Ο καλύτερος θερινός συναυλιακός χώρος του Ντιτρόιτ: Θέατρο μουσικής DTE Energy

Το DTE Energy Music Theatre είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός χώρος για συναυλίες στο μετρό του Ντιτρόιτ . Αξιοποιώντας το περιβάλλον του, όπως το πάρκο, το DTE Energy Music Theatre παίρνει τα Detroiters πίσω έξω για να απολαύσουν τη μουσική στους πιο ζεστούς μήνες. Το ευρύ φάσμα των καθισμάτων του εξασφαλίζει ότι υπάρχει κάτι για όλους, από τα πιο ακριβά καθίσματα με αμαξίδιο στο υπαίθριο περίπτερο μέχρι τα καθίσματα του χλοοτάπητα στον απότομο, χλοώδη λόφο που δίνει κάθε καρέκλα και κουβέρτα που είναι διάσπαρτα σε μια καλή θέα - φυσικά, οι οθόνες υψηλής ευκρίνειας βοηθούν επίσης.

Άφθονα φαγητά και ποτά (ειδικά στο λόφο) δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα και ένα ευχάριστο πλήθος, γεγονός που βοηθάει στην καλή εμφάνιση. Τόσο πολύ, ώστε οι Barenaked Ladies επέλεξαν να γιορτάσουν την 500η εμφάνισή τους στο DTE τον Ιούνιο του 2015. Η ενεργητική και γεμάτη από χιούμορ εμφάνισή τους έδειξε γιατί είναι αγαπημένος ανεμιστήρας εδώ και πολλά χρόνια και γιατί οι DTE "βράχοι".

Σημειώσεις από την 500η Έκθεση της BNL

Η επίδειξη άνοιξε με ακουστικό σετ από τον πρώην τραγουδιστή Colin Hay του Men At Work, ο οποίος γύρισε στη σκηνή και γοητεύτηκε αμέσως το πλήθος που δεν έχει ακόμη γεμίσει, τραγουδώντας τις επιτυχίες του από τη δεκαετία του 80 με μεγάλη φωνή, χτυπώντας όλες τις υψηλές σημειώσεις και που ακούγεται σαν να ήταν ακόμα το 1985. Ο Hay ήταν ακολουθούμενος από ένα εκπληκτικά ισχυρό σκηνικό από τους Violent Femmes, που κούνησαν το σπίτι με τον μοναδικό τους ήχο punk γκαράζ. Παρόλο που μοιάζουν περισσότερο με τους υπόλοιπους και λιγότερο σαν punks, ήταν η φωνή του τραγουδιστή Gordon Gano αμετάβλητη. Συντάχθηκαν τώρα από έναν φανταστικό νέο τυμπανιστή, προσθέτοντας μερικά γούστα τραγουδιού στο ρεπερτόριο των 80's. Η BNL πήρε τη σκηνή τελευταία, συχνά με τον Colin Hay και τον Femmes για μερικούς αριθμούς σε ένα πολύ ενθουσιώδες και αξιόλογο κοινό. Κλείνοντας με ένα ασυνήθιστο μείγμα τωρινών ποπ χτυπήματος "Uptown Funk", "Πάρε με στην εκκλησία", "Shake It Off", και αξιοσημείωτα "Let It Go", και η παράδοσή τους για το "Rock and Roll" του Led Zeppelin, μεγάλη νύχτα, δείχνοντας τους λόγους που οι οπαδοί εξακολουθούν να συρρέουν στο DTE.

Pine Knob με αγάπη

Για τα μέλη της BNL και πολλών άλλων μιας ορισμένης ηλικίας, το DTE Energy Music Theatre θα είναι πάντα το Pine Knob! Η BNL μάλιστα έγραψε ένα τραγούδι γι 'αυτό, βγάζοντας το σε ένα ενθουσιώδες πλήθος, το οποίο περιλάμβανε μερικούς προστάτες που φορούσαν μπλουζάκια "Pine Knob".

