Ταξιδιωτικός Οδηγός Αγίας Λουκίας

Οδηγός Ταξιδίων, Διακοπών και Διακοπών στην Καραϊβική Νήσος Αγία Λουκία

Οι γοητείες της Αγίας Λουκίας ξεκινούν με το δραματικό τοπίο του νησιού, από τους δίδυμους Pitons - τα κωνικά βουνά της θάλασσας του νησιού - σε ένα σιγοβράζοντας ηφαίστειο και πλούσιο τροπικό δάσος. Τα διάσπαρτα θέρετρα - η Αγία Λουκία απέχει πολύ από την υπερκατασκευή, παρόλο που χτίζονται περισσότερα ξενοδοχεία - προσκολλώνται σε πλαγιές και προστατευμένους όρμους, ενώ οι ντόπιοι προσφέρουν θερμό καλωσόρισμα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο St. Lucia στο TripAdvisor

Αγία Λουκία Βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Αγία Λουκία Αξιοθέατα: Από τον Ηφαίστειο στους Καταρράκτες

Ένα ηφαίστειο μπορεί να ακούγεται τυρόβιο, αλλά είναι πραγματικά μια συναρπαστική εμπειρία. απλά βεβαιωθείτε ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας δεν αρχίζουν να λιώνουν! Οι ευκαιρίες για πεζοπορία αφθονούν στο τροπικό δάσος της Αγίας Λουκίας, αλλά ίσως οι πιο μοναδικές όψεις είναι από μια ζιπλάιν μέσα από τα δέντρα. Οι δίδυμοι Pitons προσφέρουν προκλήσεις για τους πεζοπόρους καθώς και ένα εκπληκτικό σκηνικό για τις υπέροχες παραλίες του νησιού, πολλές από τις οποίες έχουν μεγάλη scuba και snorkeling ακριβώς offshore.

Παραλίες Αγ. Λουκία: Μαύρο και άσπρο και όμορφο

Η μαύρη άμμος σε πολλές από τις παραλίες της Αγίας Λουκίας αποτελεί υπενθύμιση του ηφαιστειακού παρελθόντος του νησιού, αλλά η Αγία Λουκία έχει επίσης όμορφες παραλίες λευκής άμμου. Αυτή η έκκληση για το καλύτερο από τα δύο κόσμους ακολουθεί είτε βρίσκεστε στο νερό είτε έξω: το νησί έχει κολπίσκους κολπίσκους και σκέλη, όπου το surf μπορεί να κυμαίνεται από σκληρό έως επικίνδυνα απαγορευτικό.

Τα θέρετρα, τα εστιατόρια και τα καταστήματα ρουμιού καταλαμβάνουν παραλίες όπως το Reduit, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε απομόνωση στον καταπράσινο όρμο Anse Chastanet.

Αγία Λουκία Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Πολυτελή θέρετρα που αφθονούν στην Αγία Λουκία, από την Jalousie Plantation και το Anse Chastanet με τις όμορφες παραλίες και τις απόψεις του Pitons, στη Ladera, ψήφισαν τα καλύτερα θέρετρα της Καραϊβικής του Conde Nast. Τα all-inclusives είναι επίσης δημοφιλή, από τα γνωστά θέρετρα Sandals Halcyon και Regency έως το φιλικό προς το περιβάλλον Discovery at Marigot Bay. Ορισμένα πρώην φυτικά σπίτια έχουν μετατραπεί σε μικρά ξενοδοχεία και πανδοχεία, και το νησί είναι διακεκομμένο με ιδιωτικές κατοικίες και βίλες που είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση.

Εστιατόρια της Αγίας Λουκίας

Τα εστιατόρια της Αγίας Λουκίας φημίζονται για την πικάντικη κρεολική κουζίνα τους, από κατσαρόλα κατσικάκι έως ανατολίτικη ινδική εμπνευσμένη «roti's και αφθονία ψητών ή τηγανητών τοπικών θαλασσινών, συμπεριλαμβανομένων των αγκαθωτών αστακών. Πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια βρίσκονται στα πολυτελή ξενοδοχεία, όπως το Dasheene στο Ladera, αλλά θα βρείτε επίσης εξαιρετικά εστιατόρια στη μαρίνα Vigie στο Castries και ακόμη και σε μερικά από τα εμπορικά κέντρα του νησιού, όπως το εμπορικό κέντρο Gablewoods.

Αγία Λουκία Πολιτισμός και Ιστορία

Οι αρχικοί κάτοικοι της Αγίας Λουκίας ήταν οι Ινδιάνοι Αραουάκ, μετατοπισμένοι αργότερα από τους Caribs. Οι Γάλλοι αποικίστηκαν αρχικά το νησί στα μέσα του 16ου αιώνα, αλλά το νησί άλλαξε χέρια πάνω από δώδεκα φορές, καθώς η Γαλλία και η Αγγλία αγωνίστηκαν στους φυσικούς πόρους της Αγίας Λουκίας, και συγκεκριμένα στο ωραίο φυσικό λιμάνι του Κάστρις. Σήμερα, το νησί διατηρεί ορισμένες γαλλικές και αγγλικές επιρροές, αλλά κυριαρχεί η κροατική κουλτούρα. Ο βραβευμένος με Νόμπελ ποιητής Derek Walcott είναι εθνικός ήρωας.

Αγία Λουκία Εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Τζαζ της Αγίας Λουκίας είναι μακράν το μεγαλύτερο, πιο δημοφιλές και γνωστό γεγονός στο νησί, αλλά η Αγία Λουκία έχει επίσης μια γεμάτη καρναβαλική γιορτή τον Φεβρουάριο. Οι Καθολικές γιορτές και οι γιορτές γιορτάζονται όλο το χρόνο και η Διεθνής Ημέρα Κρεολών επισημαίνεται τον Οκτώβριο με πολιτιστικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις.

Αγία Λουκία Νυχτερινή ζωή

Η Αγία Λουκία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη ζωή της, αλλά εστιατόρια όπως το The Lime διατηρούν το πάρτι με το The Late Lime και το εβδομαδιαίο βράδυ της Παρασκευής Jump-Up στο Gros Islet διαθέτει σπιτικό φαγητό και πολλά μπύρα και ρούμι εναλλακτική λύση είναι η νύχτα Παρασκευής Ψαριών στο Anse la Reye). Τα χωριά ρουμιού του χωριού είναι εκεί όπου συγκεντρώνονται οι ντόπιοι. Οι Indies και Folley στο Marina Rodney Bay στο Gros Islet είναι τα πιο γνωστά dance clubs.