρουσιάζουν στις παραγωγές μια εποχή, ένα παιχνίδι το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Τα έργα εκτελούνται στην εκκλησία Good Shepherd United Methodist.

Διεύθυνση επιδόσεων Τόπος διεξαγωγής: 31601 Harper Avenue, St. Clair Shores, Michigan

Southgate: Οι κοινοί παίκτες του Southgate Community παράγουν τρεις εκθέσεις το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων δύο μουσικών, δύο καλοκαιρινές παραστάσεις στο The Corner Playhouse, παρουσιάσεις νεολαίας και διαδραστικές εκπομπές. Ορισμένες από τις παραγωγές φιλοξενούνται στο Davidson Middle School Auditorium

Διεύθυνση θέσης απόδοσης: 15800 Trenton Road, Southgate, Michigan

Troy: Οι παίκτες της Ridgedale παρουσιάζουν τις παραγωγές του Main Stage, καθώς και τους νεαρούς ηθοποιούς των παραγωγών Ridgedale. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο Κοινοτικό Κέντρο της Τροίας.

Διεύθυνση της θέσης απόδοσης: 205 West Long Lake Road, Τροία, Μίτσιγκαν

Warren: Το Warren Civic Theatre ήταν αρχικά γνωστό ως εργαστήριο παιδικού θεάτρου. Αυτές τις μέρες, παρουσιάζει πέντε παραγωγές το χρόνο, μαθήματα και εργαστήρια.

Οι παραστάσεις παρουσιάζονται στο Αμφιθέατρο του Κοινοτικού Κέντρου Warren.

Διεύθυνση της θέσης απόδοσης: 5460 Arden Avenue, Warren, Michigan