Ρομαντική Αγία Λουκία

Διακοπές St. Lucia για ζευγάρια και εραστές

Η Αγία Λουκία είναι γνωστή ως μια από τις πρωτεύουσες του μέλιτος του κόσμου και ακόμη και από τον αέρα είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί: Σε αντίθεση με το σχετικά χαμηλό προφίλ που προσφέρουν πολλά νησιά της Καραϊβικής, η Αγία Λουκία φαίνεται να φτάνει μέχρι τον ουρανό, οι ακτές του φυλάσσονται από δύο κωνικές εξαφανισμένες ηφαιστειακές οπές, γνωστές ως Petit Peton και Gros Peton .

Το δεύτερο πράγμα που παρατηρείτε είναι αυτό που καλύπτει το σκοτεινό εσωτερικό του νησιού: όχι σπίτια ή φυτείες ζάχαρης, αλλά τεράστιες εκτάσεις φαινομενικά ανέγγιχτης ζούγκλας - συνολικά 19.000 στρέμματα.

Η παρθένα ομορφιά της Αγίας Λουκίας περιλαμβάνει εκτάσεις αμμώδεις παραλίες, σιγοβράζοντας ηφαίστεια και καταρρέουν καταρράκτες. Οδήγηση κατά μήκος της δυτικής ακτής του νησιού, για παράδειγμα, θα οδηγήσει σε μια σειρά από όμορφους κόλπους και όρμους, το καθένα όπως φαινομενικά έρημο ως το τελευταίο.

Όπως το τοπίο, τα πολυτελή θέρετρα της Αγίας Λουκίας δεν είναι τίποτα λιγότερο από τα θεαματικά, λατρεύοντας γνώστες και διακρίσεις επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Όπως η γειτονική Μαρτινίκα και η Δομίνικα , η Αγία Λουκία είναι μια αναδρομή στην παλιά Καραϊβική, όπου τα αστέρια των κινηματογραφικών ταινιών και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας έρχονται για να ξεφορτωθούν τα κομμάτια τους Gucci και να χαλαρώσουν σε σχετική αψία για λίγες μέρες.

Από την άλλη πλευρά, η κατάταξη πρέπει να εξυπηρετηθεί και η Αγία Λουκία έχει αναπτύξει μια αξιοζήλευτη φήμη για το καλό φαγητό της, συνδυάζοντας ξεχωριστά στοιχεία της γαλλικής και της κρητικής μαγειρικής παράδοσης για να περιστρέφουν μοναδικά διαφορετικά πιάτα, όπως το callaloo και το pepperpot stew.

Ίσως το πιο γνωστό από τα θέρετρα του νησιού είναι το Anse Chastanet , το οποίο αποτελείται από 48 μοναδικές πλαγιές και παραθαλάσσια δωμάτια, τα πρώην με εκπληκτική θέα στους Pitons που δεν αποκλείονται από τοίχους.

Η διακόσμηση του δωματίου είναι φωτεινή, ευάερη και χαρούμενη. ξύλινα σκαλοπάτια οδηγούν στην παραλία, το καλώς ονομάζεται Treehouse Restaurant και το πλήρες Kai Belte Spa. Ένας κοραλλιογενής ύφαλος κάθεται λίγο ανοικτά, περιμένοντας να εξερευνηθεί.

Μεγαλύτερα στους λόφους στη νότια ακτή της Αγίας Λουκίας βρίσκεται το θέρετρο Ladera, όπου όλα τα δωμάτια και το εστιατόριο χρησιμοποιούν την έννοια του ανοιχτού τοίχου για να αφήσουν το αεράκι μέσα και τα μάτια σας να ξεσηκωθούν.

Σε μερικά δωμάτια, μπορείτε κυριολεκτικά να κυλήσετε στο κρεβάτι για να δείτε τα βουνά που ρίχνουν κατακόρυφα προς τη θάλασσα, τους ήχους του ωκεανού και τα τσιπούρα τα πουλιά σας. Οι πολυτελείς βίλες διαθέτουν εσωτερικές πισίνες ή ιδιωτικές πισίνες κήπου, ένα τέλειο, ιδιωτικό καταφύγιο για ζευγάρια.

Η Αγία Λουκία διαθέτει επίσης πολλά ρομαντικά εστιατόρια, όπου το τοπίο συναγωνίζεται για την προσοχή σας, όπως το ηπειρωτικό Whispering Palms στο Fox Grove Inn στην ανατολική ακτή του νησιού. Οι επιλογές φαγητού είναι εντυπωσιακά ποικίλες σε ολόκληρο τον νησί, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων Tandoori, Κινέζικα, Ιταλικά και Nuevo Caribbean, καθώς και των μικρών τοπικών εστιατορίων που σερβίρουν φρέσκα πιάτα Αγίου Λουκιανού.

Εκτός από το καλό φαγητό, τα μοναδικά θέρετρα και την αξιοσημείωτη ομορφιά, η Αγία Λουκία προσφέρει στους νεόνυμφους μια τελική άυλη: επιλογές. Εκείνοι που θέλουν να περάσουν τις μέρες τους να εξερευνήσουν μονοπάτια της ζούγκλας με τα πόδια ή ποδήλατα βουνού, να περπατήσουν στους δρόμους του Soufriere του 18ου αιώνα ή να κολυμπήσουν στους υφάλους Anse Chastanet θα είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι. Τα ζευγάρια που ψάχνουν για ένα ιδιωτικό τροπικό καταφύγιο θα βρουν την ίδια απομόνωση, όπως οι Harrison Ford και η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα που αναζητήθηκαν - και βρήκαν - σε αυτόν τον παράδεισο του νησιού.