Γιατί η πίστη; Από τη δεκαετία του '70, όταν ο Pine Knob άνοιξε για πρώτη φορά με μια συναυλία του David Cassidy, ήταν ο πρώτος καλοκαιρινός υπαίθριος χώρος στην περιοχή Metro του Ντιτρόιτ , καθιστώντας πάνω από 15.000 ανθρώπους που απολαμβάνουν μια βραδιά από καλή μουσική, καλές στιγμές και ένα χαλαρό party vibe .

Συναγωνιστές είναι μερικές φορές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαλαρωμένοι στο λόφο, όπου το αλκοόλ και άλλες ουσίες είναι πολύ δημοφιλείς. Πίσω στην ημέρα των φθηνών εισιτηρίων λόφων και φέρνετε τη δική σας μπύρα, οι οπαδοί της μουσικής θα το πακετάρισαν και θα έκαναν πάρτι στο λόφο, χορεύοντας τη νύχτα μακριά. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει έκτοτε, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος το 2001 στο DTE Energy Music Theatre, αλλά η DTE εξακολουθεί να φιλοξενεί ένα καλοκαιρινό πάρτι για τους λάτρεις της μουσικής.

Να πάρει εκεί

Βρίσκεται μακριά από I-75 στο Clarkston, DTE είναι εύκολο να βρεθεί. Πάρτε την έξοδο του Sashabaw Road και κατευθυνθείτε προς τα βόρεια. Το καλοκαίρι του 2015, η κατασκευή στο I-75 στο Πανεπιστήμιο και επίσης κοντά στο Sashabaw προκαλούν πολλούς εφιάλτες κυκλοφορίας και αργές αφίξεις. Η εκπομπή δεν θα σας περιμένει, γι 'αυτό αφήστε νωρίτερα και αναμείνετε να πάρετε επιπλέον χρόνο να βγείτε έξω. Μια εναλλακτική διαδρομή, η οποία είναι συχνά πολύ πιο εύκολη και χωρίς κυκλοφορία, είναι να πάρετε το Lapeer Rd. έξοδος από το I-75, κατευθυνθείτε βόρεια προς Clarkston Rd, στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε δυτικά προς το Sashabaw Rd. Στρίψτε αριστερά στο Sashabaw και κατευθυνθείτε νότια, γυρίζοντας αριστερά σε DTE.

Στάθμευση

Το κόστος στάθμευσης περιλαμβάνεται τώρα στην τιμή του εισιτηρίου. Υπάρχουν πολλές παρτίδες στη δεξιά και αριστερή πλευρά του δρόμου πρόσβασης, καθώς και σε ένα πάρκινγκ με άτομα με ειδικές ανάγκες / VIP κοντά στο θέατρο. Κανένα από τα τμήματα δεν είναι πολύ μακρύς περίπατος και είναι πιο ευχάριστο από ό, τι τα περισσότερα με νησιά με δέντρα που σκιάζουν και σπάζουν το σκυρόδεμα.

Κανόνες και Κανονισμοί στην DTE

Πριν πάτε: Το DTE είναι πολύ αυστηρό για το τι επιτρέπεται στο πάρκο και εάν φέρνετε λαθρεμπόριο, ετοιμαστείτε να το περπατήσετε πίσω στο αυτοκίνητο, να το πετάξετε ή να τον αφήσετε στο πεζοδρόμιο.

Επιτρέπονται: καλάθια πικνίκ ή ψύκτες μόνο για φαγητό (μικρά και χωρίς τροχούς) για καθίσματα σε λόφους, καρέκλες με ύψος όχι μεγαλύτερες από 26 ", κουβέρτες, ομπρέλες βροχής, κιάλια και προσωπικές κάμερες. Ενώ επιτρέπεται η αποκομιδή του χώρου αποσκευών στο DTE, απαγορεύεται αυστηρά το αλκοόλ στις θέσεις στάθμευσης.

