Ιούνιος Ταξίδι στην Καραϊβική

Μηνιαία Καραϊβική Ταξιδιωτικός Οδηγός

Ο Ιούνιος είναι η επίσημη έναρξη της εποχής των τυφώνων στην Καραϊβική, αλλά οι πιθανότητές σας να απομακρυνθούν οι διακοπές σας από τον Ιούνιο είναι περιορισμένες: υπήρχαν μόνο τυφώνες της Καραϊβικής στις 28 Ιουνίου μεταξύ 1851 και 2006, σε σύγκριση με 319 το μήνα Σεπτέμβριο , και ακόμη και αν υπάρχουν τυφώνες, οι πιθανότητες ενός χτυπήματος γης είναι απίστευτα λεπτή.

Οι θερμοκρασίες του Ιουνίου κυμαίνονται συνήθως από περίπου 78 έως 87ºF και τα επίπεδα της υγρασίας το καλοκαίρι αρχίζουν να αυξάνονται σε πολλά νησιά κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Κατά μέσο όρο, περίπου 10 ημέρες τον Ιούνιο θα δείτε κάποια βροχή. Τη νύχτα, οι θερμοκρασίες παραμένουν στην περιοχή των 70 έως 80 ° F λόγω του αέρα του ωκεανού. Σημειωτέον επίσης ότι η θερμοκρασία της Θάλασσας της Καραϊβικής κυμαίνεται από περίπου 81 έως 82ºF τον Ιούνιο.

Ο πιο αθόρυβος καιρός θα βρεθεί στα βόρεια νησιά, συμπεριλαμβανομένης της Κούβας και των Μπαχάμες, ενώ τα ξηρότερα νησιά θα βρίσκονται στη νότια περιοχή Αρούμπα, Μποναίρ και Κουρακάο, καθώς η ξηρή περίοδος τελειώνει.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Ιούνιο: Πλεονεκτήματα

Τα ποσοστά χαμηλής σεζόν είναι τα μεγαλύτερα αξιοθέατα, καθώς και οι ζεστές μέσες καλοκαιρινές θερμοκρασίες - ο καιρός στην παραλία - σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των βόρειων Μπαχάμες και των Βερμούδων , ενώ η ηπειρωτική Βόρεια Αμερική μπορεί να βιώνει ακόμα πιο δροσερές μέρες και βράδια. Επιπλέον, υπάρχουν λιγότερα πλήθη, οι παραλίες είναι σχεδόν άδειες, και αν προτιμάτε ένα πιο χαλαρό ταξίδι, θα υπάρχουν πολύ λιγότεροι τουρίστες, ειδικά εάν πηγαίνετε πριν τα σχολεία αφήσουν τον Ιούνιο.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Ιούνιο: Μειονεκτήματα

Κάποιοι προορισμοί μπορεί να αισθάνονται λίγο "νεκροί" αυτή τη στιγμή του έτους, και όχι κάθε έλξη μπορεί να είναι ανοιχτό. Οι τροπικές καταιγίδες και οι τυφώνες αρχίζουν να αποτελούν ανησυχία, αλλά όχι μεγάλη, και υπάρχουν ορισμένοι προορισμοί όπου μπορείτε σχεδόν να εγγυηθείτε περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Τα στρώματα βαμβακιού που χαλαρώνουν θα σας κρατήσουν δροσερά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε νησιά όπου το κλίμα είναι πιο τροπικό και η υγρασία μπορεί να είναι ένα ζήτημα.

Μην ξεχνάτε ένα μαγιό, άφθονο αντηλιακό, καπέλο και γυαλιά ηλίου. Αν και οι περισσότεροι θέσεις θα παρέχουν πετσέτες δίπλα στην πισίνα, μπορείτε επίσης να θελήσετε να συσκευάσετε τη δική σας πετσέτα θαλάσσης εάν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στο μέγεθος. Επίσης, ανάλογα με τον καιρό, ένα ελαφρύ σακάκι μπορεί ή δεν μπορεί να χρειαστεί τη νύχτα και αν ανησυχείτε για τις βροχοπτώσεις της εποχής των πρόωρων τυφώνων, ένα σακάκι βροχής μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή.

Θα θέλετε ρούχα dressier για την επίσκεψη ωραία εστιατόρια ή κλαμπ, και είναι πάντα μια καλή ιδέα να ελέγξετε την πολιτική κώδικα ένδυσης πριν βγείτε έξω? μερικά μέρη απαιτούν ένα αθλητικό παλτό, μερικοί απαιτούν ένα πουκάμισο πουκάμισο κλπ. Θα θελήσετε επίσης να φέρετε πιο επίσημα υποδήματα από απλά σαγιονάρες και αθλητικά παπούτσια.

Ιούνιος εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Δεν υπάρχει μεγάλη εκδήλωση της Καραϊβικής τον Ιούνιο, αλλά ορισμένα νησιά γιορτάζουν την Ημέρα Εργασίας αυτό το μήνα, ενώ εκείνα με αγγλική κληρονομιά τιμήσουν τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β '. Η καλλιέργεια στο Μπαρμπάντος και το Καρναβάλι στην Αγία Λουκία είναι άλλα σημαντικά σημεία.

Και, όπως πάντα, προσέξτε για εβδομαδιαία γεγονότα που συμβαίνουν στο θέρετρο ή στο ξενοδοχείο σας. Ακόμη και αν δεν συμβαίνουν συμβάντα ειδικά για το νησί, υπάρχει σχεδόν πάντα κάποιο είδος ψυχαγωγίας που συμβαίνει κάθε βράδυ, από καλύμματα μέχρι χορευτικά κλαμπ μέχρι αγωνιστικά σπορ και πολλά άλλα.