Τα Χριστούγεννα στη Disneyland και την Disney California Adventure

Disneyland Χριστουγεννιάτικη φαντασία

Κάθε χρόνο το Disneyland Resort γίνεται Χριστουγεννιάτικη φαντασία καθώς οι διακοσμήσεις των διακοπών κοσμούν τα πάρκα από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου. Οι παραστάσεις, τα shows, τα πυροτεχνήματα, οι δραστηριότητες των παιδιών και ακόμη και μερικές από τις εκδρομές παίρνουν ένα θέμα Χριστουγέννων. Τα πάρκα επεκτείνουν επίσης τις ώρες τους, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις γιορτές. Υπάρχουν διάφοροι τύποι εισιτηρίων που διατίθενται στη Disneyland .

Μάθετε τι είναι νέο στη Disneyland φέτος.

Οι ημερομηνίες των Χριστουγέννων Fantasy 2017 της Disneyland είναι 10 Νοεμβρίου 2017 έως 7 Ιανουαρίου 2018 .

Σημείωση: Δεν αρχίζουν όλες οι δραστηριότητες διακοπών την ίδια ημερομηνία. Ελέγξτε την ιστοσελίδα της Disneyland για τις τρέχουσες λεπτομέρειες.

Στη Disneyland

Η κύρια οδός των ΗΠΑ είναι νηματοποιημένη με φώτα και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 60 ποδιών κοσμείται με χιλιάδες διακοσμητικά στοιχεία που υπερηφανεύεται για την πλατεία της πόλης.

Disneyland Χριστουγεννιάτικη παρέλαση των Χριστουγέννων: Όταν ο Άγιος Βασίλης δεν είναι στο Roundup για τα ράμφη, "οδηγεί το έλκημά του στην Main Street στην παρέλαση" Christmas Fantasy ".

Rides: Το στοιχειωμένο αρχοντικό γίνεται το "Haunted Mansion Holiday" με χαρακτήρες βασισμένους στον εφιάλτη Tim Burton πριν από τα Χριστούγεννα, αναμειγνύοντας τις παραδόσεις του αποκριών και των Χριστουγέννων. Το άλλο μεγάλο makeover είναι "είναι ένας μικρός κόσμος", ο οποίος γίνεται "είναι ένα μικρό Holiday World", προσθέτοντας παραδόσεις Χριστουγέννων από όλο τον κόσμο στις μικρές φιγούρες του και πάνω από 300.000 φώτα στην πρόσοψή του.

Η χαρά του Luigi στη γη των οχημάτων Whirl είναι γεμάτη για τις διακοπές. Νέο το 2017 είναι η Jarmore Jamboree του Mater, μια περιστροφή μέσω μιας εορταστικής σοδειάς.

Disney Καλιφόρνια Περιπέτεια

Στην Καλιφόρνια Περιπέτεια, ο Σάντα μετακομίζει στο Redwood Creek Challenge στο Grizzly Peak και οι ξωτικοί του επιβλέπουν μια ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Στην περιοχή Land Cars, όλα τα Radiator Springs είναι διακοσμημένα για την εποχή. "το έδαφος ενός bug" είναι διακοσμημένο με γιγαντιαία φώτα των Χριστουγέννων, υπερ-μεγέθους στολίδια, και ακόμη μεγαλύτερα καραμέλα. Το γεμάτο ζωντάνια χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Καλιφόρνια Adventure μπορεί να βρεθεί φέτος στην οδό Buena Vista , όπου θα φωτιστεί το βράδυ στις 4:45 μ.μ. με συνοδευτικά κουδούνια και καρόλες μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Το World of Color παρουσιάζει την Εποχή του Φωτός που γιορτάζει το πνεύμα των διακοπών με στιγμές από τις αγαπημένες ταινίες Disney και Pixar που προβάλλονται σε έναν τοίχο ομίχλης στο σιντριβάνι χορού.

Το Festival of Holidays γιορτάζει τις παραδόσεις των διακοπών από όλο τον κόσμο, όπως το Disney Viva La Navidad! μια λατινοαμερικανική γιορτή με τους μουσικούς και τους χορευτές Μαρία και Σάμπα, με επικεφαλής τον Three Caballeros: τον Donald Duck και τον αμύγδαλο Panchito από το Μεξικό και τον Jose Carioca από τη Βραζιλία. Ψάξτε για τις τεράστιες μαριονέτες Santa και κ. Claus των 12 ποδιών.

Η πριγκίπισσα Elena of Avalor, η πρώτη πριγκίπισσα Latina της Disney από τη σειρά Disney Channel, γιορτάζει την Ημέρα των Τριών Βασιλέων , την Παρασκευή έως την Κυριακή το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου ως το αποκορύφωμα του Viva la Navidad! εορτασμός. Οι γραφικές επιδείξεις των τελετουργιών διακοπών από την Ισπανία στο Μεξικό θα εκτίθενται σε εικόνες και αγάλματα.

Θεματικές τέχνες και περιποιήσεις είναι διαθέσιμες για τα παιδιά.

Στο κέντρο της Disney

Το Downtown Disney είναι διακοσμημένο για τις διακοπές και φιλοξενεί carolers και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις από τις ευχαριστίες μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.