Δεν επιτρέπεται: Οποιαδήποτε ποτά, δοχεία αεροζόλ, δείκτες λέιζερ, ψηλές καρέκλες, τυχόν δοχεία υγρών, δοχεία από γυαλί, συσκευές εγγραφής βίντεο ή ήχου.

Οι προστάτες πρέπει να φορούν πουκάμισα και παπούτσια, και δεν υπάρχει καπνιστές στο περίπτερο. Κυρίες, προετοιμαστείτε να ψάξετε το πορτοφόλι σας!

Ο χώρος

Μόλις μπείτε μέσα από μια από τις τέσσερις πύλες, υπάρχει ένα απαλό ανηφορικό περίπατο στο θέατρο.

Ο διάδρομος είναι πολύ όμορφα διαμορφωμένος με καταρράκτες, ψηλά δέντρα και ανθισμένους θάμνους, προσδίδοντας στην περιοχή μια ατμόσφαιρα θεματικού πάρκου. Κατευθυνθείτε δεξιά και θα πάρετε ένα περίπατο μέχρι το λόφο και τα καθίσματα εκεί. Στο δρόμο είναι το Pine Tap, ένα εστιατόριο / μπαρ με καθημερινά πιάτα και μουσική. Κατεβείτε αριστερά και θα περπατήσετε στις θέσεις με υψηλότερες τιμές στο περίπτερο. Υπάρχουν πολλές παραχωρήσεις για καθίσματα και τουαλέτες στην πορεία. Το Ivy Lounge, το οποίο αποτελείται μόνο από τα μέλη του Royal, σερβίρει φαγητό και ποτό, καθώς και το Arbor, ένα άλλο υπαίθριο υπαίθριο εστιατόριο / μπαρ ανοικτό σε όλους. Μόλις καθίσουν, οι τουαλέτες βρίσκονται σε κάθε πλευρά της σκηνής.

Παραχωρήσεις

Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι άφθονα μέσω πολλών τραπεζών, περιπτέρων και ταξιδιωτικών παραχωρήσεων. Προσφέρονται μπύρα, κρασί, κοκτέιλ, κοκτέιλ ειδικότητας, αναψυκτικά και νερό, καθώς και σνακ, σάντουιτς και φαγητό για πιο πλούσιες ορέξεις. Μόλις καθίσουν, υπάρχουν παραχωρήσεις που βρίσκονται σε κάθε πλευρά της σκηνής και στην κορυφή του λόφου στο Hilltop Deck. Πρόσθετα ενοίκια / αγορές γκαζόν, ωτοασπίδες, σπρέι σκουπιδιών, βροχή, κιάλια, κουβέρτες, μπαταρίες, κάμερες και αναπτήρες είναι διαθέσιμα.

Καθίσματα

Οι τιμές των εισιτηρίων διαφέρουν ανάλογα με την πράξη. Ο λόφος προσφέρει φθηνότερα εισιτήρια και μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα για όσους είναι έτοιμοι να γενναία βροχή και να καθίσουν στο έδαφος ή ξαπλώστρες. Ο λόφος είναι ως επί το πλείστον χόρτο με ορισμένες περιοχές βρωμιάς και αρκετά απότομες, πράγμα που μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν βρέχει. Όπως αναφέρθηκε, η κατανάλωση αλκοόλ τείνει να είναι πιο βαρύ και παράνομη χρήση ουσιών πιο κοινή από το κάθισμα στο περίπτερο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για τις οικογένειες.

Το κάθισμα στο υπαίθριο περίπτερο είναι υψηλότερο, αλλά πιο κοντά. Προσφέρει επίσης μια στέγη για προστασία από τη βροχή. Τα καθίσματα είναι αρκετά άνετα με τα μαξιλαράκια πλάτης και πυθμένα. Στην πίσω πλευρά του περιπτέρου υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο περίπτερο

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέατρο DTE Energy Music.